سلام
دوستان بهترین گزینه از برند یانگنو کدوم مدل هست ؟
راستی این مدل فلاش ها از طریق سیستم وایرلس هم سینک میشن ؟ (وایرلس خود دوربین )
با درود
ممنون میشم دوستان در مورد انتخاب بین sb-910 و +Phottix mitros راهنمایی بفرمایند. قصدم از خرید فلاش بیشتر تمرین عکاسیه. Mitros با توجه به داشتن رادیو تریگر داخلی جذابه ولی مشکلات عدم هماهنگی کامل کمی نگران کنندس. در کل به نظر دوستان mitros ارزش ریسک کردن و نخریدن فلاش نیکون رو داره. خوشحال میشم بدونم اگه دوستان قصد خرید بین این دو رو داشتن انتخابشون چی بود؟
البته اینم از مزایای sb-910 هست که فعلا میتونم با همون سیستم اینفرا رد نیکون(d750) یا cls کنترلش کنم ولی برای mitros فکر کنم باید برای این کار دوتا فلاش بخرم.
ویرایش توسط hasibi01 : Thursday 27 August 2015 در ساعت 17:34
سلام دوستان ميخواستم بدونم بهترين فلاشي كه با قيمت 300 يا 350 ميتونم براي d7200 تهيه كنم چي هست و ايا TTL داريد يا خير
سلام دوستان يه سوال ديگه ميخواستم بدونم ميشه از فلاش اكسترنال براي عكاسي ماكرو استفاده كرد و اگه اره لطفا روش رو توضيح بديد
بله
1-در بعضي فلاش هاي اكسترنال سر فلاش تا حدود 7 درجه به سمت پايين مي چرخد و بديت ترتيب نور به سوژه مي رسد
2- با استفاده از سافت باكس هاي كوچكي كه روي فلاش اكسترنال بسته مي شود مي شود نور فلاش را جهت ماكروگرافي نرم تر كرد.
3- با استفاده از وسايل دست ساز هم مي توان نور فلاش را از سز فلاش اكسترنال به سر لنز منتقل كرد (من قبلاً با استفاده از قوطي خالي چيپس اسپرينگلز و كمي برش و چسب كاري چنين ابزاري ساخته ام)
نكته مهم علاوه بر نوررساني به سوژه، نور رساني به پس زمينه است وگرنه سوژه با نور مناسب ثبت مي شود ولي پس زمينه تاريك و در بسياري موارد سياه ثبت مي شود.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 5 September 2015 در ساعت 13:22