/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
راستي اگر مشكل ضعف فتوسل فلاش باشه كه نبايد با فلاش سر دوربين به راحتي و بدون مشكل تحريك بشه و شليك كنه
من هم به نظرم مشکل از همون چشمی مارک 1 هست که ضعیفه
شما به نظرم باطری مارک 1 رو در حالت فول پاور بزار بعد امتحان کن ببین میشه یا نه
اگر خیلی مشکلی نداری سعکی کن به همون روش اولی که گفتی کارت رو راه بندازی
یا با تریگر که به نظرم باید راحت تر کنترل فلاش ها و شلیک ها و تحریکات رو به دست گرفت تا با یک آن کمرا
موقع شلیک در حالت دوم مارک 1 چه حالتی نسبت به فلاش داره؟؟؟
منظورم اینه که چشمی نور فلاش رو مستقیم میبینه یا از طریق رفلکت در و دیوار؟؟؟
در حالت های مختلف و با همون باطری فول شارژ امتحان کن نتیجه رو بگو ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلام
کسی خبر دارد که پایه خود فلاش را میفروشند یا نه؟
canon-speedlite-580ex-ii-flash-25.jpg
ممنون
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
قابلیت آپدیت فلاشهای نیسن برای چه کاری هست؟
میخوام بدونم که اگه من یه فلاش با قابلیت آپدیت بگبرم و بعدا مثلا d400 نیکون بیاد وفلاش من روی اون ttl نداشته باشه با آپدیتی که شرکت برای اون فلاش میده مشکل حل میشه و فلاش بروز شده روی d400 دارای ttl میشه و یا اگه مدل نورسنجی دوربین عوض بشه (به شرط عوض نشدن تعداد و محل پایه فلاش) مدل نورسنجی جدید قابل استفاده میشه؟
با تشکر
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
میخوام یه فلاش 866یا 866 مارک2 بگیرم برای فوجی hs20 که بعدا با خرید دوربین slr فلاش بدون استفاده نمونه.
چون این فلاش روی دوربین من ttl نیست و در مود دستی کار میکنه(تا حالا با فلاش اکسترنال کار نکردم) میخوام اطلاعاتی در این زمینه بدست بیارم.چند تا مقایسه با فلاشهای دیگه رو خوندم اما میخوام از تجربه دوستان هم استفاده کنم.
1)در مودهای دستی چطوری میتونم با فلاش استفاده کنم؟(فقط تنظیم قدرت یا کارهای دیگه هم میشه انجام داد)
2)در حالت روی دوربین و آف کمرا فرق می کنند؟
3)sub-flash در حالت دستی کار میکنه؟میشه به تنهایی ازش استفاده کرد(بای برای فیل فلاش در پشت سوژه)؟
4)کار سنسور جلوی دوربین چیه و در مود دستی کار میکنه؟
اگه موردی هم در مورد این فلاش بصورت دستی به نطرتون میاد که برام مفیده لطفا بگید(کاربرد فلاش در عکاسی هم مطالعه شده)
باتشکر
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
از دوستان کسی قیمت 866 مارک 2 رو برای نیکون می دونه؟ و این فلاش رو میشه با کدوم یک از فلاشهای نیکون از نظر امکانات مقایسه کرد؟
ممنون
دوست عزیز این فلاش هنوز به صورت رسمی وارد بازار ایران نشده و قیمت نداره
نمیشه یک فلاش غیر برند رو با فلاش رسمی دوربینت مقایسه کنی و اگر من نظر بدم ممکنه بچه های نیکونی ناراحت بشن میتونی به این سایت مراجعه کنی اطلاعات خوبی بهت میده
این جدول هم تهیه کردم فکر میکنم به درد همه دوستانی که میخوان فلاش ها رو با هم مقایسه کنند میخوره
موفق باشید/
ویرایش توسط siavash_f : Saturday 23 July 2011 در ساعت 21:46
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات