امروز با شرکت پاسخ تماس گرفته بودم فرمودند فیلتر ND مارک Rodenstock داریم 3/10 ، 6/10 و 9/10 !
از دوستان کسی تجربه کارکردن یا تست این فیلترهای متغیر رو تا به حال داشته ؟
امروز با شرکت پاسخ تماس گرفته بودم فرمودند فیلتر ND مارک Rodenstock داریم 3/10 ، 6/10 و 9/10 !
از دوستان کسی تجربه کارکردن یا تست این فیلترهای متغیر رو تا به حال داشته ؟
اصغـرمحمـدی
اين اعدادي كه به شما گفتن در واقع optical density اين فيلتر هاست كه به ترتيب معادل nd 2 و nd4 و nd8 هستند
میدونم من برای B+W 1000x و یا Hoya 400x تماس گرفته بودم گفتند نداریم اما رادوناشتوک داریم 3/10 و 6/10 و 9/10
پرسیدم که منظورتون Density است یا Filter Factor گفتند Density ! گفتند اینها واریو است مثل فیلتر پولار می چرخه ! قیمت هم گرفتم 3/10 = 170 تومن
خلاصه یه جای کار اشکال داشت !
اصغـرمحمـدی
دوستانی که دنبال فیلتر B+W 77, ND110 ,1000Xمیگردند، من توی تهران دو جا پیدا کردم که موجود دارند به قیمت ۲۷۰هزار تومان.
آدرس فروشگاه با PM .
سلام آقاي فيروزي
لطفا ادرس و تلفن رو براي بنده بفرستيد.
با سپاس
قاسمي
سلام دوستان خسته نباشید
راستش من میخوام یه فیلتر ND بگیرم اما اطلاعات کافی ندارم و محدوده قیمت هاشم نمیدونم اگه ممکنه یه کم کمکم کنید و یه برند خوب هم از لحاظ قیمت و
هم از لحاظ کیفیت بهم معرفی کنید ممنون میشم ازتون همینطور ویژگی هاش
از همتون ممنونم دوســـــتان
اگر حس میکنید که با این فیلتر، زیاد سر و کار خواهید داشت و احیاناً مجبور خواهید بود که مثلاً بعد از تهیه NDx2 و NDx4 ، حتماً NDx8 و NDx16 هم تهیه کنید، پیشنهاد میدم که از همان ابتدا یک فیلتر ND متغییر ( یا NDx2~400 و یا اگر گیر آوردید، NDx2~1000 ) را تهیه کنید و یکبار هزینه کنید که بصرفه تر باشد و مجبور به حمل و نگهداری چندین فیلتر نشوید.
برندهای خوب هم شامل: Marumi, Hoya, Sigma, Hama و ... میشوند.
قیمت ND ثابت، از زیر 50 هزار تومان تا 100 هزار تومن روئیت شده.
و ND متغیر، عموماً بالای 200 هزار تومن است.
اما ویژگی های یک فیلتر ND : عموماً برای کاهش میزان نور ورودی به لنز استفاده میشود تا حصول اهدافی خاص، در عکسبرداری تامین شود.
قیمتها، مقوله ای جدید هستند، ولی مشخصات فیلترها، عموماً موارد ثابتی هستند که با خواندن صفحات قبل همین تاپیک، اطلاعات خوبی بدست خواهید آورد.
ویرایش توسط Ali Bayati : Saturday 12 May 2012 در ساعت 11:16
ممنونم علی آقا از توضیحاتتون
والا 200 تون که نه :)
پس با این رنج قیمت که فرمودید فکر کنم ND ثابت بهتر باشه برام
اما شماره هاشو نمیدونم چطوریه
یعنی مثلا NDx2 با NDx8 چه فرقی از لحاظ خروجی میکنه
من بیشتر برای رودخانه و حرکت ابرها و این چیزا میخوام
ممنونم خیلی زیاد