صفحه 68 از 102 نخستنخست ... 18 58 64 65 66 67 68 69 70 71 72 78 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 671 تا 680 , از مجموع 1019
Like Tree1303تشکر

موضوع: فیلتر پلاریزه

كاربر همراه rezaAlishahi آواتار ها
    تشکر کرده
    439

سلام دوستان،
    چند ماه پيش به دنبال خريد لنز اولترا وايد ١٠-٢٤ نيكون (دي ايكس) و عجله اي كه قبل از سفر داشتم، يك سري فيلتر يووي، ان دي متغير و پلاريزه خريدم. جديدا با اين فورام آشنا شدم و شروع كردم به آپگريد بعضي از فيلترهام. پولاریزه تهیه شده از نوع Phottix Pro-CPL-MC هست. کلا به نظر می رسه انتخاب خوبی نبوده. نوشته روی فیلتر با یک بار مصرف به نظر می رسه داره پاک میشه و قیمت ارزان که در بسیاری موارد نشانه کیفیت هم هست. با مطالعه فورام و اندکی جستجو به چند انتخاب رسیده ام. هفته بعد یک سفر پرهزینه تفریحی، عکاسی دارم و دوست ندارم ریسک کنم.
    البته بازهم بگم که به علت الترا واید بودن ، اندکی انتخاب برام مشگل هست

1) Hoya HD Digital 77mm CPL
    2) B+W 77mm Circular Polarizer Slim
    3) Rodenstock 77mm Circular Polarizer Super MC Slim
    4) Rodenstock 77mm Circular Polarizer Digital Pro MC Slim Filter

البته هنوز متوجه تفاوت آیتم ۳ و ۴ و دلیل قیمت بالاتر آیتم ۳ نسبت به ۴ نشدم.

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaAlishahi نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    چند ماه پيش به دنبال خريد لنز اولترا وايد ١٠-٢٤ نيكون (دي ايكس) و عجله اي كه قبل از سفر داشتم، يك سري فيلتر يووي، ان دي متغير و پلاريزه خريدم. جديدا با اين فورام آشنا شدم و شروع كردم به آپگريد بعضي از فيلترهام. پولاریزه تهیه شده از نوع Phottix Pro-CPL-MC هست. کلا به نظر می رسه انتخاب خوبی نبوده. نوشته روی فیلتر با یک بار مصرف به نظر می رسه داره پاک میشه و قیمت ارزان که در بسیاری موارد نشانه کیفیت هم هست. با مطالعه فورام و اندکی جستجو به چند انتخاب رسیده ام. هفته بعد یک سفر پرهزینه تفریحی، عکاسی دارم و دوست ندارم ریسک کنم.
    البته بازهم بگم که به علت الترا واید بودن ، اندکی انتخاب برام مشگل هست

1) Hoya HD Digital 77mm CPL
    2) B+W 77mm Circular Polarizer Slim
    3) Rodenstock 77mm Circular Polarizer Super MC Slim
    4) Rodenstock 77mm Circular Polarizer Digital Pro MC Slim Filter

البته هنوز متوجه تفاوت آیتم ۳ و ۴ و دلیل قیمت بالاتر آیتم ۳ نسبت به ۴ نشدم.
    دوست عزیز همونطوری که خودتونم تجربه داشتید مارک phottix مارک شناخته شده ای در بین سایر برندهای فیلتر نیست و از کیفیت پایینی برخوردار هستند و خرید اون توصیه نمیشه.

نظر به اینکه لنز شما اولترا واید هست برای جلو گیری از پدیده vignetting بهتره تا فیلترهایی با ضخامت کمتر یا به اصطلاح wide band تهیه کنید که فیلتر hoya فاقد این ویژگی هست.

بهترین فیلتر در بین این گزینه ها هم از نظر ساختار و هم کیفیت مورد 2 می باشد، و اگه می خوایید جنس تاپ و همیشگی و موندگار با بیشترین کیفیت داشته باشید بهتر از B+W پیدا نمی کنید.

تفاوت مورد 3 و 4 در نوع کوتینگ اونها هست که باعث میشه مورد 3 بهتر و گرانتر بشه.

مورد 3 ضمن دارا بودن تمامی ویژگی های مورد 4، از دو نوع کوتینگ به نامهای Hydrophobic و Oleophobic بهره میبره.

