منم دقیقا همین سوالو دارم.
تا اونجایی که من دیدم مشخصات مهم مثل GN اینها تقریبا یکی هست منتها روی این مدل مثل این که خیلی روی بحث حرارتی و فلاش زدن پشت سرهم کار شده که در این شرایط overheat نشه.
یک سوال دیگه اینکه من از هرجا پرسیدم گفتم فلاشهای nissin گارانتی نداره.نهایت یکماه. این درسته یا نه؟
ممنون
(Nikon D750 + Nikkor (14-24 f2.8 + 50 1.8G) + Tamron G2 (24-70 + 70-200 + 150-600
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
بله.این درسته.فلشهای نایسن ۶ ماه گارانتی بازرگانی مایل افشار دارند که کارت گارانتی هم همراهشون نیست و با همون فاکتور خرید خدمات انجام میشه.
قیمتها هم MG8000 حدود ۱۲۵۰ و 866ii هم حدود ۷۳۰-۷۴۰ اینها بود.
با توجه به اینکه قیمت دلاری MG8000 در آمازون ۵۵۹ دلار هست + قیمتش در اینجا معقول به نظر میرسه چون به نظر میاد با دلار ۲۰۰۰ تومن محاسبه شده.
(Nikon D750 + Nikkor (14-24 f2.8 + 50 1.8G) + Tamron G2 (24-70 + 70-200 + 150-600
سلام،
این فلاشها با ترنسمیتر دوربین 7D مشکلی ندارند؟
سلام
من چند روز پیش ،بعد از اینکه بالاخره بعد از سالها استفاده از فلاشهای برند نیکون در برابر قیمتهای بالای اون به زانو درآمدم تصمیم گرفتم برای کامند کردن سه تا فلاش sb-600 م یک نایسین 866 بخرم و علیرغم شنیده های منفی که داشتم با دید مثبت برم جلو و ایرادات احتمالیش رو هم به قیمت پایینش ببخشم.آقا ما رفتیم جلو و خریدیمش از همین شرکتهای معروف داخلی و چشمتون روز بد نبینه...همون بلایی که فکر میکردم سرم اومد.
این فلاش در مد مستر فلاشهای sb-600 را کامند میکرد اما جبران نوردهی روی گروههای مختلف ( A-B-C ) رو اصلا انجام نمیداد و بعضی وقتها هم که انجام میداد هر چی دوست داشت اعمال میکرد اونهم ماکزیمم(تاکید میکنم ماکزیمم)یک سوم EV !!
یعنی دقیقا اون هدفی رو که من دنبالش بودم تامین نمیکرد.احساس کردم پولمو ریختم دور...چطور ممکن بود یک شرکتی مثل nissin با گستاخی تمام داعیه چنین قابلیتی رو داشته باشه اما عملا هیچ!
قصه اش طولانیه...فلاش رو بردم پیش فروشنده و داستان رو تعریف کردم و دوباره اونجا کلیه تست ها رو با چند فلاش اسلیو انجام دادیم.یک نیسین 866 دیگه باز کرد و همین مشکل وجود داشت و تغییرات EV رو اعمال نمیکرد...خلاصه بعد از نیم ساعت صحبت با فروشنده خوب فروشگاه تونستم در کمال ناباوری فلاشو پس بدم و جونمو آزاد کنم !
ایرادات زیادی دارند این فلاشها نسبت به برند اصلی ( که اگه لازم باشه میتونم همین جا لیستشون کنم )اما با توجه به قیمت قابل اغماضند اما در مورد عملکرد وایر لس خیلی دقت کنید و اصلا روش حساب نکنید. حداقل برای نیکون. در مورد دوستان عزیر کاننی من نمیدونم شاید این مشکل وجود نداشته باشه اما با توجه به کیفیت ساخت نسبتا پایین ( که ازهمون لحظه باز کردن در جعبه اش و بعد جازدن باتریش و در ادامه صدای ویزویز دائمش و ...متوجه شدم) این فلاش، نباید خیلی آش دهانسوزی هم برای کاننی ها باشه .ایشالا که اینطور نباشه...
تقاضا میکنم از دوستان ( نیکونیها و کاننی ها ) اگر تجربه ای از مستر کردن 866 و کامند کردن دو یا سه فلاش و تغییر EV با آن دارند اینجا مطرح کنند تا بتوانیم یک برآیندی از مشکل داشته باشیم.
در مورد دوستان نیکونی توصیه میکنم حتما با فلاش و دوربین خودشون به فروشگاه بروند و قبل از خرید حتما تمام تست ها رو انجام بدهند (با فرض اینکه بعضی از 866 ها خوب کار میکنند و همچنین ممکنه دوربین به دوربین موضوع فرق کنه و مثلا روی d7000 این مشکل وجود نداشته باشه)
اما در مورد بحث slave کردن 866 هم باید عرض کنم که اونو هم تست کردم و با فلاش (ترنسمیتر) سر خود D90 کامندش کردم و باز همین مشکل وجود داشت و تغییر EV امکانپذیر نبود.
حالا در مورد 7دی هم به نظر بنده دقت کنید حمید جان و حتما حتما تستش کنید.
در انتها دو تا ایراد دیگه هم بنویسم تا یادم نرفته:
-چراغ اتوفوکوس فلاش تقریبا بدرد نمیخوره.
-صدای آلارم فلاش بی کیفیت و نویز دار است.
...
باتشکر فراوان از توضیحات جامع شما