سلام دوستان
من میخواستم اسپید لایت بگیرم ، یه مدل هست godox tt680 ، بن نظرتون این برند خوبه ؟ قیمتش حدود 500000 تومانه GN58, توی خود سایت godox سرچ کردم اما همچین مدلی نبود!!!
سلام دوستان
من میخواستم اسپید لایت بگیرم ، یه مدل هست godox tt680 ، بن نظرتون این برند خوبه ؟ قیمتش حدود 500000 تومانه GN58, توی خود سایت godox سرچ کردم اما همچین مدلی نبود!!!
سلام
فلاشهای سری V شرکت godox فلاشهای خوبی هستند ظاهرا. البته نمیدونم اینجا گیر میاد یا خیر.
GODOX V850 VING – Lithium-Ion Flash Review | FLASH 1
اون مدلی هم که اسم بردید محصول این شرکت نیست.
SONY A6000 + 18-55
نظرتون در مورد فلاش nissin di700 چیه ؟
سوال دوم اینکه master یا commander بودن فلاش چقد مزیت و کاربرد داره ؟ در این حالت فلاش باید روی camera hot shoe باشه ؟ ایا کار مشابه radio trigger رو میکنه؟
ممنون
دوستان فلش های اکسترنال هم بصورت دستی و جدا از دوربین و هم بصورت متصل و همگام میتونن فعال باشند دیگه درسته؟
و اینکه فلش phottix mitros برای کانن با دوربین 600 دی سازگار هست؟
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
دوستان کسی با witstro ad360 کار کرده؟؟ در فکر تهیه یک فلاش هستم، که قدری هم بتونم جای نور استدیوی استفاده کنم ازش و فعلا هم یک نور بیشتر نمی تونم تهیه کنم.
با توجه به قدرت بیشتر ad360 نسبت به فلاش ها و قدرت بالا و قابلیت نصب سافت باکس، میخوام بدونم کسی از دوستان تجربه کار از نزدیک با این نور رو داره؟!
سلام
دوستان عزيز يه مدته دارم براي تهيه فلش مناسب براي پرتره گرافي در استوديوي خانگي تحقيق و پرس و جو ميكنم. با تعدادي از دوستان صاحبنظر هم مشورت كردم ولي در انتخاب فلش هنوز نتونستم به نتيجه گيري قطعي برسم.
- به دليل پرتابل بودن اسپيدلايت و محدوديت فضا در منزل به نظرم اسپيدلايت براي من مناسبتر از فلش استوديويي است.
- به كمك دوستان Phottix Mitros و Nissin Di866 Mark II رو فلش هاي قدرتمند و باارزشي ديدم كه خريدشون احتمالا پشيموني در پي نداره.
1- از اونجايي كه خودم دلم پيش برند كانن هست و با توجه به سقف بودجه تخصيص داده شده آيا كانن 430EX II ميتونه جوابگوي كارم باشه يا ضعيفه؟
2- نظرتون راجع به يانگنو 467 و 468 با قيمت مناسب (حدود 400 تومن) چيه؟
بسيار ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد.