صفحه 71 از 102 نخستنخست ... 21 61 67 68 69 70 71 72 73 74 75 81 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1019
Like Tree1303تشکر

موضوع: فیلتر پلاریزه

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    دوست گرامی قیمت این فیلتر برای دهنه 58 معقول هست در مقایسه با اندازه های بزرگتر. تمامی فیلترهای B+W در قسمت بالایی جعبه برچسبی دارند که محض باز شدن اثر چسبندگی خودشو از دست میده و حالتی شبیه به چروک شدن بهش دست میده. با توجه به عکسهای ارسالی توسط دوستمان این فیلتر اصل هست و نشانه هایی از باز شدن جعبه در اون مشاهده نمیشه.
    جعبه پلاستیکی فیلتر از قسمت پایین جعبه بیرون اورده شده بود اما متوجه باز یا بسته شدن جعبه پلاستیکی نشدم
    شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط Mh.Shahnazar نمایش پست ها
    جعبه پلاستیکی فیلتر از قسمت پایین جعبه بیرون اورده شده بود اما متوجه باز یا بسته شدن جعبه پلاستیکی نشدم
    دوست گرامی هر چند که باز هم اگه از پاین جعبه باز شده باشه به خاطر اینکه جنس جعبه از مقواست باز آثار باز شدن رو با کمی دقت میشه مشاهده کرد. متاسفانه من خیلی از فروشگاه های لوازم عکاسی رو دیدم که مخصوصا در زمینه فیلترها اونها رو باز می کنند و به مشتری نشون میدند. حتی فیلترهایی مثل KENKO که بر روی جعبه شون جسب کوچیکی وجود داره و تنها راه باز کردن جعبه مستلزم باز کردن همون چسب کوچیک هست رو همنطور که عرض کردم اقدام به بباز کزدن اون می کنند و به مشتری ها نشون میدند. کلا مساله ای نیست که بخوایید روش حساس بشید. وقتی لنزهای چند میلیونی یا حتی دوربینهایی مثل NIKON D4 که حدود 20 میلیون قیمت دارند حتی اون چسب رو هم ندارند و اصلا نمیشه فهمید باز شده یا نه، دیگه فیلتر که سهله.

سلامت فیلتر رو از نظر نبود خط و خش و ضربه بر روی شیشه و رینگ نگه دارنده و رزوه ها کنترل کنید که موردی نداشته باشد. یکی هم اینکه همیشه فیلترهاتون رو از جای معتبر و شناخته شده تهیه بفرمایید که هم احتمال تقلبی بودن کاهش پیدا میکنه و هم اینکه اگه فیلتری رو باز کرده باشند، حداقل اونو سالم تحویلتون میدند.
    davoud maani، Mh.Shahnazar و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

از لحاظ اعتبار در شیراز در این صنف جدیدا حتی نمایندگیهای شرکتهای بزرگ تخلفات زیادی مشاهده کردم وتقریبا به کسی نمیشه اعتماد کرد ولی تا منابع اطلاع رسانی همانند این سایت وجود دارد دلیلی برای نگرانی وجود ندارد
    ata_m3 تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

ایا استفاده از هود در زمان استفاده از فیلتر پلاریزه تاثیر مثبت دارد؟

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    دوست عزیز در مورد رزوه های جلوی فیلتر حق با شماست که به دلیل نازک بودن این فیلترها جهت جلوگیری از ایجاد پدیده Vignetting وجود ندارند.

اما در مورد کوتینگ طبق خود سایت B+W اضافه کردن کوتینگ موجب اختلال در کارایی این فیلترها خواهد شد و عملا اون طور که باید و شاید کارشون رو به نحو احسن انجام نخواهند داد.

Uncoated Glass

Uncoated glass is usually found with special effects filters and acrylic filters, where coating is either an impossibility or would work against the effect the filter is trying to attain.

فیلترهای B+W که دارای کوتینگ MRC یا Multi Resistance Coating هستند، صرفا جنس شیشه شون سخت تر از انواع بدون کوتینگ MRC هست.

وظیفه MRC هم جلوگیری از افتادن خط و خش بر روی شیشه می باشد.
    چه نوع در پوشی باید تهیه کنم برای زمانیکه از این نوع فیلتر پلاریزه استفاده میکنم؟

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

ایا استفاده از هود در زمان استفاده از فیلتر پلاریزه تاثیر مثبت دارد؟
    درود
    دقیقا منظورتون از تاثیر مثبت چیه؟
    از این نظر که جلوی تابش نورهای مزاحم روی فیلتر را می گیره بله و البته برای حفاظت از فیلتر هم خوبه

چه نوع در پوشی باید تهیه کنم برای زمانیکه از این نوع فیلتر پلاریزه استفاده میکنم؟
    درپوش خود لنز معمولا جواب می ده!
    ولی بهتر اینه که زمانی که فیلتر را نیاز ندارید از روی لنز بازش کنید!
    ata_m3 و Mh.Shahnazar تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

تشکر کرده
    4653

در تکمیل فرمایش جنا ب عطا
    بنده 7 سال پیش یک دوربین S9000 را که لیبل هم داشت از انتها بدون اسیب دیدگی کارتن باز کردم و بستم (برای رو کم کردن فروشنده!)
    وقتی دوباره دوربین را داخل جای خودش تو جعبه قرار دادم دهان فروشنده باز مانده بود!
    ممکنه این هم از همان وارد باشه!
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    درود
    دقیقا منظورتون از تاثیر مثبت چیه؟
    از این نظر که جلوی تابش نورهای مزاحم روی فیلتر را می گیره بله و البته برای حفاظت از فیلتر هم خوبه