کوتینگ Hydrophobic باعث تمیز کردن آسانتر فیلتر از قطرات آب می شه همچنین به دلیل نوع کوتینگ قطرات آب جذب شیشه فیلتر نمیشه و تمیز کردن اون رو بسیار راحت میکنه و جای قطرات آب به هیچ وجه روی فیلتر نمی مونه.

کوتینگ Olephobic هم تقریبا مثل فیلتر Hydrophobic هست با این تفاوت که این نوع کوتینگ در برابر روغن و همچنین چربی ها و اثار انگشتان دست واکنش نشون میده به این ترتیب که چربی و روغن تاثیری بر روی این نوع کوتینگ نداره و جذب شیشه نمی شوند. همچنین در صورت تماس انگشتان دست در بیشتر موارد جای انگشتان دست روی ان نخواهد ماند و در صورتی که جای انگشتان دست روی این فیلتر مون به آسانی قابل تمیز شدن می باشند.

نمونه تکتولوژی های فوق رو فیلتر های Cokin هم دارند که به سری ever clear 5 معروف هستند که در واقع در برابر 5 عنصر مقاوم هستند که روغن، آب و گردو غبار جزو اونها هستند.
    msh2200، SHOK53 و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.

كاربر جديد a6l3i آواتار ها
    تشکر کرده
    221

از پاسخ کامل تون ممنونم.

از بابت تقلبی بودن ، فیلتر رو از سایت آمازون امریکا و از خودِ شرکت ها خرید میکنم و هفته آتی همسرم برام میاره. ولی خوب اگر Hoya این مشکل رو داشته باشه ، ممکنه قرعه به نام ما بیافته و سمتش نَرَم بهتره

لنزم Canon EF-S 18-200 72mm هست.

با این اوصاف ، فکر کنم "Kenko 72mm Smart C-PL Camera Lens Filters" برای من ایده آل باشه.
    متشکر
    . . . پرندگان فقط برای استراحت لانه تعریف میکنند ولی برای پرواز هرگز . . .

تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط a6l3i نمایش پست ها
    از پاسخ کامل تون ممنونم.

از بابت تقلبی بودن ، فیلتر رو از سایت آمازون امریکا و از خودِ شرکت ها خرید میکنم و هفته آتی همسرم برام میاره. ولی خوب اگر Hoya این مشکل رو داشته باشه ، ممکنه قرعه به نام ما بیافته و سمتش نَرَم بهتره

لنزم Canon EF-S 18-200 72mm هست.

با این اوصاف ، فکر کنم "Kenko 72mm Smart C-PL Camera Lens Filters" برای من ایده آل باشه.
    متشکر
    خواهش می کنم. با توجه به اینکه لنزتون اولترا واید نیست اما واید هست، پیشنهاد من گزینه 4 هست که هم احتمال وقوع vignetting رو به حداقل میرسونه (wide band)
    هم اینکه multi coating هست و کیفیت بهتری رو بهتون میده.

تقلبی سری pro1 برای فیلتر های hoya هست که به وفور هم هست و در مورد تقلبی بودن این سری در فیلتر های kenko گزارشی نشده.
    msh2200 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    221

میبخشید که اذیت تون میکنم ؛)

الان فیلتر Kenko E-Series 72mm Circular Polarizer Digital Glass Filter رو دیدم که 39 دلاره و نصف قیمت Kenko Pro1D Wideband هست. ایا IQ و کلاً کیفیت هم به همین اندازه نسبت به گزینه چهارم کم تره؟

http://www.amazon.com/Kenko-E-Series.../dp/B000TX5ALW

مرسی

ادیت: البته تو سایت خود کنکو گفته که این فیلتر کمی ضخیم هستش. کلا زیاد شدن ضخامت چقدر در کار موثره؟ البته اضافه کنم که من برای لنز هود هم گرفتم و همیشه بصورت مغکوس روی لنز هست.

تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط a6l3i نمایش پست ها
    میبخشید که اذیت تون میکنم ؛)

الان فیلتر Kenko E-Series 72mm Circular Polarizer Digital Glass Filter رو دیدم که 39 دلاره و نصف قیمت Kenko Pro1D Wideband هست. ایا IQ و کلاً کیفیت هم به همین اندازه نسبت به گزینه چهارم کم تره؟

http://www.amazon.com/Kenko-E-Series.../dp/B000TX5ALW

مرسی
    خواهش می کنم.

دوست عزیز مهمترین مساله در تعیین قیمت فیلترهای با یک سایز، نوع کوتینگ، تکنولوژی کوتینگ، جنس شیشه و جنس حلقه نگه دارنده هست. و هر چقدر قیمت فیلتری بالاتر باشه بهتره. البته نام برند و سابقه اون هم مثل هم B+W یا Rodenstock که از تکنولوژی های منحصر بخ فردشون استفاده می کنند بی تاثیر هم نیست.

