صفحه 44 از 100 نخستنخست ... 34 40 41 42 43 44 45 46 47 48 54 94 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 431 تا 440 , از مجموع 999
Like Tree2001تشکر

موضوع: فیلتر (ND) ان دی

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

نقل قول نوشته اصلی توسط iman mehr نمایش پست ها
    معادل فیلتر B+W ND 110M MRC در هویا PRO ND 1000 هست که فیلتر به نسبت جدیدی هست . من مدتی پیش بین این دو گزینه مردد بودم که دست اخر هویا انتخاب کردم . البته هنوز فرصت تست دقیق نداشتم ولی به طور کل از انتخابم راضی هستم . پیشتهاد من انتخاب بین همین دو گزینه هست حالا ببیینید دسترسی به کدامیک برایتان اسان تر است
    در واقع دلیل ارزانتر بودن دو نمونه قدیمی هویا که در نظر داشتم ارایه همین مدلهای جدیدتر است که ظاهرا ساخت بهتری دارند و کست رنگی کمتر. چون از نظر قیمت در رده B+W بود آن را درنظر نگرفته بودم اما الان تمایل بیشتری پیدا کرده ام.

برتری PRO ND1000 از نظر شما چه بود که آن را خریداری کردید؟ آیا کوتینگ آن راحت تمیز میشود؟

توجه داشته باشید فیلتر PL را باید در کنار CPL استفاده کنید و با فیلتر ND قابلیت VND ایجاد نخواهد کرد!
    بله یک فیلتر CPL را پیش از فیلترهای ND خریداری کرده بودم. در واقع فکر میکنم در موارد زیادی همزمان از ND و CPL استفاده کنم که متغیر نخواهد بود اما کیفیت بهتری خواهد داشت. مشکل استفاده از دو پلارایزر یکی این است که شما 4 لایه شیشه خواهید داشت برای کاهش نوری کمتر از 10 و کنترل زیادی هم بر کاهش دقیق استاپها نخواهید داشت.
    ویرایش توسط bf  : Saturday 9 August 2014 در ساعت 21:57
    msh2200 و iman mehr تشکر می‌کنند.

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

فکر میکنم به دو مورد اخیر (110MRC , PROND1000) میشود فیلتر هایدا را هم اضافه کرد. آیا این مدل در ایران پیدا میشود؟
    Haida Slim Pro II MC ND3.0 1000x

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط bf نمایش پست ها
    در واقع دلیل ارزانتر بودن دو نمونه قدیمی هویا که در نظر داشتم ارایه همین مدلهای جدیدتر است که ظاهرا ساخت بهتری دارند و کست رنگی کمتر. چون از نظر قیمت در رده B+W بود آن را درنظر نگرفته بودم اما الان تمایل بیشتری پیدا کرده ام.

برتری PRO ND1000 از نظر شما چه بود که آن را خریداری کردید؟ آیا کوتینگ آن راحت تمیز میشود؟

بله یک فیلتر CPL را پیش از فیلترهای ND خریداری کرده بودم. در واقع فکر میکنم در موارد زیادی همزمان از ND و CPL استفاده کنم که متغیر نخواهد بود اما کیفیت بهتری خواهد داشت. مشکل استفاده از دو پلارایزر یکی این است که شما 4 لایه شیشه خواهید داشت برای کاهش نوری کمتر از 10 و کنترل زیادی هم بر کاهش دقیق استاپها نخواهید داشت.
    اتفاقا در کنترل استپ ها مشکلی وجود نداره و اگر براتون مهمه کافیه بصورت دستی برای آن خطوطی را ایجاد کنید. ولی این مشکل اساسی ایجاد X یکی از اساسی ترین مشکلاته!
    bf ، ata_m3 و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال iman mehr آواتار ها
    تشکر کرده
    2893

