با سلام خدمت اساتيد
همراه فلاش هاي نيسن ، مثلن Di866 ، سه پايه براي فلاش( احيانن براي استفاده اسليو) هم بايد باشه؟ يا فقط تنها خود جعبه فلاش فروخته ميشه؟
با سلام خدمت اساتيد
همراه فلاش هاي نيسن ، مثلن Di866 ، سه پايه براي فلاش( احيانن براي استفاده اسليو) هم بايد باشه؟ يا فقط تنها خود جعبه فلاش فروخته ميشه؟
سلام دوستان
لطفن اگر كسي، جايي براي خريد Nissin Di866 MarkII براي نيكون سراغ داره به من پيغام خصوصي بده. با توجه به مسافرتي كه در پيش دارم خيلي عجله دارم، متاسفانه با شركتهاي اصلي! و معروفتر تماس گرفتم گفتن فعلن موجودي ندارن، مگه اينكه دوستان يا خودشون داشته باشن يا تو فروشگاههاي كوچكتر سراغ داشته باشن.
مرسي
ساوالان
من امروز از نورنگار 866 برای کانن خریدم نمیدونم برای نیکون موجود داره یا نه
سلام ...
چند روز پیش یک Di866 MarkII از ن . ن برای 60D خریدم ... بخوبی کار می کنه ... اما وقتی از روی هات شو بر داشتم تا با فلاش خود
دوربین عکس بگیریم ، دوربین اجازه باز شدن فلاش را نمی داد و پیغام اینکه فلاش اکسترنال متصل هست را می داد !!!
بعد از اینکه کلیه علمکردهای دوربین را ریست کردم هم فرقی نکرد و فلاش باز نمی شد ... باطری و کارت حافظه را خارج کردم و دوباره
جاز زدم ...این دفعه درست شد و فلاش عمل کرد ...
این مورد عادی است و یا اینکه مشکلی وجود دارد ؟
-----------------------------------------------------------
مد سایلنت ( بر روی دوربین )به 2 صورت مد 1 و 2 و غیر فعال در منوی دوربین وجود دارد ... در دفترچه توصیه شده که در صورت استفاده از
فلاشهای غیر کنون در مد غیر فعال باشد ...
این مد دقیقا چه کاری انجام می دهد ؟
با تشکر ...
محمدهادی نوری
محمدهادی نوری
سلام دوستان
من یه فلاش نیسین 866 مارک 2 خریدم.
یه تریگر رادیویی هم می خواستم که فروشنده Hahnel Combi TF رو پیشنهاد کرد.
اومدم رفتم یه امار از تو سایت هنل گرفتم فهمیدم این مدل با فلاشهای نیسین ست نمیشه
به هنل ایمیل زدم کمتر از 5دقیقه جواب داد که>>> نه! متاسفانه با نیسین مچ نمیشه
البته فلاش و اون تریگره شنبه به دستم میرسه!
حالا دوستان برای Nissin 866 mkII چه تریگری بخرم. تا اونجا که من آمار گرفتم اکثر این تریگرا با نیسین ست نمیشه
لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه!
میل بزنید اگه ممکنه که من متوجه بشم.
پیشاپیش سپاس!
دوست عزیز من با مارک 1 866 روی تریگر هنل بدون هیچ مشکلی عکاسی کردم.
چرا از تریگرهای یونگنو چینی استفاده نمی کنید .