این موردی که شما لینک داده اید یه فیلتر پلاریزه معمولی هست که فاقد کوتینگ مناسب هست. با استفاده از kenko pro1d wideband به نتایج بهتری میرسید و قطعا مورد pro1 d بهتر هست.
    msh2200 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    221

واقعا از راهنمایی کامل و سریغ تون ممنون ، سفارش رو برای pro1D Wideband گذاشتم.
    عصر خوبی داشته باشین
    ata_m3 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    439

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    بهترین فیلتر در بین این گزینه ها هم از نظر ساختار و هم کیفیت مورد 2 می باشد، و اگه می خوایید جنس تاپ و همیشگی و موندگار با بیشترین کیفیت داشته باشید بهتر از B+W پیدا نمی کنید.
    بسیار ممنونم آقای عطا عزیز،
    حیلی خوشحالم که با این فورام آشنا شدم. بدون اغراق بهترین فورامی است که تا حالا دیدم.
    آیا امکان وجود B+W تقلبی در بازار هست؟؟؟ نکته خاصی در رابطه با قوطی یا هولوگرام وجود دارد؟؟؟ یه کم قیمت پایین تر B+W نسبت به دو مورد Rodenstock جلب توجه می کنه.
    ata_m3 تشکر می‌کند.

كاربر همراه hanif azizzadeh آواتار ها
    تشکر کرده
    557

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaAlishahi نمایش پست ها
    بسیار ممنونم آقای عطا عزیز،
    حیلی خوشحالم که با این فورام آشنا شدم. بدون اغراق بهترین فورامی است که تا حالا دیدم.
    آیا امکان وجود B+W تقلبی در بازار هست؟؟؟ نکته خاصی در رابطه با قوطی یا هولوگرام وجود دارد؟؟؟ یه کم قیمت پایین تر B+W نسبت به دو مورد Rodenstock جلب توجه می کنه.
    درود
    در تکمیل فرمایش دوستان عرض کنم همین امروز بازار بودم و به شدت جنسهای تقلبی با برندهای معروف در بازار موج میزنند همه هم هولوگرام دارند و هم فروشنده ادعا میکند اصل هستند ولی وقتی قیمت رو میپرسید متوجه میشوید همگی تقلبی هستند برای مثال B+W or kenko با قیمت زیر 30 هزار تومن که کاملا نشان دهنده کلاهی است که قرار سر منو شما گذاشته بشود
    توصیه میکنم از فروشگاه و فروشنده کاملا معتبر خریداری بفرمایید چون جنس اورژینال قیمتی بالای 250 هزار تومان خواهد داشت البته مراقب باشید جنس تقلبی را به همان قیمت به شما نفروشند
    موفق باشید
    msh2200، ata_m3 و rezaAlishahi تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    439

نقل قول نوشته اصلی توسط hanif azizzadeh نمایش پست ها
    درود
    در تکمیل فرمایش دوستان عرض کنم همین امروز بازار بودم و به شدت جنسهای تقلبی با برندهای معروف در بازار موج میزنند همه هم هولوگرام دارند و هم فروشنده ادعا میکند اصل هستند ولی وقتی قیمت رو میپرسید متوجه میشوید همگی تقلبی هستند برای مثال B+W or kenko با قیمت زیر 30 هزار تومن که کاملا نشان دهنده کلاهی است که قرار سر منو شما گذاشته بشود
    توصیه میکنم از فروشگاه و فروشنده کاملا معتبر خریداری بفرمایید چون جنس اورژینال قیمتی بالای 250 هزار تومان خواهد داشت البته مراقب باشید جنس تقلبی را به همان قیمت به شما نفروشند
    موفق باشید
    قیمت هایی که دارم تمامی در حدود ۳۵۰ تا ۶۵۰ هست، واقعا دلم نمی خواهد این بار هم فیلتر نامرغوب بخرم و فعل از چند فروشگاه اینترنتی که قبلا حضوری هم ازشون خرید کردم، قیمت گرفتم. به هر حال تجربه دوستان زیاد هست و شاید نکته ای هم اضافه کنند،
    ata_m3 تشکر می‌کند.

صفحه 68 از 102 نخستنخست ... 18 58 64 65 66 67 68 69 70 71 72 78 ... آخرینآخرین