برتری PRO ND1000 از نظر شما چه بود که آن را خریداری کردید؟ آیا کوتینگ آن راحت تمیز میشود
    .
    چون سری pro سری جدید هست یادمه ان زمان نتونستم مقایسه مناسبی با فیلترهای ان دی معروف پیدا کنم اما با توجه به اعتبار بالایی که برای هویا در زمینه فیلتر سازی قایل هستم و مطالب بسیار مثبتی که از فیلتر NDX400 توی نت دیدم و جدیدتر بودن این فیلتر به نسبت فیلتر بی پلاس تصمیم نهاییم به سمت خرید هویا رفت .
    bf ، Kane و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.
    If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs

كاربر همراه Kane آواتار ها
    تشکر کرده
    3887

بعد از کمی گشت و گذار در نت برای کسب اطلاعات در مورد فیلتر هویا PRO ND 1000 که جناب مهر خریداری کرده اند ٬ به یک مقایسه از سایت دیجیتال پیکچرز رسیدم که بین چند فیلتر nd 1000 از چند برند مختلف انجام داده بود. نمی دونم دوستان قبلا لینکش رو قرار داده اند یا نه ولی به نظرم خیلی مقایسه جالبی میاد و شاید به دوستان در انتخاب کمک کنه.

10 Stop Neutral Density Filter Review

پیشنهاد می کنم حتما کامل بخونیدش.

در این مقایسه شاید مهمترین نکته عملکرد عجیب فیلتر هویا بود که در بعضی فاکتورها (کالر کست و وین یت) فوق العاده و اما در یک مورد خاص (شارپنس) فاجعه بار بود!!!
    افت شارپنس اون اصلا قابل قبول نیست و کلا عجیب هست!!! این سایت این موضوع رو با سازنده فیلتر در میان می گذاره و جواب شرکت هویا (همان کنکو توکینا) این بوده که "گوستینگ ناشی از نور ورودی از طریق ویو فاندر باعث این افت شدید در شارپنس شده" . که البته شرایط مقایسه برای همه مساوی بوده ولی این مشکل فقط برای هویا پیش اومده . البته این سایت به اشتباه میگه که چون در هنگام ثبت عکس آینه جلوی ویو فاندر رو می گیره این نمی تونه دلیل این مشکل باشه به همین دلیل نمی یاد یک مقایسه این بار با پوشوندن ویو فاندر انجام بده. ولی نشتی نور از ویو فایندر وجود داره که موقع استفاده از فیلتر های nd 1000 می تونه مشکل ساز بشه ، شاید دلیل این مشکل فیلتر هویا واقعا نپوشوندن ویو فاندر باشه.

حالا سوال من از جناب مهر این هست که اول این که شما با همچین پدیده ای (افت شدید شارپنس) روبه رو شده اید ؟ دوم این که آیا تفاوتی بین وقتی که ویو فاندر رو می پوشونید و نمی پوشونید مشاهده می کنید؟ با تشکر

در نهایت شاید معقول ترین گزینه بین کارایی و قیمت در بین گزینه هایی که مقایسه بین اون ها انجام گرفته بر طبق مقایسه این سایت فیلتر B+W nd 110 MRC هست.
    (البته اگر به نوعی مشکل فیلتر هویا حل بشه (یعنی با پوشوندن ویو فایندر) ٬ به نظرم با توجه قیمت ارازن تر و عملکرد عالی در بقیه ی فاکتور ها هویا می تونه بهترین گزینه باشه)
    bf ، Nima Sadigh، davoud maani و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    شاهین بوذرجمهری

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

آقای بوذرجمهری من هم این رویو را دیده ام و سوال مشابهی دارم. در مقابل رویو زیر امتیاز کامل را به هویا میدهد (5/5) -بالاتر از B+W که 3/5 داده است.
    http://www.digitalcameraworld.com/2014/05/22/best-nd-filter-6-top-models-tested-and-rated/6/

پوشاندن ویوفایندر از اصول ابتدایی نوردهی های طولانی است و من تعجب میکنم که چرا ایشان این کار را انجام نداده اند و حداقل پس از یافتن پاسخ از شرکت سازنده آن را تست نکرده اند.
    https://www.youtube.com/watch?v=3_dKH2mLt0c

