دوستان از فلش های برند های معتبر کدام گزینه ها حالت SWIVEL دارند
دوستان از فلش های برند های معتبر کدام گزینه ها حالت SWIVEL دارند
اگه منظورتون از حالت swivel همان گردش هد فلاش هست (در فلاشهاي هات شو ) بايد بگم همه فلاشهاي قوي و جديد برندهاي معتبر ( نيكون، كنون ، ... ) در دو محور گردش دارند( بالا-پايين و چپ و راست ).
تنها فلاش معتبري كه ديدم در سه محور گردش داشت سوني HVL-F58AM هست.
چند تا استثنا كه يادم مياد:
Metz 36 و Nissin 466i و canon 270 و nikon sb-400 تنها در جهت بالا و پايين ( يك محور ) گردش ميكنند.
درود
دوستان راهنمایی کنن که آیا Sigma EF 500 DG ST مد TTL داره یا خیر. و اینکه کلآ بدرد کار آتلیه خونگی میخوره یا نه (PORTRAIT & FASHION) ؟ سپاس
حمید رضا مرادی
G12
آقا یه فلاش دست دوم sb600 اگه ما بخوایم بخریم چقدر در میاد؟:
مدتي بود در اين فكر بودم تا با حداقل هزينه شريكي براي SB-26 ي كه دارم پيدا كنم تا علاوه بر اينكه اونو از تنهايي در مياره ;) ضمنا توان نوردهي مو براي سوژه هاي بزرگتر زياد كرده باشم.
كافي بود يك فلاش قوي تو مايه هاي SB-26 پيدا ميكردم و كنار فلاشي كه دارم روي يك استند سوار ميكردم.
از نظر خودم به دلايل زير اگه ميتونستم يك SB-26 ديگه پيدا كنم كه خيلي ايده آل ميشد :
- تو فلاشهاي نيكون تقريبا بزرگترين رفلكتور رو داره ( تقريبا هم سايز SB-900 )
- فتوسل داره ( حتي SB-28 كه جديد تر از اونه و تو ناصر خسرو به قيمت 200 تومن پيدا ميشه فتو سل نداره )
- چون كلا بحث منوال مطرح هست در حالت جدا از هم ( دو منيع نور ) تنظيم كردن نسبت نوردهي(Flash ratio ) دو فلاش عين هم، خيلي راحت تره ...ميشه مثلا قدرت يكي رو نصف ديگري تنظيم كرد يا ...
خلاصه چند روز پيش 12/8/1389 رفتيم ناصر خسرو دنبال فلاش دست دوم.
خودمو آماده كرده بودم كه بيشتر از 150 تومن براي فلاش دست دو پول ندم. مدلهاي مختلفي بود...مغازه اول نه،..دوم ديدم بله يك SB-26 تميز بهم چشمك ميزنه.تقريبا پريدم تو مغازه و ...
به قيمت 130 تومن با چهار تا باتري آلكالاين خريدمش
فروشنده يك كيف فلاش هم داشت ( فكر كنم مال فلاش يونگنو بود ) كه بهم داد...
فكر كنم تو قاموس ما نوشتن SB-26...
با سلام
اين فلاش TTL داره ولي بدرد كار آتليه خانگي تقريبا نمي خوره چون امكان تنظيم قدرت منوال نداره...يعني در حالت Slave هميشه فول پاور مي زنه و فقط با تنظيم فاصله فلاش با سوژه مي شه كار كرد كه به عنوان نور اصلي، زياد كارآمد نيست
بايد ديد كاربرد شما چيست
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
درود
مسلما ،
این که قیمت SB900 شد!
احتمالا به جای 2 اشتباهی 4 نوشته
انوش