با تشكر
اين فيلتر ها روي دوربين ديجيتال هم سوار ميشود؟
المپيوس c70z دارم
با تشكر
اين فيلتر ها روي دوربين ديجيتال هم سوار ميشود؟
المپيوس c70z دارم
ویرایش توسط Enayatimr : Tuesday 24 January 2006 در ساعت 15:25
به جز فیلترهای گروه 80 آ و 80 بی و نارنجی 80 آ و بی که برای تغییر کلوین نور ( استفاده از فیلم دی لایت در نور تنگستن و یا برعکس استفاده از فیلم تنگستن در نور روز) بر روی دوربین نگاتیو بسته می شوند( در دیجیتال با تنظیم وایت بالانس این مشکل حل می شود) تمام فیلترها برای دوربین دیجیتال قابل استفاده هستند. اما برای سبک بار بودن در عکاسی دیجیتال، فیلترهای رنگی در فوتوشاپ تقریبا همان کار را انجام می دهند.
ساناز نافذ
---------------
به جز فیلترهای گروه 80 آ و 80 بی و نارنجی 80 آ و بی که برای تغییر کلوین نور ( استفاده از فیلم دی لایت در نور تنگستن و یا برعکس استفاده از فیلم تنگستن در نور روز) بر روی دوربین نگاتیو بسته می شوند( در دیجیتال با تنظیم وایت بالانس این مشکل حل می شود) تمام فیلترها برای دوربین دیجیتال قابل استفاده هستند. اما برای سبک بار بودن در عکاسی دیجیتال، فیلترهای رنگی در فوتوشاپ تقریبا همان کار را انجام می دهند.
ساناز نافذ
---------------
سلام
از دوستان عزيز کسي فيلتر HMC را ميشناسه؟ البته HMC را هم به صورت فيلتر مستقل و هم به صورت پسوند پشت uv filter و Skylight و حتي Pol filter ديده ام.
مهرانwww.mehraan.com
Nikon D200 & Nikkor AF-S 70-200 VR f/2,8
Nikkor AF-S DX 18-200 VR - AF Nikkor 50mm f/1,4 & Nikon SB-800
Tamron SP AF 17-50 f/2,8- Tamron 90mm Macro f/2,8- Tokina AF 12-24 f/4
سلام دوستان
مطالب راجع به فیلتر رو خوندم و مفید بود.
فقط اگه میشه منو راهنمایی کنید: (البته شاید سوال تکراری باشه، ولی من تو سایت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم)
میخوام یه فیلتر UV بخرم، چه مارکی خوبه و از کجا بخرم؟؟ قطر لنز دوربینم 58mm است، این تو قیمت یا انواع فیلتر تاثیری داره؟؟
ضمنا برای من که تازه وارد هستم به جز UV، که پیشنهاد میشه همیشه همراهم باشه، اگه بخوام یه فیلتر دیگه بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟( مارک و قیمت رو هم بی زحمت بگید)
با تشکر
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
مارکهای معروف در عالم فیلتر : Hoya, Tiffen, leica, Nikon, sigma و مدلهای بسیار دیگر
فیلتر دیگر به غیر از UV فیلتر پولاریزه برای عکاسی از طبیعت برای حذف انعکاسات نوری ناخواسته و آسمانی با آبی پر رنگ و حذف مه و غبار از منظره در اولویت بیشتری است و بعد از آن نیز فیلتر ND (البته باید چند فیلتر با درجه تاریکی مختلف مثل 2-4-8 بگیرید ) که برای شرایطی که نور زیاد است و می خواهید عکسی با نور کمتر بگیرید مثل عکاسی از آبشار مناسب است.
فیلترهای دیگری نیز موجود هستند که در صورت نیاز و کاربرد می توانید تهیه نمایید مانند فیلتر مادون قرمز برای گرفتن عکسهای infrared و غیره
آيا قرار دادن فيلتر Uv جهت محافظت عدسی لنز ايده درستی است؟ آيا روی کيفيت عکس تاثير نامطلوب خواهد داشت؟
Canon 350D+EF-S 18-55mm
برای تهیه فیلتر مادون قرمز مانندhoya r72 همه جا را گشتم مثل انکه یافت می نشود!!
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه فیلتر IR تهیه کرد.
بنده هم همین سوال رو داشتم. با فیلترهای دیجیتالی هم امتحان کردم ولی او جلوه ای رو که اپتیکی داره رو نداره.نوشته اصلی توسط persian