دوستان کسی با این فلاش کار کرده Nissin MF18 Macro Flash for Canon
نظرتون در موردش چیه برای ماکرو گرافی؟
برای پرتره چطوره باعث میشه سایه پشت سوژه از بین بره؟
دوستان کسی با این فلاش کار کرده Nissin MF18 Macro Flash for Canon
نظرتون در موردش چیه برای ماکرو گرافی؟
برای پرتره چطوره باعث میشه سایه پشت سوژه از بین بره؟
براي عكاسي ماكرو خوب است و قابليت هاي بسيار مناسبي مانند استفاده از يك طرف يا دو طرف فلاش با قدرت هاي متفاوت دارد ولي براي پرتره نياز به قدرت فلاش بسيار بيشتري هست. گايد نامبر اين فلاش 16 است كه يعني با ايزو 100 و اپرچر 8، سوژه با فاصله دو متر را مي تواند نوردهي كند. ضمناً عكاسي پرتره با نور مستقيم از روبرو (فلاش روي دوربين و شليك مستقيم به سوي سوژه) نتيجه جالبي نمي دهد. براي نوردهي پرتره مي خواهيد از يك فلاش اكسترنال استفاده كنيد بايد علاوه بر خريد فلاش بسيار قوي تر به فكر راه هاي ديگري مانند استفاده از سافت باكس و چتر و استفاده از فلاش به صورت Off Camera و همچنين استفاده از رفلكتور باشيد
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 28 September 2014 در ساعت 09:50
برای خرید فلاش نایسین میخوام اقدام کنم.
ممنون میشم دوستان سایت یا شماره تلفنی رو جهت خرید مطمئن و قیمت مناسب برای من در پیام خصوصی معرفی کنند.
با تشکر
سلام
دوستان عزیز در مدل 866II قابلیت HSS داره؟ در حالت آف کمرا چی؟
پرترهها کار مشترک هستند
میخواستم بدونم از چه نوع باتریهایی مجاز هستم که برای نایسین Di866 استفاده کنم؟
توی یک چارتی به باتری آلکالاین برخوردم
یعنی نمیتونم از باتری های قابل شارژ استفاده کنم؟؟؟
و در آخر اینکه میخواستم بدونم کابل سینک برای اتصال دوربین به فلاش رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ دوستان کسی شماره تلفن یا سایت اینترنتی سراغ داره که بتونم از این طریق تهیه کنم؟
با تشکر
قصد خرید این فلاش رو دارم:
( Nissin Di 866 Mark II (for canon
برای کارهای معمولی، استفاده خیلی تخصصی ندارم. برای 60دی کنون میخوام.
دوستانی که استفاده کردن لطف میکنن راهنمایی کنن؟
کارکرده اش 500 ارزش داره؟
و سوال مهم تر: معمولاً فلاش ها با خود فرستنده رادیویی هم دارن یا باید جدا تهیه بشه ؟
ممنون
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
من اين فلاش را با 60D دارم. دوربين من با اين فلاش مشكل داشت ولي دوستان ديگري كه اين فلاش را با 60Dداشتند مشكلي نداشتند بنابر اين لازم است حتماً فلاش را با بدنه خودتان تست كنيد. من يانگنو 565EXII را هم دارم كه از آن رضايت دارم.
فلاش ها فرستنده راديوئي ندارند و شما با داشتم بدنه 60Dنيازي به فرستنده راديوئي نداريد و بدنه به صورت وايرلس مستقيماً با فلاش كار مي كند.
ارادت