با سلام
دوستان فیلتر پلاریزه واسه لنز 18-55 سونی nex رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ برای دهانه 49
با سپاس فراوان
با سلام
دوستان فیلتر پلاریزه واسه لنز 18-55 سونی nex رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ برای دهانه 49
با سپاس فراوان
علي
canon a620
دوستان اگر جايي واسه تهيه ي فيلتر هويا پولاريزه ( مخصوص وايد ) سراغ دارن بگن ممنون ميشم
اگر با قوانين مغايرت داره در پيام خصوصي اگه ميشه لطف كنيد . ( براي دهنه 77 )
البته من به شدت دنبال nd400 dh nd1000 هم ميگردم با يك مارك خوب .
فكر كنم آقاي برديا سعادت در مورد تهيه اين فيلتر ها اطلاعات زيادي داشته باشند
به هر حال اگر دوستان كمك كنند ممنون ميشم.
با تشكر
داود معانی
سلام
فكر ميكنم فيلتر مورد نظر رو از اين سايت ميتوانيد تهيه كنيد.
موفق باشيد
سلام
اگر از نظر هزینه خیلی مشکل ندارید vario ND بگیرید!
این تصویر یه فیلتر Vario ND 2-400هست
توضیح اینکه این نوع فیلتر قابلیت تغییر میزان تاریکی از ND2 تا ND400 رو داره!
یک ماه پیش برج بهار به قیمت 180 هزار تومان و در ناصر خسرو با قیمت 350 هزار تومان بود
Vario ND
یه روش غیر متعارف هم من پیدا کردم که شاید همین کار رو انجام بده، اگر نیاز بود ایمیل بزنید تا کامل توضیح بدم!
ویرایش توسط M.Mobin : Tuesday 11 June 2013 در ساعت 15:08 دلیل: حذف ایمیل
درود بر سروران عزيز
چندي پيش به يکي از اقوام در سفر به آمريکا درخواست خريد hoya 67mm hd cpl رو از سايت b&h دادم. ايشون با توجه به اتمام موجودي هويا در زمان بازگشت بالاجبار فيلتر رودنشتوک رو که حدود 40 دلار گرونتر هست (قيمت تقريبا يک و نيم برابر هويا) تهيه کرده اند
Rodenstock 67mm Circular Polarizer Digital pro MC Slim Filter
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...r_Digital.html
من با توجه به باوري که به نظر و دانش دوستان در انجمن داشتم انتخابم هويا بود و چون برند ديگري خريداري شده و ايشون هم از کيفيت uv همين برند که براي خودشون خريدن بسيار راضي علاقمند هستن که فيلتر رو خودشون بردارن. فيلتر هويا اچ دي در تهران الان قابل تهيه است (138 هزار تومان) و رودنشتوک هم براي من 116$ هزينه خواهد داشت که 100$ آنرا قبلا پرداخت کرده ام.
1. من رويوي مشخصي از اين فيلتر پيدا نکردم که به طريقه علمي و قابل تکرار بررسی شده باشه و يا مشخصات اپتيکي اين فيلتر آزمايش شده باشه. کيفيت اپتيکي اين فيلتر چگونه است و آيا مشکل يا نکته مثبت خاصي داره ؟
2. در مقايسه با hoya hd cpl چگونه ارزيابي ميشه.
از راهنمايي شما پيشاپيش بسيار سپاسگزارم
من اگر به جای شما بودم فیلتری را انتخاب می کردم که ریویوی آن در دسترس باشد! و کمتر به برند توجه می کردم!!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوست عزیز متاسفانه همونطور که خودتون فرمودید تو وب رویویی پیدا نمیشه. در اصل تو سایت خودش هم که یک برند معروف عینک هست تو آلمان٬ هیچ جا اشاره ای به این بخش از محصولاتش نداره. ولی برای عینک دو نماینده تو تهران داره که میتونید از سایتش پیدا کنید.
من دهنه 77 Rodenstock رو دارم٬ همین نسخه ای که شما نوشتید ٬چون یک محصول گرونتر دیگه هم داره که بهتر از این هست. چون زمان زیادی نیست که اینو دارم شاید قضاوت در موردشش یک کم عجولانه بنظر بیاد ولی میتونم اینطوری بگم که:
از لحاظ ظاهری کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و بعید هست fake اش پیدا بشه ضمن اینکه slim هست و سازگار با لنزهای واید. وقتی تو زاویه مناسب قرار داشته باشید ( در این مورد میتونید تو سایتهای زیادی رفرنس پیدا کنید) رفلکت ها رو حذف میکنه٬ در مورد تاثیرش بر حذف haze و افزایش کنتراست هنوز تست نکردم .
من فیلتر uv هویا اچ دی رو دارم که تمیز کردنش خیلی راحته و براحتی اثر انگشت و چربی و ... پاک میشه ولی این فیلتر پلاریزه Rodenstock تمیز کردنش مشکل تره ( ظاهرا اگه درست یادم بیاد نسخه گرونترش لایه آبگریز و ضد چربی رو داره نه این نسخه). نمیدونم پلاریزه هویا اچ دی هم تمیز کردنش راحت باشه یا نه ولی چون اکثرا مجبور به چرخش رینگ جلوی فیلتر هستید ٬ تماس دست با سطح فیلتر پلاریزه نسبت به یو وی بیشتره و راحت تمیز شدنش یه مزیت بزرگ محسوب میشه.
از نظر اپتیکی هم با چشمای نه چندان مجرب من٬ هیچ تاثیر منفی تو عکسها به جا نمیذاره.
با توجه به رویوهای مثبت و متعددی که در مورد فیلتر هویا اچ دی وجود داره و قیمت مناسبترش٬ اگه برای دهانه 77 وجود داشت من همون رو میخریدم بجای Rodenstock. چون علاوه بر داشتن لایه های کوتینگ موثر برای تمیزکاری فیلتر٬ نسبت به ضربه هم مقاومتره و بنا به ادعای سازنده 4 برابر میتونه مقاومت بیشتری از خودش نشون بده.
اما کل این مطالب رو از طرف یک آماتور داشته باشید نه مجرب.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
راستش به نظر میاد Rodenstock خیلی وقت نیست که وارد این بازار شده و طبیعی هست که بررسی زیادی روش نشده باشه٬ همونطور که هویا سری اچ دی هم نسبت به سری قبلیش تازه وارد به حساب میاد و تو لینکی که فرمودید و برای سال 2009 هست شاید این سری هنوز نبوده ( مطمئن نیستم بوده یا نه) که چزو فیلترها نیومده.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
هویا Hd نیز پیدا شد. لینک زیر مکمل لینک قبلی است..
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
آخرش نتیجه گیری کرده که:
و تو رده ششم و بالاتر از B+W C-POL MRC 72 mm قرار گرفته که با توجه به اینکه Fujiyama پیدا نمیشه و سری KSM برند B&W هم قیمت نجومی دارن انتخاب خیلی خوبی بنظر میرسه( marumi هم که تو چندتا پست قبلی اشاره کردم که super DHG از بهترین هاست ولی اگه بتونید اصلش رو پیدا کنید که خیلی مشکله)This filter’s score was the highest among other products of Hoya
افشين دليري