ND4 ميشه فقط ٢ استاپ نه ٨ استاپ !
Neutral Density Filters Review
ND4 ميشه فقط ٢ استاپ نه ٨ استاپ !
Neutral Density Filters Review
دوست عزیز شما نوشتید:
من هم اشتباهتان را تصحیح کردم که 2 استاپ تا 8 استاپ می شود ND 4 تا ND 256 ... (یا در مقیاس دیگری که برای نام گذاری فیلتر ها استفاده می شود: 0.6 تا 2.4)این مدلی که شما گرفتید چند استاپ نور رو کم میکنه ؟ توی توضیحاتش نوشته ۲ تا ۸ استاپ ! یعنی یه چیزی بین ND1000 و ND 1.8 که با این قیمت یه خورده غیر معقولانست
یک نکته:
ND Variable ای که در فروشگاه مذکور وجود دارد نوشته است 2 تا 8 پله
که در این مورد از فروشگاه پرسیدم گفته شد که ظاهرا ND2-ND8 هست و بیانگر میزان استاپ نیست.
در این صورت از نظر من با قیمت گفته شده اصلا ارزش خرید ندارند.
با فروشگاه هم جهت اصلاح این مورد صحبت شد که قرار بر این هست که پیگیری شود.
ND variable photix رو 7-8 ماه پیش قبل از اینکه B+W ND1000 بدستم برسه از همون فروشگاه تهیه کرده بودم. راستش الان بعلت ماموریت به تجهیزاتم دسترسی ندارم ولی همون 8 استاپ باید درست باشه چون در آخرین استاپ عملا چیزی دیده نمیشد و اونور فیلتر کاملا ناپیدا بود.
در مورد قیمت هم چون از دو فیلتر پلاریزه خطی روی هم استفاده کرده نباید انتظار قیمت بالایی داشت و همین قیمت معقوله. قیمت برند پدر مادر داری مثل HOYA که فیلتر متغیرش هم خیلی ازش تعریف شده با دلار 3000 تومنی امروز، 400 هزار تومن قیمت داره، پس فوتیکس هم 190 از سرش زیادیه.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام جناب دلیری دلیری عزیز
حقیقتش خیلی عجیبه ، برای بار دوم از سمت فروشگاه تایید شد که این استاپ نبوده و منظور ND2 تا ND8 هست.
ولی تا جایی که بخاطر دارم یکسری فیلتر دیگر هم قبلا وجود داشت که بالاتر از ND8 بودند
که طبق گفته ی خودشون کلا الان هیچ فیلتری با میزان تاریکی بیشتر از ND8 ندارند.
یک فیلتر Haida بنده دارم به گمانم ND2 تا ND400 هست
قیمتش هم به صرفه هست ، 125 هزارتومان البته در فروشگاه های اینترنتی ندیدم
ولی بنظرم نسبت به قیمتش تا قبل از اینکه به اون X بزرگ برسید کیفیت مناسبی ارائه میدهد.
ویرایش توسط D.Daneshmand : Friday 7 February 2014 در ساعت 11:14
فیلترهایی که دارند و بیشتر از ND8 نیست همون مارک رودنشتاک هست که این برند فیلتر ND بیشتر از ND8 هم نداره.
اما به سایت فوتیکس که سر بزنید اونجا هم اشاره شده که 2-8 استاپ کاهش نور میده نه ND 2-8:
Phottix VND-MC Variable Density Filter
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام به همه
دوستان میشه فیلتر ND 1000 رو روی فیلتر uv بست ؟! آیا تصویر از لحاظ کیفیت افت چشمگیری میکنه ؟