با عرض سلام
آیا فلاشهای 622 مارک 2 امکان گروه بندی را دارند؟
و اینکه Slave Film و Slave Digital چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
با عرض سلام
آیا فلاشهای 622 مارک 2 امکان گروه بندی را دارند؟
و اینکه Slave Film و Slave Digital چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
ویرایش توسط R.Asgari : Saturday 17 March 2012 در ساعت 21:12
سلام
من تازه سه چهار روزه یه 622 مارک 2 گرفتم و شاید اشتباه میکنم، اما به نظرم قابلیت گروه بندی نداره، چون روی بدنه فلاش "چاپ" شده : گروه یک، کانال یک !
اما بخوبی تو هر سه مود slave از 580 کنون فرمان میبره، بهتر از انتظاری که من داشتم با توجه به شنیده هام، شلیک اضافه و بی مورد نداره، تو حالت فرمانبری بیسیم در حالت TTL از 580 دستور میگیره (البته فقط برای قدرت فلاش، نه زوم، شاید هم من بلد نیستم) ، در دو حالت slave digital و film هم قابلیت تعیین قدرت دستی داره.
اما اکثر رادیو ترگر ها قابلیت دسته بندی با یه dip switch دارن که معمولا تا 4 گروه رو پوشش میده ولی در این حالت به تعداد فلاشها به گیرنده احتیاج دارید.
Canon 50D, Canon lens 18-200, Canon Speedlite 580exII, Photix remote flash trigger
سلام:
28.12.90 nissin di622 markII خریداری شد 250 تومان!!! از ناصر خسرو برای نیکون....
تجهیزات : دوربین
دوستانی که 866MII دارن آیا این فلاش قابلیت سینک با سرعت بالاش شاتر رو داره؟ Hi Speed sync هستش یا خیر؟
برای استفاده در D90 میخوام تهیه کنم.
البته فقط بر روی دوربین این قابلیت موجوده.در حالت اف کمرا دیگه خیر.در صورتی که مثلا 580 ای ایکس 2 در هر حالت این مود رو داره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بسته به دوربین تا آخرین سرعتی که شاتر اجازه بده سینک میشه.با 7دی تا 1/8000 هم جواب میده.فقط قدرت افت میکنه.
بسته به قیمت واقعا انتخاب خوبی هست.بالاترین گاید نامبر،مستر بودنش،و همینطور تغییر کفشک از پلاستیکی به فلزی و کمتر شدن سر و صداش هم مهمه.منتها به خاطر ال سی دی رنگی کمی مصرف باتری اون بالاست.توصیه میکنم بعد از خرید این فلاش دست کم 3 ست باتری خوب تهیه کنید.ترجیحا مارکهای خوبی مثل یونومات و وارتا.
نکته دیگه اینکه این فلاش ها مقاومت فلاش های برند اصلی رو ندارند پس کمی با اونها باید احتیاط به خرج داد و از شاتهای پی در پی اونهم در مدت طولانی پرهیز کرد.
ولی با این قیمت واقعا انتخاب خوبی هست و من اون رو توصیه میکنم.خود هم به زودی یکی از اینها رو تهیه میکنم.مدتی پیش برای دوستی خریدم و باهاش کار کردم و رضایت بخش بود.
البته فرق خیلی زیادی هم با مارک 1 نداره به اون صورت.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی