درود
تفاوت در قدرت خیلی زیاده گاید نامبر 44 تا 60 باعث میشه با فلاش 866 کمتر دچار تاریکی توی عکس بشی بچر این داشتن صدای کمتر بزرگ بودن هد پایه فلزی فلاش که دوام فلاش رو بیشتر میکنه داشتن LCD رنگی که همه کارهارو کامل و دقیق میشه باهاش تنظیم کرد و .... باعث میشه برتری در قدرت و امکانات رو به شما بده اگر توان خریدش رو داری درنگ نکن ولی در غیر این صورت 622 فلاش بدی نیست حدودا 6 ماه مدل قدیمیش رو و حدود 1 سال مدل مارک 2 رو داشتن و همچنین هر دو مدل 866 رو اگر تغییر برند نداده بودم هرگز از خودم دورش نمیکردم
پیروز باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
من دیروز با 866 یک مراسم را عکاسی کردم. حدود 250 عکس گرفتم که حدود 200 تا به صورت Off Camera و با قدرت کامل و با استفاده از چتر بود و کوچکترین مشکل، هنگ کردن یا .... نداشتم.
سلام.
آقا ما به این nissin 866 در قسمت تنظیمات گفتیم که display را off بفرما ولی در تمام مدت عکاسی 1 ساعته ، حتی یکبار هم ندیدیم display اش حتی یک لحظه چشمک بزند !!
مشکلی دارد آیا؟
سرعت شارژ مجدد بستگي به ظرفيت باتري هم دارد. من از باتري 2300 ميلي آمپر ساعتي سوني استفاده مي كنم و حدود2-3 ثانيه شارژ باتري به طول مي انجامد.در مورد افت قدرت در سرعت هاي بيشتر از سرعت سينك دوربين، در همه فلاشهائي كه قابليت HSS دارند اين افت قدرت وجود دارد ولي اندازه گيري دقيق آن نياز به نورسنج دارد كه من ندارم.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Wednesday 26 June 2013 در ساعت 08:59
تو یه فروم دیگه هم راجع به این فلاش توصیه کرده بودین که اونجا ازتون پرسیدم هنوز جواب ندادین ولی خب اینجا جوابمو گرفتم. پس شما همین 866 رو توصیه میکنین با این حساب. سرعت شارژ رو توی مشخصاتش زده از نیم تا 5 ثانیه! پس عملا ما برای عکاسی پیاپی روی 2 3 ثانیه حساب باز کنیم؟