درپوش خود لنز معمولا جواب می ده!
    ولی بهتر اینه که زمانی که فیلتر را نیاز ندارید از روی لنز بازش کنید!
    من به دنبال همین پاسخ شما بودم
    قبلا شنیده بودم فیلتر های یو وی در گذر زمان لایه های ان خراب می شود ایا فیلتر پلاریزه هم در گذر زمان خراب میشود ؟ایا تاریخ تولید ان اهمیت دارد؟

تشکر کرده
    4653

من به دنبال همین پاسخ شما بودم
    قبلا شنیده بودم فیلتر های یو وی در گذر زمان لایه های ان خراب می شود ایا فیلتر پلاریزه هم در گذر زمان خراب میشود ؟ایا تاریخ تولید ان اهمیت دارد؟
    درود
    خاصیت فیلتر که عوض نمی شه
    ممکنه کوتینگ فیلتر در اثر خش، حرارت شدید (البته نه الزاما ناشی از تابش خورشید)، پرش ذرات براده آهن داغ یا ذوب (این یکی واقعا آفته! مثل جوش کاری، فرز کاری و حتی آتش بازی هایی شبیه به چرخاندن سیتم ظرف شویی که اصلا فلز به خورد شیشه خواهد رفت) دچار آسیب یا خوردگی بشه ولی نور خورشید و الزاما اشعه UV خیر!
    مگر شنیدید کسی عینک UV بخره بعد از یک مدت که تو نور بود بگه خاصیت UV از بین رفت!
    اگرچه از خورشید و اثراتش هیچ چیزی بعید نیست! کما اینکه روی تاریکی لنز عینک تاثیر می گذاره! و حتی باعث از بین رفتن پلاستیکی می شه که عمر 700 ساله در محیط داره (البته از بین رفتن فیزیکی)
    در این خصوص هم ممکنه یک فیلتر پلاریزه بدلیل داشتن غلظت و تیرگی اگر زیاد زیر نور آفتاب باشه به مرور زمان دچار افت غلظت بشه ولی خاصیت پلاریزه حفظ خواهد شد.
    تازه این افت غلظت هم در خصوص لنز های با کیفیت کم و بعضا بی کیفیت رایج هست و خیلی کم پیش میاد که محصولات شرکت های معتبر دچار چنین مشکلاتی بشوند.
    در ضمن این مسئله زمانی صادقه که مثلا یک فیلتر حدود 4 الی 5 ماه متوالی زیر نور مستقیم آفتاب باشه نه فیلتر دوربین که گاها بهش آفتاب می خوره
    در خصوص تاریخ تولید هم من فیلتری سراغ ندارم تاریخ تولید خورده باشه!
    ارادت
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    درود
    خاصیت فیلتر که عوض نمی شه
    ممکنه کوتینگ فیلتر در اثر خش، حرارت شدید (البته نه الزاما ناشی از تابش خورشید)، پرش ذرات براده آهن داغ یا ذوب (این یکی واقعا آفته! مثل جوش کاری، فرز کاری و حتی آتش بازی هایی شبیه به چرخاندن سیتم ظرف شویی که اصلا فلز به خورد شیشه خواهد رفت) دچار آسیب یا خوردگی بشه ولی نور خورشید و الزاما اشعه UV خیر!
    مگر شنیدید کسی عینک UV بخره بعد از یک مدت که تو نور بود بگه خاصیت UV از بین رفت!
    اگرچه از خورشید و اثراتش هیچ چیزی بعید نیست! کما اینکه روی تاریکی لنز عینک تاثیر می گذاره! و حتی باعث از بین رفتن پلاستیکی می شه که عمر 700 ساله در محیط داره (البته از بین رفتن فیزیکی)
    در این خصوص هم ممکنه یک فیلتر پلاریزه بدلیل داشتن غلظت و تیرگی اگر زیاد زیر نور آفتاب باشه به مرور زمان دچار افت غلظت بشه ولی خاصیت پلاریزه حفظ خواهد شد.
    تازه این افت غلظت هم در خصوص لنز های با کیفیت کم و بعضا بی کیفیت رایج هست و خیلی کم پیش میاد که محصولات شرکت های معتبر دچار چنین مشکلاتی بشوند.
    در ضمن این مسئله زمانی صادقه که مثلا یک فیلتر حدود 4 الی 5 ماه متوالی زیر نور مستقیم آفتاب باشه نه فیلتر دوربین که گاها بهش آفتاب می خوره
    در خصوص تاریخ تولید هم من فیلتری سراغ ندارم تاریخ تولید خورده باشه!
    ارادت
    من در همین سایت درباره خرابی فیلتر خوندم ... بعضی از فیلترها ممکن است بر اثر گذشت زمان خراب شده و غیر قابل استفاده باشند. این مشکل معمولا در فیلترهایی به وجود می آید که از لایه های ژلاتین در بین صفحات شیشه ای استفاده می کنند.
    فیلترهای اپتیکی و دوربین های دیجیتال-۵ | عکاسی
    ویرایش توسط Mh.Shahnazar : Saturday 6 September 2014 در ساعت 16:55
    msh2200 تشکر می‌کند.

صفحه 71 از 102 نخستنخست ... 21 61 67 68 69 70 71 72 73 74 75 81 ... آخرینآخرین