مدلی هم از کنکو با پسوند مشابه وجود دارد (Kenko Pro ND1000). برخی میگویند فیلترهای کنکو و هویا یکی هستند و برخی میگویند کوتینگ ها فرق میکند و کیفیت هویا بالاتر است. در مورد هویا فیدبک کمی وجود دارد- در مورد کنکو من چیزی ندیدم! و B+W با توجه به مدتی که در بازار بوده و علاقه ای که به کیفیت حلقه آن وجود دارد بالاترین مطالب و نمونه عکس را دارد.
    msh2200 و Kane تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Kane آواتار ها
    تشکر کرده
    3887

آقای بوذرجمهری من هم این رویو را دیده ام و سوال مشابهی دارم. در مقابل رویو زیر امتیاز کامل را به هویا میدهد (5/5) -بالاتر از B+W که 3/5 داده است.
    http://www.digitalcameraworld.com/2014/05/22/best-nd-filter-6-top-models-tested-and-rated/6/

پوشاندن ویوفایندر از اصول ابتدایی نوردهی های طولانی است و من تعجب میکنم که چرا ایشان این کار را انجام نداده اند و حداقل پس از یافتن پاسخ از شرکت سازنده آن را تست نکرده اند.
    https://www.youtube.com/watch?v=3_dKH2mLt0c

مدلی هم از کنکو با پسوند مشابه وجود دارد (Kenko Pro ND1000). برخی میگویند فیلترهای کنکو و هویا یکی هستند و برخی میگویند کوتینگ ها فرق میکند و کیفیت هویا بالاتر است. در مورد هویا فیدبک کمی وجود دارد- در مورد کنکو من چیزی ندیدم! و B+W با توجه به مدتی که در بازار بوده و علاقه ای که به کیفیت حلقه آن وجود دارد بالاترین مطالب و نمونه عکس را دارد.
    من هم تعجب کردم چرا این کار رو نکرده بود . البته این سایت همین طور که می دونید در زمینه بررسی دوربین و لنز خیلی معتبر هست ولی خیلی در زمینه بررسی فیلتر فعال نیست ولی بررسی های فیلتر رو هم معمولا مستند با ارائه نمونه انجام میده. مثلا در همین موضوع هم به نظر من بهتر از سایت دیجیتال کمرا ورلد مقایسه رو انجام داده یعنی جنبه های مختلف فیلتر مثل شارپنس ، کانتراست ، وین یت و کالر کست رو با ارائه نمونه انجام داده و حتی یک نمونه بعد از اصلاح هم ارائه داده . ولی همین طور که گفتید پوشوندن ویوفایندر باید صورت بگیره.
    msh2200، bf  و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.
    شاهین بوذرجمهری

كاربر فعال iman mehr آواتار ها
    تشکر کرده
    2893

جناب بوذر جمهری عزیز ممنون بابت لینکی که ارسال فرمودید من تا بحال مطالعه نکرده بودم
    در چند روز اینده یک تست شارپنس حتما انجام خواهم داد و نتیجه را همینجا برای دوستان به اشتراک میگذارم
    bf ، Kane و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.
    If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط Kane نمایش پست ها
    بعد از کمی گشت و گذار در نت برای کسب اطلاعات در مورد فیلتر هویا PRO ND 1000 که جناب مهر خریداری کرده اند ٬ به یک مقایسه از سایت دیجیتال پیکچرز رسیدم که بین چند فیلتر nd 1000 از چند برند مختلف انجام داده بود. نمی دونم دوستان قبلا لینکش رو قرار داده اند یا نه ولی به نظرم خیلی مقایسه جالبی میاد و شاید به دوستان در انتخاب کمک کنه.

10 Stop Neutral Density Filter Review

پیشنهاد می کنم حتما کامل بخونیدش.

