ویرایش توسط Dariush Chegini : Tuesday 20 October 2015 در ساعت 12:41
بخش اول رو که جناب چگینی فرمودند. (گرچه ظاهرا امکانات یانگنیو در برخی مدل ها صرفا برای کنون است) راجع به گزینه ها در بخش فلاش در دو برند عرض شود که شما عملا در کنون 2 گزینه کلی دارید: سری پرچمدار 5xx که جدیدا به 6xx ارتقا یافته (580ex و 600ex) و سری ارزانتر و اقتصادی 430 حال آنکه در نیکون شما انبوهی از مدل های مختلف جدید و قدیمی فلاش در سطوح قیمتی و کارایی مختلف را دارید - sb-600، 700،800،900 و دستتان برای انتخاب بازتر است.
اما به طور کلی فلاش اکسترنال موضوع آنقدر مهمی نیست که در انتخاب برند موثر باشد. راحتی کار با سیستم و البته پوشش مناسب لنز های شرکت مورد نظر برای کاربر (خصوصا لنزهای خاص که در سیستم رقیب همتا ندارند و بحث نیاز یا عدم نیاز به آنها)، عوامل مهمتری است
بله دارند مدلهای پایه فقط اسلیو و مدل های پرچمدار هم مستر و هم اسلیو
اگر نورپردازی با چند منبع نور با قیمت پایین مد نظر باشد. استفاده از فلاش های ارزان بدون وایرلس و ttl و نصب فوتوسل برای تریگر نوری و یا کامندر و رسیور برای تریگر رادیویی نیز قابل اجرا است و در این صورت همانطور که خودتان بهتر از من میدانید تفاوتی بین برندهای بدنه نخواهد بود
درود بر اساتيد گرامي - من براي دوربينم تصميم گرفتم يك فلش اكسترنال بگيرم - اما اونقدي برام مهم نيست كه بخوام خيلي هزينه كنم - دوربينم نيكون دي 5200 ، به صرفه ترين مدل كه قيمتش پايين باشه رو چي پيشنهاد ميدين ؟ متفرقه هم باشه مهم نيست - و اينكه نسبت به دوربين و لنزم كه 18-140 است تي تي ال داشتن خيلي مهمه ؟ اين مدلا كه 400-500 تومنه چطورن ؟
سلام دوستان عزیز،
من D5100 دارم، برای پرتره تو فضای آزاد احتیاج به نور بیشتری دارم، قصد خرید فلاش به همراه سافت باکس داشتم، اما بعد از بررسی مدل ها و قابلیت های فلاش های مختلف سر در گم شدم! از دوربینم یک ساله که دارم استفاده میکنم ولی به خاطر علاقه به لنزهای کنون، قصد تعویض بدنه رو دارم تا سال بعد، پس خیلی نمی تونم برای این دوربینم هزینه کنم. فکر می کنم برای آشنایی با نورپردازی یه منبع فلاش کافی باشه...
بودجه ای که در نظر گرفتم حدود 1 میلیون تومنه. حالا با توجه به این شرایط، لطفا منو برای انتخاب یه فلاش مناسب و یه شکل دهنده نور (سافت باکس یا چتر و ...) راهنمایی بفرمایید.
ممنونم!
سلام ، منم مثل این دو دوست عزیز دیگه چندتا سوال دارم، این فلاش های هات شو حتما نیازی نیست رو دوربین باشن دیگه نه؟ مثلا تو محیط آزاد میشه من یکی از اینا بخرم ببندم به چتر یا سافت باکس؟ البته اینجوری که من فهمیدم ! من تازه با استروبیست آشنا شدم ! فکر میکنم یه فلاش کافی هست با یه رفلکتور نه؟
البته نمیدونم میشه از این فلاش های هات شو استفاده کرد یا نه
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
الیته اگر هم TTL مهم نیست که 560 mark iii همین برند هم عالیه که با محاسبات من حدود 200 تموم میشد.
اما از قیمت های اینجا خبر ندارم و فکر میکنم حدود دو برابر باشه!
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید