سلام دوستان
كسي از nissin Di700 استفاده كرده ؟ نسبت به امكانات قيمت خوبي داره. مي خواستم بدونم براي استفاده خارج دوربين گزينه مناسبيه يا نه؟
سلام دوستان
كسي از nissin Di700 استفاده كرده ؟ نسبت به امكانات قيمت خوبي داره. مي خواستم بدونم براي استفاده خارج دوربين گزينه مناسبيه يا نه؟
سلام کدوم مدل فلاش های nissin دارای وایرلس هست و میتونه با 7100 نیکون بصورت وایرلس هماهنگ شه و کارکنه ؟
از نظر کیفیت که صد درصد مثل نیکون نیست در خصوص کارکرد چطورن مشکلی ندارن ؟؟؟؟ جایی خوندم که در ttl مشکل دارن این فلاش ها
یه اپسون ال 800 دارم تقریبا برایم بلا استفادس میخوام بفروشم و جاش فلاش بگیرم نمیخوان پشیمون شم از خریدم در صورت کارکرد بهتر نیکون بیخیال این فلاش میشم
مشکل اینه که یک چیز ثابت نیست. بعضی فلاش ها به درستی کار می کنند بعضی ها با بعضی دوربین ها مشکل دارند و ...
اگر برای استفاده Off Camera می خواهید اهمیتی ندارد زیرا معمولاً از TTL در این حالت استفاده نمی شود)
(نکته جالب اینکه فلاش من در حالت Off Camer و در مد TTL درست کار می کند ولی روی دوربین و در حالت TTL درست کار نمی کند!)
ویرایش توسط Dariush Chegini : Friday 19 September 2014 در ساعت 16:11
اگر در آينده مي خواهيد جدي تر عكاسي كنيد از برند اصلي بخريد. من كنون di866 ii را دارم. هنگامي كه روي دوربين ازش استفاده مي كنم تا حدودي ناراضي ام. ولي در حالت slave فوق العادست! براي عكاسي مراسم و eventها كه فلاش روي دوربين است و ttl به كار مي آيد برند اصلي پيشنهاد ميشود(اكثر استفاده از اين فلاش ها معمولا همين است).
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"