در این مقایسه شاید مهمترین نکته عملکرد عجیب فیلتر هویا بود که در بعضی فاکتورها (کالر کست و وین یت) فوق العاده و اما در یک مورد خاص (شارپنس) فاجعه بار بود!!!
    افت شارپنس اون اصلا قابل قبول نیست و کلا عجیب هست!!! این سایت این موضوع رو با سازنده فیلتر در میان می گذاره و جواب شرکت هویا (همان کنکو توکینا) این بوده که "گوستینگ ناشی از نور ورودی از طریق ویو فاندر باعث این افت شدید در شارپنس شده" . که البته شرایط مقایسه برای همه مساوی بوده ولی این مشکل فقط برای هویا پیش اومده . البته این سایت به اشتباه میگه که چون در هنگام ثبت عکس آینه جلوی ویو فاندر رو می گیره این نمی تونه دلیل این مشکل باشه به همین دلیل نمی یاد یک مقایسه این بار با پوشوندن ویو فاندر انجام بده. ولی نشتی نور از ویو فایندر وجود داره که موقع استفاده از فیلتر های nd 1000 می تونه مشکل ساز بشه ، شاید دلیل این مشکل فیلتر هویا واقعا نپوشوندن ویو فاندر باشه.

حالا سوال من از جناب مهر این هست که اول این که شما با همچین پدیده ای (افت شدید شارپنس) روبه رو شده اید ؟ دوم این که آیا تفاوتی بین وقتی که ویو فاندر رو می پوشونید و نمی پوشونید مشاهده می کنید؟ با تشکر

در نهایت شاید معقول ترین گزینه بین کارایی و قیمت در بین گزینه هایی که مقایسه بین اون ها انجام گرفته بر طبق مقایسه این سایت فیلتر B+W nd 110 MRC هست.
    (البته اگر به نوعی مشکل فیلتر هویا حل بشه (یعنی با پوشوندن ویو فایندر) ٬ به نظرم با توجه قیمت ارازن تر و عملکرد عالی در بقیه ی فاکتور ها هویا می تونه بهترین گزینه باشه)

ببیندی یک احتمال ضعیف وجود داره که ممکنه کل مسئله را توجیه کنه!
    اگر فیلترهای مورد بررسی از داخل لایه آنتی رفلکس داشته باشند ولی هویا نداشته باش (برای جلوگیری از کاهش تصویر نهایی) در این صورت فیلترهای دیگه در صورت نپوشاندن فایندر شاید مشکلی با نور ورودی نداشته باشند ولی هویا ممکنه بدلیل نداشتن این لایه نیاز به پوشاندن فانیدر خواهد داشت.
    البته این صرفا یک نظریه است و دوستانی که فیلتر را دارند باید کنترل کنند آیا این فیلتر دارای لایه در سمت داخل لنز هست یا نه
    در ضمن دوستان قیمت قیلتر های سری 1000 را دارند؟ (با ذکر مدل)
    bf ، ata_m3، Kane و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

پیرو بحث جاری من با یک فیلتر Kenko ProND1000 دو تست دم دستی انجام دادم. (این فیلتر را فروشگاه معتبری داشت و امکان پس دادن هم بود.) عکسها jpeg دوربین هستند و سه پایه و تجربه خیلی خوبی هم نداشتم که کمی دوربین بعد قرار دادن فیلتر تکان خورده است. سایز عکسهای با فیلتر ND کمی کمتر است. اینجا نویز دوربین و عملکرد وایت بلنس خودکار هم دخیل هستند. در نهایت به نظر من خروجی دوربین با این فیلتر سرد تر است (شاید تن خاکستری یا آبی دارد) و شاید کمی شارپنس کم شده است (یا نویز بیشتر شده است- و تفاوت نورسنجی وجود دارد) اما نه به شکلی که در مقاله مورد اشاره برای هویا آمده بود. خصوصا در عکسی که صندوق نامه هست متاسفانه دوربین چرخیده که در تفاوت وضوح شماره موثر است. نویز رنگی مشهود است که البته به نظر من مربوط به زمان نوردهی و سنسور است.
    دوربین (EOS-M) است که امکان تحقیق انعکاس ویوفایندر را نمیدهد (بماند که در یکی بودن این کنکو و آن هویا هم علامت سوال بزرگی است.)
    Test2.jpg Test3m.jpg
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط bf  : Wednesday 13 August 2014 در ساعت 11:26 دلیل: تغییر تصویر پیوست
    msh2200، ata_m3، Hossein Arabi و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 44 از 100 نخستنخست ... 34 40 41 42 43 44 45 46 47 48 54 94 ... آخرینآخرین