درود خدمت دوستان
نظرتون در مورد این مدل چیست : Godox SpeedLite TTL TT685C
درود خدمت دوستان
نظرتون در مورد این مدل چیست : Godox SpeedLite TTL TT685C
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
این فلاش جدیده با GN 60 به نظرم خوب باشه هرچند بهترین محصول گودوکس GODOX AD360 - AR400 میباشد که تو قسمت استروبیست نمونه عکس هم داریم ازش واقعا نورش خیلی زیاد و پرقدرت عمل کرده من خودم گودوکس TT520 دارم با GN 33 زمانیکه SB700م سر اون رو به بالاست و رفلکتور سفید کوچک داخل اون هم بالاست (بانس فلش) و پشت پرتره ام سایه می اندازه و از طرفی گودوکسه سرش در حالت استاندارده و در طرف دیگه ای قرار داره حتی نمی تونه سایه SB700 از روی بک گراند از بین ببره !!! خیلی ضعیف عمل میکنه فلاش مورد نظر شما مارک گودوکسه والبته جدید و با قدرت بیشتر ولی بازم تحقیق کنید شاید با توجه به GN 60 بتونه خوب باشه
دوستانی که با فلاش های ذکر شده کار کرده اند بفرمایندکدوم بهتره واسه خرید؟ Yongnuo Speedlite YN600EX-RT یا nissan di866 / قیمت دومی 750 هزار تومانه برای برند نیکون ولی اولی 474 هزار تومان! گاید نامبر هر دو 60 هست!
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود بر اساتید گرامی - نظرتون در مورد GODOX SPEEDLITE TTL TT685N FOR NIKON چیه ؟ میشه روش حساب کرد ؟ممنونم که نظر میدین
سلام
دوستان ماکسیموم نوری که مثلا فلش 600RT کنون میتونه بده با فلش چند ژول معادل میشه؟
همچنین اگر برای فلش 600 و 430 کنن بخوام سافت باکس بگیرم، چه سایزی رو پیشنهاد میدید؟
ممنون