ممنونم من این لنز را تازه گرفتم واسه همین به این موارد توجه نکرده بودم بازم ممنون
ممنونم من این لنز را تازه گرفتم واسه همین به این موارد توجه نکرده بودم بازم ممنون
با سلام
ضمن عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم. میخواستم یه uv برای لنز 18-135 کنون بگیرم. چه چیزی بگیرم که بتونه یک مقدار رو عکسها تاثیر مثبت بزاره. عکاسی من هم به صورت تفریحی . قیمتش هم تا 100تومن باشه.
ممنون از سایت خوبتون
سلام
فیلتر uv تاثیر چندانی در خروجی عکس شما نخواهد داشت و بیشتر به منظور محافظت از سنسور و لنز تهیه می شود و اگر از انواع بی کیفیت آن باشد حتی اثر مخرب هم در خروجی عکس می گذارد، اما فیلتر پلاریزه یا همان PL اگر تهیه کنید در صحنه هایی که نور و انعکاس آن زیاد است به جهت حذف انعکاس های موثر است. مثلا عکاسی از طبیعت ، آب و آسمان و یا از اشیاء براق و سیقلی که نور خورشید مستقیم می تابد این فیلتر موثر است.
برای لنز شما فیلتر های با قطر 67 میلی متر باید تهیه کنید و از طریق سایت هایی که اینترنتی فروش دارند می توانید قیمت و انواع آنها را بدست آورید تا به قولی مظنه بدست شما آید.
در زیر یک نوع فیلتر پلاریزه هست شاید با قیمت کمتر هم بتوان پیدا کرد ولی در هر حال باید تست شود و کیفیت آن مطمئن شد.
فیلترها، فیلتر های پلاریزه (Polarized)
فیلتر پولاریزه 67 میلیمتر- Hama
1,650,000 ریال
موفق باشید
حمید رضا خاقانی
سلام
یکی از دوستان فیلتر پلاریزه برای 11-16 میخواد بگیره تا 400 تومن چی پیشنهاد میدین؟
من خودم Hoya HD دارم راضیم فقط اینکه بعضی وقتها قسمتی از اسمون رو بیشتر از قسماهای دیگه پلاریزه میکنه. مثلا تو اسمون ابی کاملا نشون میده که مثلا وسط تیره تر و گوشه ها روشنتر هست. این مشکل رو تمام پلاریزه ها دارن؟
با سلام خدمت کاربران و اساتید محترم انجمن
من دیروز یک یو وی پلاریزه برای لنز 18-135 تهیه کردم و مشکل اینه که وقتی زوم میکنم عکسها هیچ مشکلی نداره ولی زمانی که لنز رو کامل از زوم در میارم در چهار گوشه عکس یک هاله سیاه رنگی تو عکسا می افته دلیلش چیه؟ ایا راه حلی برای حل کردنش هست؟
پلاریزه رو که جدا میکنم مشکلش در هر دوحالت خوب میشه.
و اما چطور باید چربی روی پلاریزه رو کامل از بین برد؟ با چه چیزی؟
و سوال اخر اینکه ایا یو وی و پلاریزه در همه جا و همه مکانها باید استفاده شود یا خیر؟
ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید. با تشکر از زحمات شما
درود
کاربرد فیلترها در اکثر مواقع خاص هست! حتی UV هم صرفا در شرایط اشعه UV بالا بهتره استفاده بشه. هر چند در اکثر موارد بجای Protector استفاده می شود
فیلتر پلاریزه ای که معرفی کردید از نوع PL برای کاربرد عکاسی دیجیتال بخاطر وجود سیستم اتوفوکوس مناسب نیست و بجای اون باید CPL تهیه بشه
استفاده از فیلتر CPL بجای UV اصلا توصیه نمیشود.
1- بدلیل کاهش 1 یا دو گامی نور ورودی
2- بخاطر ایجاد اغنای رنگی که در بسیاری از موارد کار پردازش تصویر را با مشکلات جدی روبرو می کند.
3- حذف رفلکس نوری با این فیلتر در شرایط خاص انجام می شود و مستلزم داشتن اطلاعات مناسب می باشد. از طرفی در خیلی موارد همین رفلکس اثراتی بسیار زیبایی در تویر ایجاد می کند.
ارادتمند
سلام
احتمالا مشکل شما بخاطر این مسئله ایجاد شده که فیلتر پلاریزه را روی فیلتر یووی بسته اید ، این کار توصیه نمی شود ، یکی از دو فیلتر را بر روی لنز نصب کنید و احتیاجی نیست دو فیلتر با هم روی لنز متصل باشند.
انواع کیت های تنظیف موجود در بازار برای تمیز کردن فیلتر مناسب و کاربردی هستند.
فیلتر پلاریزه کاربردهای مشخصی مانند افزایش غلظت رنگ ، رفع بازتاب ها و کاهش حدود یک گام نوری دارد که پر واضح است در همه شرایط کاربردی نیست.
فیلتر یووی هم بیشتر بعنوان محافظت کننده کاربرد دارد که جناب مصطفی بسیار عالی شرح داده اند.
سلام
من یه نیکون 7200 یا لنز 18-140 دارم و قصد خرید یک لنز 50mm هم دارم.
میخواستم یک فیلتر پلاریزه بگیرم.
با توجه به تفاوت دهنه هر دو لنز باید دو تا فیلتر بگیرم و اگر در آینده لنز دیگه ای هم بگیرم باز هم با تفاوت سایز مواجه میشم.
آیا راه حلی هست که لازم نباشه برای هر لنز یک فیلتر جداگانه تهیه کرد و در بودجه صرفه جویی بشه؟
ممنون
درود
راه حل داره ولی بستگی به این داره که شما بخواهید مدام روی لنز باشه یا نه؟
کاربری فیلتر پلاریزه نباید دائمی باشه ولی ممکنه شما تمایل به این کار داشته باشید
با این حال گزینه مناسب خرید یک فیلتر پلاریزه با دهانه بزرگ مثل 72 تا 82 (بستگی به لنزی داره که برنامه خرید براش دارید ولی معمولا بزرگترین دهانه موجود 82 هست) و استفاده از رینگ تبدیل به دهانه های موجود
با این کار شما برای هر لنز حدود 30 هزار تومان برای هر رینگ هزینه خواهید کرد و فیلتر با کیفیت هم از 250 تا 500 (بستگی به دهانه داره) هزینه می کنید و دیگه نیاز نیست برای هر لنز حداقل 200 هزار تومان هزینه کنید
ارادتمند