دوست عزیز اگر مبدا کشور امریکا می باشد و فروشگاههای ارزان قیمت انجا اشنایی دارید
فلاش 430 نسخه 2 را می توانید تهیه کنید , البته برای off camera flash نیاز به تریگر رادیویی هم دارید
دوست عزیز اگر مبدا کشور امریکا می باشد و فروشگاههای ارزان قیمت انجا اشنایی دارید
فلاش 430 نسخه 2 را می توانید تهیه کنید , البته برای off camera flash نیاز به تریگر رادیویی هم دارید
حمید رضا مرادی
G12
با تشکر.
مبدا 7-8 تا کشور میباشد. امریکا، کانادا، فرانسه، انگلیس، چین، بقیش را نمیدانم.:biggrin:
شناخت نسبت به بهترین مراکز خرید(ارزان) عالیست.(طرف اینکارست!)
از فلاشهای غیر کانون چی؟ ارزانتر با امکانات بیشتر فلاشی نیست؟
برای این میپرسم که مثلا آخرین فلاش نیسین را من در موردش میخواندم(در تاپیک) گویا امکانات خوبی داشت نسبت به قیمت.:cool:
برندهای دیگر که برای کانون هم فلاش بزنند چطورند؟ اطلاعاتی موجود است؟
راستش زمانی که می خواستم فلاش دیگری بخرم بدنبال نیسین هم رفتم مدل 866 مدنظرم بود که ولی بعد از پرسجو های فراوان همان 580 را خریداری کردم
مدل 866 هم در حدود 300 $ می باشد
باید دید امکاناتی چون مستر شدن , اسکروبوسکیب و .... در فلاش ها کاربردی برای شما دارند یا خیر
من خودم ابتدایک 430 را خریداری کردم و سپس جهت رفع نیاز هایم 580 خریداری کردم
زیاد بدنبال قطعات جانبی از شرکت های third party نباشید
حمید رضا مرادی
G12
سلام
خير ربطي به دوربين ندارد. بسته به نوع كاري است كه مي خواهيد انجام دهيد. در مورد فلاش ها ضرب المثل معروف "هرچه پول بدهي آش مي خوري" به شدت صادق است.
توصيه ي من اين است كه اگر مشكل مالي نداريد حتما 580 بخريد و اگر كمي مشكل داريد 430 و تنها اگر دنبال فلاش ارزانتر مي گرديد به فلاش هاي با برند متفرقه (Third Party ) فكر كنيد. معمولا در ايگونه موارد ( اگر پول داشته باشيد و بالاترين مدل را نخريد) پشيماني پيش مي آيد.
فرهاد حسيني
----------------------------------------------------------------------------
با سلام و درود سبز بر شما
با توجه به اینکه لیست تجهیزات شما تقریبا" با من مشابهت دارد و من هم این موارد را داشته ام همان کانن 430 EXII بهترین است من از آن راضی هستم البته ، اگر 580 مقدور نیست . موفق و پیروز باشید.
مجید اسماعیلی
Canon EOS 40D / EF-s 15-85 IS USM / EF-S 18-55 IS / EF-S 55-250 IS/ Speedlite 430EX II / LowPro 200AW
با توجه به قيمتي كه مد نظرتونه تا اونجايي كه من ميدونم nissin 866 با GN 60 و همخواني كامل با سيستم كنون مناسب ميتونه باشه.قيمت اين فلاشو تو شماره آخر مجله digital camera world معادل 250 پوند زده كه رياليش تقريبا همون قيمت شما ميشه حالا يه خرده بيشتر ;)( قيمت امازون 280 دلار )
با كيفيت بهتر و يه خرده گرونتر Metz 58 AF-1 خوبه ( 290 پوند )
فرهاد حسيني
با تشکر از دوستان.
من خودم خیلی روی فلاش Nissin 866 نظر دارم. نمیدانم مشکل همخوانی نداشتن را چطور باید فهمید؟
این فلاش با میزان پول من همخوانی دارد. اما نمیدانم فلاشهای Third Party چه مقدار مشکل ساز میشوند. و عدم همخوانی چگونه است؟
اگر مشکلات خیلی حاد باشد، با این پول باید 430EX II بخرم.
اگر میشد فلاش را خوب تست کرد خیلی خوب بود.:cool:
اگر امکان دارد، عدم همخوانی را دوستان برای من کمی بشکافند. که دقیقا منظور چیست؟ مشکلات چیست؟
ممنون.