براي بالا بردن دقت نوردهي فلاش در حالت TTL توصيه مي كنم از قفل نوردهي استفاده شود.
براي بالا بردن دقت نوردهي فلاش در حالت TTL توصيه مي كنم از قفل نوردهي استفاده شود.
کفشک فلاش مورد بحث در سایت :
hotshoe.jpg
پایه فلاش مورد بحث در سایت :
images.jpg
اگر غیر از این هست دوستان عزیز بفرمایند .در غیر این صورت شما مطالب بنده رو در جای دیگه به اشتباه متوجه شدید و باز اگر مشکل دیگری هست در پ.خ میتونید بفرمایید و جو تاپیک رو به انحراف نکشیم
پیروز باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
خواهش میکنم این چه حرفیه. من کلا اونقدر حرفه ای نیستم که بخوام تو حالتی غیر از TTL فعلا استفاده کنم. دلیل رو آوردن به فلاش اکسترنال هم فعلا یکی همین موضوع داغ کردن فلاش سرخود دوربینه و اونیکی هم نور خیلی کم این فلاشها. که فکر میکنم موضوع دوم خیلی تو فلاش اکسترنال به چشم میاد
شما قبلاً من رو راهنمايی کرده بودين که درست صحبت کنم ديدم شما که اينقدر نکته بين هستين حيفه دچار اشتباه بشيددوست عزیز مانت یعنی پایه ولی ما اینجا حرف از فلاش داریم میزنیم که بهش میگیم کفشک فلاش پس باید بر اساس سایتمون در مورد اجزا بحث کنیم
(فکر نميکنم من راجع به پایه خود دوربين حرفی زده باشم که شما بگی اشتباه برداشت کردم)
ممنون جناب چگينی
چون شنيده بودم بعضی از فلش ها بيش از حد افت قدرت دارن پرسيدم از يانگنو راضی هستم و يک فلش ديگه با سينک بالا ميخواستم بگيرم اما ديدم که گفته بودن مدل yn500ex
افت قدرت زيادی داره واسه همين دنبال جايگزين مناسب ميگردم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوستان ممنون که این بحث پایه فلاش را ادامه نمیدهید.زیاد موضوع مهمی نیست.
"کفشک فلاش" کلمه دقیقتری است و کلمه " پایه فلاش" به هیچ وجه غلط نیست. هم برای فلاش و هم برای دوربین من لغت hot shoe را دیده ام و همچنین لغاتی که جناب چگینی نوشتند.ممنون
یه سوال دیگه. فلاش 866 برای کنون و نیکون جداست؟ یا کلا یه مدله که رو همه کار میکنه؟ چون تو سایتش که خوندم بنظر میومد یکیه که روی همه کار میکنه