سیاوش عزیز اگه یک حدود قیمت و جایی که بتونم بخرم بم بدی انقدر حال دادی بم که نگو..... واقعا از لطفت سپاس دارم.... ممنونم
منظورم youngnou بود
سیاوش عزیز اگه یک حدود قیمت و جایی که بتونم بخرم بم بدی انقدر حال دادی بم که نگو..... واقعا از لطفت سپاس دارم.... ممنونم
منظورم youngnou بود
سلام من يك فلاش كانن 270 دارم ي فلاش تريگر و دوربينمم 550دي كانون هست ميخوام ي فلاش نسين بخرم.بچه صورت ميتوم اي 2 فلاش رو باهم بصورت wirless استفاده كنم و چه مدلشو بخرم.لطا راهنمايي كنيد چيا بايد بخرم
لطفا كسي جوابمو بده
سلام
هر مدل از فلاش های نایسین رو که خریداری کنید ( بسته به میزان قدرت مورد نیاز و بودجه ) میتونید از تریگر استفاده کنید
همون طوری که میدونید 270 رو بدون رادیو فلاش نمیشه تریگ کرد چون نه فتوسل داره و نه وایرلس پس پیشنهاد من استفاده از رادیو فلاش روی 270 و استفاده از حالت وایرلس فتوسل نایسینه تا با شلیک 270 بوسیله رادیو تریگرتون فلاش نایسین هم به واسطه فتوسل عمل کنه
موفق باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام دوستان كسي فلاش di 866 mark II رو داره؟ چطوريه؟ راضي هستين؟ چقدر با 430 كانن يا 580 فرق داره .ميخاستم بخرمش.لطفا راهنمايي كنيدi
چند وقت پیش یکی از دوستان راهنمای استفاده از فلاش di866 (کنون)به صورت پی دی اف گذاشته بود میخواستم خواهش کنم اگر کسی ماله نیکون داره لطف کنه اپلود کنه یا راهنمایی کنه از کجا میتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون
امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
اگر کسی ماله نیکون داره اپلود کنه
کد HTML:http://mgboshrooyeh.persiangig.com/NikonManual-di866.pdf
سلام
دوستاني كه تجربه دارند لطفا راهنمايي كنن. من الان يه فلاش نايسين 622 مارك 2 و يك فلاش تريگر يونگونو RF602 دارم. ميخوام يك فلاش نايسين ديگه بگيرم. حالا موندم كه كدوم يكي از حالت هاي زير رو بگيرم.
1: يك فلاش 622 مارك 2 به مجموعه اضافه كنم و فلاش اول با تريگر تحريك شود و اين فلاش دوم با نور فلاش اول (فقط اطلاع ندارم اصلا امكان تحريك فلاش 622 با يك فلاش ديگه هست يا نه چون قبلتر كه يك فلاش 622 مارك 1 داشتم با اين فلاش 622 مارك 2 نميشد تحريكش كرد)
2: يك فلاش 622 مارك 2 بگيرم و يك تريگر يانگونو ديگه هم بگيرم و از رسيورش براي فلاش دوم استفاده كنم (البته شايد رسيور جدا هم بفروشند ولي اطلاع ندارم)
3: يك فلاش 866 بگيرم و از قابليت مستر شدن اون براي كنترل فلاش 622 استفاده كنم (اين مورد ويژگي مثبتش اينه كه بعدا هم ميتونم فلاش هاي ديگه به مجموعه اضافه كنم و ويژگي منفيش قيمت دو برابريش نسبت به 622 هست)
خرید یک 622 دیگه و یک رسیور به صرفه تر هست به نظر من.اما اگر 866 بخرید هم به این ترتیب که برای شلیک 622 از تریگر رادیویی و شلیک 866 از تریگر نوری اون استفاده کنید به راحتی میشه از هر دو فلاش به صورت آف کمرا استفاده کرد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی