سلام
من با فلاش کنن روی 7دی کارکردم وقتی فلاش 430 کنن از دوربین جدا بود فلاش دوربین که میزد فلاش کنن هم میزد
ولی الان که نایسین برای 550 دی میزارم
و فلاش رو جدا میکنم فلاش نمیزنه.
چکارکنم ؟
سلام
من با فلاش کنن روی 7دی کارکردم وقتی فلاش 430 کنن از دوربین جدا بود فلاش دوربین که میزد فلاش کنن هم میزد
ولی الان که نایسین برای 550 دی میزارم
و فلاش رو جدا میکنم فلاش نمیزنه.
چکارکنم ؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
من فکر میکردم بخاطر اینکه فلاش دوربین میزنه فلاش جدا هم بخاطر اون میزنه اینطور نیست؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام
در حالت آفکمرا تنظیمات به صورت نوری بین دوربین به فلاش منتقل میشه پالسهای نوری که در کسری از ثانیه دوربین ارسال میشه و ما اونو به صورت یک شلیک نور میبینیم(اول دوربین به فلاش دستور شلیک میده و فلاش شلیک میکنه بعد دوربین بر اساس همون شلیک تنطیمات رو با استفاده ار نور برای فلاش ارسال میکنه که چند استاپ قوی تر یا ضعیفتر شلیک کنه )
و ارتباط بین دوربین و فلاش به صورت وایرلس(رادیویی) نیست.
پس من روی چه تنظیماتی بزارم اگر نیاز به وایرلس نداره.
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام
همانطور که دوستان گفتند، دوربین 550D امکان کنترل بی سیم فلاش های Off Camera را ندارد یعنی شما نمی توانید یک فلاش را که روی بدنه نصب نیست توسط این دوربین کنترل و شلیک کنید (7D و 60D این قابلیت را دارند) اگر می خواهید از فلاش های Off Camera استفاده کنید بایستی رادیوتریگر بخرید یا با اتصال کابل مخصوص بین دوربین و فلاش این کار را انجام دهید. اگر بخواهید تنظیمات فلاش را به صورت دستی انجان دهید و با رادیو تریگر فقط فلاش شلیک کند رادیو تریگر عادی با قیمت حدود 60000 تومان نیاز دارید و اگر بخواهید از فلاش به صورت TTL استفاده کنید (که تنظیمات دوربین برای فلاش ارسال شود و فلاش بر آن اساس تنظیم و شلیک شود) بایستی رادیوتریگر TTL بخرید که فکر می کنم بیش از 240000 تومان قیمت دارد.
ارادتمند
دوستان عزیز
من یک .Nissin Di 866 MK II دارم. به نظر می رسه این فلاش در موقع Zoom کردن Crop Factor دوربین را تاثیر نمی دهد و دوربین را فول فریم فرض می کند. به عبارت دیگر وقتی فلاش روی 60D است و لنز روی مثلاً 50 مم است قاعدتاً Zoom فلاش بایستی روی 80 مم باشد ولی روی 50 مم است. کسی از دوستان راه حل یا توضیحی دارد؟
ارادتمند
درود بر شما
توضیحاتتون تقریبا کامل بود ولی برای اینکه ما بخواهیم از TTL وسیستم وایرلس استفاده کنیم بهترین حالت استفاده از یک فلاش مستر روی دوربین و فلاشهای اسلیو به صورت آف کمرا است و خرید ابزارهایی مثل پاکت ویزارد هم خیلی قیمت بالایی دارن و هم برای کارهای خیلی حرفه ای تر استفاده میشن که فلاش مستر قادر به انجامش نیست ( بستگی به نوع نیاز داره )
اگر بر اساس عددی که روی فلاش نشون میده بخواهیم قضاوت کنیم پس دوربین هم اشتباه میکنه چون وقتی اگزیف عکس رو نگاه میکنیم عدد روی لنز رو ثبت کرده نه عدد ضرب شده در 1.6 رو . فکر کنم توضیح خوبی بود و راه حلش هم اینه که زیاد به LCD فلاش نگاه نکنی(فقط شوخی بود ) فلاشهای به نام دیگه ای هم که هستن به عدد لنز نگاه میکنن نه به کراپ
اگر overt یا under داری بحث جداییه ولی در غیر این صورت از عکاسی لذت ببر
بدرود
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات