ممنونم امیر جان از اینکه توضیح دادی ، ولی چرا اینقدر دیر !!!؟ آخه من این پست رو در تعطیلات نوروز ارسال کرده بودم...
ممنونم امیر جان از اینکه توضیح دادی ، ولی چرا اینقدر دیر !!!؟ آخه من این پست رو در تعطیلات نوروز ارسال کرده بودم...
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
- روح اله جان، ببخشيد،*به هر حال از بي جواب ماندنش بهتر بود. يکي از مزيت هاي اين زحماتي که هادي عزيز در نظم دادن به پست ها ميکشند، اين است که هر از چندي با برخي غفلت هاي خودمان مواجه ميشويم.
- اميرخان سوکي، اين فيلتر، تنها نور را کم ميکند، که به راحتي توسط نورسنج دوربين جبران ميشود، يعني زمان اکسپوژر بيشتر ميشود. افزايش زمان نوردهي (با فرض ثابت ماندن مقدار نور کلي رسيده به سنسور، يا به عبارتي "اکسپوژر") دليلي بر تاثير بر کنتراست يا رنگ نيست.
اما فيلترهاي ND Gradual ، با بالانس کردن ميزان نور زمين و آسمان، شانس درست اکسپوز شدن را به هردو ميدهند، و از اين روي تاثير بسيار جالبي بر نوردهي آسمان - و در نتيجه کنتراست و رنگ آن - دارند
برای خرید فیلتر لطفا" این مبتدی رو راهنمایی کنید.
دوستان عزیز میخوام چند تا فیلتر برای دوربین کانن S5 بگیرم(در واقع یه مجموعه کامل) لطف کنید و راهنمایی کنید چه مارکی بخرم؟در ضمن آیا اصل و تقلبی داره؟ در این صورت چه جوری باید اون دو رو از هم تمیز داد؟اگه ممکنه حدود قیمت رو هم لطف کنید.
اینو هم بگم که من در این زمینه هیچگونه اطلاعاتی ندارم .
با سپاس فراوان رضا
رضا جان خوش آمدید عزیزم .
در همین بخش فیلتر ها که 2 صفحه هم بیشتر نداره شما همه چیز رو یاد میگیرین . یه نگاهی به تاپیک ها و پست هاشون بندازین استاد میشین !
يه سوال خيلي مبتديانه..
فيلتر uv كارش چيه؟
( لطفا اين سوال رو با در نظر گرفتن اينكه من از فيلترها هيچي نميدونم جواب بدين ) ممنون
ویرایش توسط javanirani : Saturday 26 January 2008 در ساعت 13:21 دلیل: توضيح
دليل من براي بودن: ديدن، خواندن، آموختن
دوست عزیز در آدرس زیر توضیحاتی در مورد فیلتر ها داده شده است
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=68
موفق باشی
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
سلام
من دوتا فیلتر uv دارم که مارکشون hoya هست
چون شنیدم که این فیلتر ها تقلبی هم دارن میخواستم بدونم ویژگی اصل و تقلبی بودن چیه .
من عکس مال خودم رو هم اپلود کردم . هر کدوم رو 30 تومن خریدم
اساتید بگن اصلی یا تقلبی هستش لطفا ؟
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
دوستان یک سوال داشتم.
آیا فیلترهای پولاریزه به غیر از وظایفی که جناب شهبازی اشاره کردند از قبیل: "حذف انعکاسات نوری ناخواسته و آسمانی با آبی پر رنگ و حذف مه و غبار از منظره" تا حدی هم می تونند میزان نور رو کم کنند (مثل فیلتر های ND)؟
مثلاً توی همین عکاسی از آبشار آیا میشه با استفاده از فیلتر پلاریزه از سرعت های کمتر شاتر جهت جلوگیری از اور شدن تصویر استفاده کرد؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson