سلام
مبارکتون باشه، چند خریدید؟ من هم قصد خرید دارم ولی از وقتی که تعدادی از دوستان گفتند فلاشهای 866MII مشکل Overheat پیدا میکنه صبر کردم تا ببینم موضوع موردیه یا همه اونها این مشکل رو داره!
من این مدل تریگر رو دارم و فلاشک هم 622MII هستش ، توی بروشورهای همراه تریگر یه کاغذ گذاشته بودند که به همین مسئله اشاره میکرد، ولی من در این چند ماه گذشته که فلاش خریدم هیچ مشکلی با هیچ کدوم تا بحال نداشتم و هر دو باهم بخوبی کار میکنند
پاینده باشید
سلام افشین جان
من از ن.ن 270 گرفتم نمیدونم جایی دیگه ارزونتر میده یا نه.
این مشکل Overheat هم تو کاتالوگش نوشته بعد از 20-30 فلاش مستمر سیسنم برای حفاظت از مدارات به طور خودکار خاموش میشه و بعد 15 دقیقه اتوماتیک روشن میشه!
به هر حال من اینو خریدم و امیدوارم با این تریگر هنل کار کنه
اینم لینک کاتالوگ فارسیش:
http://www.nissindigital.com/files/p...111rev.1.0.pdf
سلام
البته مشکل گویا حادتره! و مسئله دیگه اینه که این فلاش (HSS ( High Speed Synk نداره چون دورین های کنون اصلان فلاشهای غیر کنونی رو بعنوان فلاش نمیشناسند! و متاسفانه نمیتونم با قیمت حدود 600 تومنی 580EXII کنار بیام
یا حق
ویرایش:
الآن داشتم جزوه ای که جناب اخوندی لینک داده بودم میخوندم، گویا امکان سینک تا سرعت 1/8000 رو داره! آیا دوستان با دوربینهای کنون تجربه این نوع عکاسی رو دارند؟ اگه راضی هستند بفرمایند ما هم استفاده کنیم.
تریگر ندارم. سر دوربین استفاده کرده ام...
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
من شنبه نیسین 866مارک 2 رو با این تریگر Hahnel Combi TF تست میکنم و خبرشو اعلام میکنم خدمت دوستان!
امیدوارم جواب بده!
محمدرضا آخوندی خرانق
550D+EF-S18-55is+Nissin Di866II+Lowepro Stealth Reporter D200 AW+ Somita FT-692 Tripod
دوستان سلام، ببخشید که نتونستم زودتر بیام خبر بدم.
من Nissin Di 866 II رو با تریگر Hahnel Combi TF تست کردم>>>>کار میکنه>>>M/Av
محمدرضا آخوندی خرانق
550D+EF-S18-55is+Nissin Di866II+Lowepro Stealth Reporter D200 AW+ Somita FT-692 Tripod