ممنون از پاسختون جناب چگینی ... یعنی این مشکل حل شدنی نیست؟ ممکنه مربوط به نرم افزار فلاش باشه یا اینکه مشکل سخت افزاری داره؟
ممنون از پاسختون جناب چگینی ... یعنی این مشکل حل شدنی نیست؟ ممکنه مربوط به نرم افزار فلاش باشه یا اینکه مشکل سخت افزاری داره؟
محمدهادی نوری
اين مشكل به نظرم مشكل مهمي نيست چون تنظيم عملكرد فلش (مثل قدرت شليك، مستر بودن، روش نورسنجي و ....)در External Flash Function Setting قابل تنظيم است و بقيه تنظيمات هم از منوهاي خود فلاش اعمال مي شود. مشكل اصلي من با اين فلاش نور سنجي نادرست آن است كه تقريباً هميشه عكس ها را كم نور ثبت مي كند.
فلاش نايسين مدل di622 رو حالت sdميزارم ودر حالت آف كمرا با دوربين ٥٠دي وقتي فلاش ميزنه اين هم فلاش ميزنه
اما در فلاش di866 ii نميدونم اين گزينه كجاشه
ممنونم ميشم راهنمايي كنيد
7d-15-85mm/50mm f/1.8
برای زدن آتلیه میشه با فلاش های اکسترنال عکاسی کرد البته به غیر از عروس و داماد!
فلاش di866 ii چطور فلاشیه قیمتش بالاست پس کیفیت ساختش باید خوب باشه اگر فلاش خود دوربین شلیک کنه di866 ii آن طرفتر از دوربین به خودی خود شلیک می کند یا نه باتشکر؟
فلاش بدي نيست ولي بگير نگير دارد. بعضي ها خوب از كار در ميآيد و بعضي خير.
اين فلاش قابليت Slave شدن را دارد و مي توان با فلاش سر خود دوربين به صورت Wirelessاين فلاش را كنترل كرد (به شرطي كه دوربين اين قابليت را داشته باشد. در برند كانن دوربين هاي 600D , 650D, 700D , 60D , 70D , 7D , 7d MK II , EOS M اين قابليت را دارند)
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 31 January 2015 در ساعت 16:08
یک تجربه که شاید بدرد بخوره یک فلاش چینی دارم که با دیدن نور فلاش خود دوربین نیکون 3100 دی شلیک می کنه و اصولی ولی دوربین کنان 650 دوستم رو امانت گرفتم با خود فلاش دوربین باعث شلیک فلاش چینی میشد ولی به ازای هر فوکوس کنان یک شلیک از فلاش چینی اتفاق می افتاد که باعث هدر رفتن شارژ باطری قلمی میشد تازه تنظیمات کنان رو حالت master نبود رو حالت عادی فلاشش بود گذاشتم رو master که بدتر بود که هیچ بدترم شد!!!!! ولی با 3100 نیکون کار می کنم با هر فوکوس فلاش چینی تخلیه نمی شه و موقع فشردن کامل شاتر شلیک می کنه که من واقعا از این دوربین و نرمی رفتار اون تو عکاسی و عدم سر و صدا راضیم !بر عکس 650 که بدنه خشکتری داره و پر از سر وصدای فوکوس و چرخش لنزه که اعصابم واقعاً اون روز خرد شد و دوربینو زود عوض کردم با نیکون*
دوربين هاي كانن در شرايط كم نور از نور فلاش سر خود دوربين براي كمك به فوكوس استفاده مي كنند كه باعث شليك فلاش شما مي شده است. در حالت مستر هم پري فلاش (چه در نيكون و چه در كانن) براي ارتباط بين دوربين و فلاش TTL مي شود كه در فلاش شما باعث شليك فلاش مي شده است. فلاش هاي امروزي (حتي فلاش هاي چيني مانند همين نايسين يا فلاش هاي يانگنو) حالتي دارن كه در آن پري فلاش دوربين ناديده گرفته مي شود و فقط با شليك اصلي فلاش سر خود، فلاش شليك مي كند. در حالت هاي Wireless غير TTLبايد از اين مد استفاده كنيد. مشكل از دوربين كانن نبوده است!
در خصوص صداي فوكوس، شما كه بدنه 650D داشتيد بايستي از لنزهاي STM استفاده مي كرديد كه نرم ترين و بي صدا ترين فوكوس در تمام لنزهاي موجود در تمام برندها را ارائه مي دهند و اصولاً برتري دوربين هاي 650D , 700D و 70Dكانن نسبت به رقباي نيكوني در فيلمبرداري با فوكوس ممتد نرم و بي صدا ست كه به قابليت فوكوس هيبريد دوربين و لنزهاي بي صداي STM برمي گردد. مشكل از دوربين كانن نبوده است!
با سلام خدمت دوستان عزیز.قصد خرید فلاش اکسترنال رو دارم برای دوربین کانن 550d ...برای استفاده های عمومی و بیشتر تمرین واسه عکاسی پرتره در محیط داخل و خارج....
ممنون میشم راهنمایی کنید که با بودجه ی زیر یک میلیون چه فلاشی میتونم تهیه کنم که علاوه بر کیفیت خوب ،کارایی راحت بدون دردسری داشته باشه...بین انتخاب فلاش های سیگما 610 super و nissin di700 و di866 كدوم رو توصيه ميكنيد؟ فلاش سيگما رو يكى از دوستان يك دست دوم بسيار تميز داره كه با قيمت ٦٠٠ قصد فروش داره!...ممنون میشم دوستان بیشتر راهنماییم کنن