فقط مراقب باشید این برند تقلبی زیاد دارد
متاسفانه بازار این فیلترها خیلی آشفته است
تا از یک برندی تقلبی تولید نشده تو بازار ایران نمیاد زیرا که اصل این ها
برای فروشنده ها نمیصرفه
مثلا همین فیلتر nisi که ژاپنی است تقلبیش فعلا در نیومده مطمئن باش همین که تو بازار
ما پر بشه یعنی تقلبیه
من اگر جای شما بودم خریدام رو در مورد فیلتر از ایران انجام نمیدادم
داود معانی
برند nissi در چین تولید میشه، البته کیفیتش مطلوبه
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
درود
مشکلی که اشاره کردید با کمک استفاده از یک نوع هولدر پارچه ای قابل حله!
در خصوص به صرف نبودن فیلتر نسبت به فیلتر های رینگی هم بنده با شما خالفم. برای من که ممکنه 3 الی 5 لنز را استفاده کنم، اگر بنا باشه برای هر کدام فیلتر مجزا مثلا GND بگیرم که هیچ. هزینه سر به فلک می کشه
اگر هم بخواهم مثلا فیلتر دهنه بزرگ بگیرم و بعد رینگ تبدیل، حدود 200 الی 300 باید برای رینگ های چینی و بالای 300 برای رینگ های اورجینال تبدیل هزینه کنم که این مبلغ برای خرید یک ست هولدر، 3 فیلتر و یک رینگ به راحتی جوابگو خواهد بود (تازه اگر مقایسه با رینگ های چینی کنیم)
هزینه یک ست فیلتر ND با هولدر برابر 250 هزار تومان، یک رینگ Universal به قیمت 150 هزار تومان خواهد بود که سرجمع می شود 400 هزار تومان.
حالا در مورد یک فیلتر رینگی، یک فیلتر مثلا دهنه 82 به قیمت نزدیک 250 هزار تومان، تبدیل برای دهانه های مورد نیاز، 150 هزار تومان که مجددا همان قیمت خواهد شد.
ارادتمند
این نشت نور که گفتید و یه راه حل ابتکاری براش داشتید آیا به کیفیت فیلتر برمیگرده؟
چون چندتایی فیلم دیدم و نمونه عکسها هم بود به این موضوع اشاره نشده بود
درود
البته بیشتر مشکل به نشت نور بر نمی گرده بلکه به رفلکس نور از سطح پشت فیلتر در تصویر بر می گرده که برای این مورد نیز یک نوع هولدر پارچه ای با قابلیت بسته شدن روی دهنه لنز و جلوی هولدر های فیلتر نصب می شه و در واقع جلوی نشت نور و رفلکس از پشت دوربین را می گیره!
البته خودتون هم می توانید این را درست کنید
ارادتمند
سلام
کراپ 100 درصد تصویر گرفته شده با فیلتر جوشکاری.
جهت اطلاع بد نیست
با عرض پوزش فعلا امکان قرار دادن تصویر مقایسه ای ندارم.
آقای nima13195 بفرمایید.
تصویر اصلی
uploadfromtaptalk1442532633634.jpg
کراپ
uploadfromtaptalk1442532653550.jpg
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
با سلام خدمت اساتید و دوستان
با توجه به مکانیزم ساخت FILTER VARIABLE ND آیا این فیلترها کار پلارازر را هم انجام میدهند؟
با سپاس