مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
دوست عزیز اگر رینگ تبدیل خواستی پیغام بده تا بهت بگم از کجا بگیری من ست 10 تایی را یعنی از سایز 28 تا سایز 82 را خریدم 50 تومن یعنی دونه ایی 5 تومن نیازی نیست برای هر رینگ 30 هزار تومن پول بدی مگر یک رینگ چیه که ادم اینقدر پول بده مگر یک رینگ می خواد چیکار کنه بعضی ها خیلی دندان گرد هستند رینگ 5 تومنی را 30 تومن می فروشند
درود
آقا امین پاسختون را دادند، تنها نکته ای که در مورد فیلترهای بزرگتر باید در نظر داشته باشید، قابلیت لکه پذیری بیشتر و آسیب پذیری بالاتر هست که با کمی دقت قابل حله.
نکته دیگه ای هم که باقی می ماند این هست که با خرید فیلتر بزرگتر عملا درب لنز قابل استفاده تا زمانی که رینگ باز نشود نخواهد بود.
برای جبران این مسئله هم یا باید کلا دور استفاده از درب لنز را خط بکشید و یا یک درب لنز یدکی (از هر مارکی) برای ابعاد دهانه فیلتر تهیه کنید.
این رینگ چیز خاصی نیست ولی قیمت 30 هزار تومانی هم براش خیلی نیست!
رینگ هایی که عرض کردم چینی نیستند و ساخت مارومی ژاپن هست.
این حرفتون را قبول دارم که چیز خاصی نیست اما حتما موقع خرید رینگ متفرقه حضوری اقدام کنید، تجربه بنده از خرید رینگ های متفرقه اشکالات موارد زیر بود
1- کج بودن بسیار جزئی رینگ که نتیجه آن قفل شدن فیلتر یا رینگ به لنز شد (البته کم اتفاق افتاد)
2- رزوه های پیچ در مواردی بود که کمی اختلاف با رزوه لنز دارند و ممکن هست باعث خورده شدن آنها شود
3- رنگ رینگ های متفرقه ای که بنده استفاده کردم بصورت استاتیک نبودند و با قرار گرفتن در شرایط مرطوب و باران، به شدت در بار اول رنگ پس دادند. بطوری که اخیرا که یک رینگ متفرقه برای فیلتر کوکین خریدم قبل از استفاده با سیم ظرف شویی نرم و مایع ظرف شویی حسابی شستم تا رنگ از بین برود.
حالا اگر این موارد بالا در این رینگ هایی که تهیه کردید وجود نداره، واقعا با ارزش هست و خوشحال می شم زحمت بکشید و برای بنده پیام خصوصی کنید.
ارادتمند
با سلام مجدد.
در ادامه صحبتهای اقا مصطفی باید بگم من هم تجربه استفاده از رینگهای غیر اصلی رو داشتم که البته برای هولدر فیلتر مربعی کوکین ازش استفاده میکردم و فقط بعد از چند بار استفاده تصمیم گرفتم دیگه رو لنزم نبندمشون.
تبدیلهای چینی با قیمت پایین رزوه های دقیقی ندارند و فینیشینگ خورنده ای هم دارند و مطمئنا به مرور زمان رزوه های لنز و فیلتر رو از بین خواهند برد و تجربه شخصیم اینه که مطمعنا میارزه که تبدیل اصل تهیه بشه و به نظرم استفاده از تبدیل اصل مهمتر از فیلتر اصله چون فیلتر فیک فقط به خروجی تصویر لطمه میزنه اما تبدیل نامرغوب به لنز با ارزش شما.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
درود
مهمترین مسئله ای که ممکنه باعث بروز مشکل آسیب به رزوه لنز شود، کج بستن و یا به زور بستن فیلتر و رینگ روی لنز هست!
شما اگر این را رعایت کنید هیچ اتفاقی خواهد افتاد
بنده 10 ساله از انواع فیلترهای مربعی بر روی لنزهام استفاده می کنم و رینگ این فیلترها مدام باز و بسته شده و اتفاقی هم رخ نداده
بستگی به شما و کاربری شما دارهبا توجه به مطالب گفته شده پس بنده تمام فیلترهام رو سایز 82 بگیرم؟
اگر شما از فوکال کمتر از 18 استفاده نمی کنید می توانید به فیلتر های مربعی فکر کنید فیلتر های سری P کوکین از فوکال 17 به بالا مشکلی برای شما ایجاد نمی کنند.
اگر قدرت هزینه کردن بیشتر دارید فیلترهای مربعی 10x10 nisi یا سری z از شرکت cokin هستند. ولی قیمتی یک ست پلاریزه و هولدر حدود 1 میلیون هزینش خواهد شد. اما یک فیلتر مادام العمر خواهد بود.
اگر هزینه های بالا برای شما مقدور نیست، ببینید برای چه نیازی قراره فیلتر بخرید و چه لنزهایی باهاشون درگیر می شوند
مثلا شاید شما فیلتر ND را فقط بر روی لنز واید استفاده کنید ولی فیتلرهایی مثل UV (درصورتی علاقه به استفاده) به این صورت نخواهند بود.
در مجموع زمانی که فیلترهای قیمت بالا خریداری می کنید و از لنزهای متنوع استفاده می کنید، این روش یک استراتژی خوب برای جلوگیری از هزینه اضافی می باشد.
ارادتمند