سلام
میخوام فیلتر ان دی 8 بگیرم! اما در مورد مارک های ان دی هیچ تجربه ای ندارم
چه مارکی بگیرم که کیفیتش خوب باشه؟! و حدوده قیمتشم بگید ممنون میشم
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
من فیلتر های 8X و 64X هویا و 10X B+W رو دارم. 8X استفاده بسیار محدودی داره. معمولا یک پولاریزه هم کار 8X رو انجام میده. خیلی به ندرت پیش بیاد که 8X استفاده بشه. ۶۴ هویا کیفیت قابل قبولی داره و خوشبختانه اثر خیلی بدی بر روی کیفیت خروجی از لحاظ دیتیل نمیذاره. همه این فیلتر ها ته رنگ ایجاد می کنند که حتی با تنظیم وایت بالانس هم درست نمیشن. با کالر چارت میشه تا حد خوبی از شر ته رنگ خلاص شد.
اگر دنبال بهترین کیفیت قابل دسترس هستید بهتون B+W رو پیشنهاد می کنم. البته هویا هم اگر اصل باشه خیلی خوبه. متاسفانه singh-ray در دسترس اغلب عکاس ها نیست و قیمت بسیار بالایی هم داره وگرنه یکی از بهترین کیفیت ها رو داره.
ج.ابراهیمی
سلامی دوباره
یه راهنماییه دیگه میخواستم، اونم اینکه دوستانی که تجربه دارن بنده برای مواقعی که دیگه نور کمه (مثه غروب) و نمیشه ان دی 1000 استفاده کرد در عکاسی منظره بهتره که از ان دی 8 استفاده کنم یا از ان دی 64 ؟!
ممنون
سلام
بنظرم مارک مارومی بهتر بنده خودم چندین فیلتر از این برند دارم و بسیار ازش راضی هستم و ساخت ژاپن و از نظر کیفیت ساخت هم عالیه
فاکتور قیمت در این وضعیت بازار نباید زیاد براتون مهم باشه !
دهنه 77 با ضریب 8 ماه پیش ناصر خسرو قیمت گرفتم 100 تا 120 تومان.
سعید سعیدی
رضا جان دقیقا بستگی به این دارد که فیلتر را برای چه کاری می خواهید؟ اتفاقا با فیلتر ان دی 1000 در عکاسی منظره و هنگام غروب یا کمی بعد از آن، می شود کارهای زیبایی به ثبت رساند. ولی همه این ها فقط و فقط به نیاز عکاس بر می گردد، از نظر من فیلتر ان دی 1000 فیلتری نیست که "هر" عکاسی را خشنود کند.
برای کسی که ان دی 1000 می خواهد استفاده کند داشتن ریموت کنترل الزامی هست ..
مسعود بیرامی
Jhowan photography
حالا از دوستان کسی ND1000 B+W و یا Hoya ND400 رو جایی سراغ داره که بشه تهیه کرد؟
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام
مسعودجان فکر کنم اینو دیگه خودت تعیین میکنی
الزام که نه ولی بهتر اینه که باشه ()بعضی برای کاهش لرزش دوربین هم به دردت میخوره
تا 30 ثانیه که دوربین داره، اگه بیش از اون میخوای یا با نوردهی بیشتر به منظور خاصی میرسی و و و و و که خودت تعیین کننده ای
شاد باشی....
پ.ن: البته از ریموت میتونید عکاسی با فواصل زمانی هم انجام بدی علاوه بر لانگ اکسپوژر