سلام
یک سوال در مورد فیلتر های ND:
دقیقا از چه عنصری استفاده میشه که نور رو کاهش میده؟
به طور مثال امکانش هست بشه به صورت دستی چنین چیزی ساخت؟
سلام
یک سوال در مورد فیلتر های ND:
دقیقا از چه عنصری استفاده میشه که نور رو کاهش میده؟
به طور مثال امکانش هست بشه به صورت دستی چنین چیزی ساخت؟
سلام
خواهشا اگر کسی میدونه فیلتر b+w 1000 رو از کجا میشه تهیه کرد یا میتونه برام بیاره pm بده .
من این فیلتر رو پارسال از شرکت پاسخ خریدم ولی متاسفانه افتاد توی رود و آب بردش !
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
سلام
بالاخره کسی نگفت از کجا میشه فیلتر 58mm برند HOYA ND400 یا B+W ND1000 تهیه کرد ؟!!!
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
آقا ما که خون به دل شدیم و ND1000 58mm گیرمون نیومد. فعلاً ND64 موجوده. حالا یه پرسش! ... این ND64 که با ND8 داخلی خود G1X ترکیب بشه، 9 استاپ کاهش نور میده ؟! میتونه کار همون ND1000 رو بکنه ؟
خوب از لحاظ تئوری که همون کار رو می کنه و در عمل هم واقعا شما نزدیک به ۹ استاپ نور رو از دست میدید اما یقینن تاثیر خیلی بدی بر روی کیفیت عکستون میذاره. هم عکس رو سافت می کنه هم ته رنگ بدی روی عکس باقی میذاره همم در فوکال های پایین, باعث ایجاد وینیت می شه. به علاوه بهتون پیشنهاد می کنم که اگر فیلتر بزرگتری پیدا شد, همون رو بخرید و به امید سایز ۵۸ نباشید. حتی سایز استاندارد ۷۷ از این فیلتر هم به این سادگی توی کشور پیدا نمیشه, چه برسه به سایز غیر استاندارد و کمیاب ۵۸.
ج.ابراهیمی
"قینن تاثیر خیلی بدی بر روی کیفیت عکستون میذاره. هم عکس رو سافت می کنه هم ته رنگ بدی روی عکس باقی میذاره همم در فوکال های پایین, باعث ایجاد وینیت می شه"
چرا ؟! برند فیلتر مورد نظر B+W است و کیفیت ND8 لنز کانن هم نباید بد باشه که !
"سایز غیر استاندارد و کمیاب ۵۸"
اگر منظورتون از غیراستاندارد، عدم سازگاری اون با بسیاری از لنزهای دیگه است، که باید عرض کنم من فقط برای G1X و 50mm f/1.8 میخام.
دوستان عزیز من برای نور دهی برای عکاسی از ابشارو رودخانه ND400 مناسبه ؟من چه فیلتر ND بگیرم ٬؟