مسعود بیرامی
Jhowan photography
دوستان تجربه کار با نیسن 866 مارک 2 رو با دوربین های 600 دی و یا 60 دی بطور off camera اگر دارند میشه راهنمایی بفرمایید
آیا در نور روز و فضای باز میشه کاری کرد یعنی فلاش عمل میکنه ؟البته فاصله کم فرض کنید توی یک دست دوربینه و دست دیگه هم فلاش؟
و اینکه سیستم تی تی ال کانن رو میشناسه یا نه؟
درود
من یک تجربه بد با این فلاش دارم، شاید بخاطر شناخت کم از قابلیت ها و محدودیتهای آن بوده. (دوربین من کامندر داخلی نداره و من از تریگر رادیویی استفاده میکنم)
چیدمان هم به این صورت بود که یک فلاش 622II در حالت Manual روی گیرنده تریگرم بود و 866II هم در حالت Slave Film از اون فرمان میگرفت (البته این فلاش رو بصورت Slave Digital هم که شاید با کامندر دوربین شما هم همساز باشه، استفاده کردم ولی نتیجه فرقی نکرده) و روی چتر مقابل نصب بود ،
در نور روز فلاش 866II خیلی وقتها بی دلیل (بدون اینکه فلاشی از جایی زده بشه ، چه ازنوع کامندر، TTL یا ساده) شلیک میکنه
مشکلی که این شلیکهای بی دلیل بوجود میاره، گرم شدن و اعلام Over Heat فلاش و از کار افتادن اونه! در صورتیکه فلاش 622II که در حالت Manual بود براحتی تا انتهای مراسم کار کرد (البته این فلاش از 866II در شرایط برابر مقاومتر هستشس)
راه حلی که من با مشورت دوستان انتخاب کردم خرید یک ست تریگر دیگه بود که یکی از کاربردهاش استفاده از دو گیرنده و فلاشها در حالت Manual هستش.
پاینده باشید
خوب تا بحال زیر نور مستقیم آفتاب باهاش کار نکردم، فکر میکنم وضع بدتر بشه چون توی فضای سرپوشیده و نور غیر مستقیم هم این مشکل وجود داره!
با کابل TTL بصورت Off Camera باهاش کارکردم و از نتیجه هم راضی هستم ، ولی بهترین نتیجه رو وقتی بصورت On Camera و تابش به سقف (Bounce) داره، بخصوص فلاش پرکننده که روی بدنه داره برای عکسهای پرتره عالیه.
یا حق
با سلام،
جناب هراتی عزیز، من از فلاش در فضای خارج و در طول روز استفاده کردم. دوربین من ۷دی هست که فکر نکنم اصلا فرقی با ۶۰دی شما داشته باشه از این نظر. من حتی وقتی فلش پشت چتر دیفیوزر بود هم به راحتی ازTTL استفاده میکردم. تنها زیر نور شدید آفتاب، سر ظهر ممکنه استفاده از کمندر دوربین یه خورده سخت باشه، که در این صورت تریگر لازمه. در کلّ نسخه جدید ۸۶۶ خیلی حساسیتش بیشتر شده از نسخه مارک ۱ .
از این لوازم Wholesale - Flash Gun Adapter Kit 6in1 fr Nissin Di866 Mark II | DHgate.com
یا اسنوت شبیه به این PowerSnoot (Spotlight) - Flash Diffusers
برای فلاش نیسین پیدا میشه ؟