سلام
میشه قیمت
Di 622
و
Di 866
بدید
سلام
میشه قیمت
Di 622
و
Di 866
بدید
سلام
ريالDI 622 markII 1700.000
ريالDI 866 markII 2800.000
البته این قیمت رو سایت زده تو بازار باید ارزونتر باشه.
ویرایش توسط Abbas Kz : Thursday 8 December 2011 در ساعت 01:09
سلام...اول از همه عرض خواهی منو بپذیرید.....من واسه اولین بار میخوام از فلاش اکسترنال استفاده کنم..تمامی تاپیک های مربوط به فلاش ها و نحوه ی استفاده و فلاش های Nissin رو کامل مطالعه کردم... ولی هنوز چند تا سوال داره اذیتم میکنه....منظورم اینه که مشکلم همینه.... من دوربین 60D دارم... دیروز هم Nissin 866 MII گرفتم (شیراز :300,000)
با اینکه راهنمای فارسیشو هم کامل خوندم ولی باش مشکل دارم.....اول اینکه آیا من میتونم بدون استفاده از فلاش سر خود دوربین فلاش اکسترنالو بصورت جدا (که اگه اشتباه نکنم به اصلاح آف کمرا میگین !!) استفاده کنم؟ یعنی فلاش رو بزارم 3 متر اونور تر و بدون استفاده از فلاش سرخود شلیک کنم؟؟ باید تریگر داشته باشم یا بدون تریگر هم میشه؟؟
مگه نمیگن 60d خودش روی بدنه وایرلس داره؟؟ پس دیگه به تریگر نباید قانونن احتیاج داشته باشم..مگه نه؟ اگه اینجوری میشه خب حالا من چه جوری باید دوربین و فلاش رو تنظیم کنم؟ بازم ببخشید .......ممنون.
تريگر وايرلس 60D از طريق فلاش سرخود دوربين به فلاش اكسترنال ارسال ميگردد .اگه اصلان قصد استفاده از فلاش سرخود دوربين را نداريد بايد از كابل تريگر و يا تريگرهاي راديويي استفاده كنيد .
سلام مجدد
ضمن تشکر از دوست عزیز niabbas که قیمت دادند
یه سئوال پیش اومده اونم اینه فرق DI 622 با DI 622 mark II چیه ؟
کلا این Mark II چه آپشنی رو به فلاش یا دوربین ها اضافه میکنه؟
متشکرم
من تفاوت هایی که دیدم تو مشخصات این هاست
DI 622
زمان شارژ مجدد : از 0.2 تا 4.7 ثانیه با باطری های آلکالاین
زوم : از 18 میلیمتر تا 105 میلیمتر
DI 622 Mark II
زمان شارژ مجدد : 5 ثانیه با باطری های آلکالاین
زوم : از 24 میلیمتر تا 105 میلیمتر
قفل نوردهی فلاش : حالت FE Lock ( کانن ) و حالت FV Lock ( نیکون )
فرقشون همینهایست که اشاره کردین.
از نظر ظاهری هم تفاوتهای با هم دارند.
Nissin Di 622
26_1.jpg
Nissin Di 622 markII
1523856.jpg
ویرایش توسط Abbas Kz : Thursday 8 December 2011 در ساعت 15:33
یه رادیو فلش از مارک فلشهای چینی بخری به احتمال زیاد مشکلت حل میشه . چون اکثر فلشهای چینی از یه مدار و برد استفاده میکنند .