ببخشید منظورم این گزینه بود:
Kenko 72mm PRO1D C-PL Wideband Digital-Multi-Coated Slim
چون در حال حاضر هویا دارم ولی زیاد راضی نیستم!
ببخشید منظورم این گزینه بود:
Kenko 72mm PRO1D C-PL Wideband Digital-Multi-Coated Slim
چون در حال حاضر هویا دارم ولی زیاد راضی نیستم!
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
بله دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت. اینها جزو سری slim هستند و برخوردی با عدسی بیرونی لنز رخ نخواهد داد. ضمن اینکه فیلتر های کنکو کیفیتشون مناسبه.
با توجه به ضخامت کم این فیلترها، اصولا نباید مشکلی با رینگهای مبدل داشته باشد.
میشه بپرسم به چه دلیل از hoya رضایت ندارید؟ آیا در شرایط نوری مناسب تست کردید ؟
ویرایش توسط SHOK53 : Thursday 23 October 2014 در ساعت 17:01 دلیل: فیلتر
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
درود
اصولا فیلتر پلاریزه آسمان را آبی تر نخواهد کرد! بلکه غلظت رنگ را به واسطه قطبی کردن نور افزایش می دهد!
مثلا شما با یک فیلتر پلاریزه از یک گوجه در نور آفتاب عکس بگیرید، رنگ قرمز یک دست به شما می دهد (البته به شرط تنظیم فیلتر) و تقریبا احساس دو بعدی بودن پیدا می کنید!
در خصوص آسمان هم به همین شکل می باشد! در واقع با استفاده از این فیلتر غلظت رنگ اسمان افزایش یافته که کدر شدن رنگ آسمان می تواند نشاندهند وجود عوامل جوی و هوایی متفاوت و یا حتی زاویه تابش نور خاص باشد!
البته نوع کوتینگ هم در ایجاد این حالت بی تاثیر نخواهد بود.
ارادتمند
دوستان من با چند فیلتر پلاریزه ای که در سال های اخیر کار کرده ام اغلب تو قویترین حالت فیلترینگ باعث افت مشهود شارپنس عکسام شده و از طرفی هم عکسامو بسیار زیبا کرده ولی بخاطر همین مشکل شارپنس معمولا استفاده نمیکنم
اول فکر کردم که این مشکل شارپنس از باز شدن دیافرگم بخاطر نوردهی بیشتر رخ میده که با دیاف ثابت عکس گرفتم ولی تغییری احساس نکردم
حالا سوالی که دارم از محضر دوستان:
ایا این طبیعیه اگه نیست ایا بخاطر استفاده از فیلتر های ارزان قیمته
امروز موفق شدم بعد از مدتها فيلتر پولاريزه Rodenstock كه از نوع Slim مي باشد را بروي لنز التراوايد ١٠-٢٤ نيكون آزمايش كنم. ابتدا با ديدن vinget در فوكال ١٠-١١ اندكي نا اميد شدم، ولي بعد به ياد اوردم كه فيلتر UV را برنداشته ام و با نصب مستقيم فيلتر پولاريزه، مشكل حل شد.
اين نكته را به اشتراك گذاشتم تا ابتدا كارايي فيلتر از نظرعدم Vinget در لنز التراوايد را تاييد كنم و همچنين تذكري براي دوستان تا دچار حواس پرتي مثل من نشوند.