سلام
دوستانی که تجربه ی استفاده از فیلترهای ND صرفا برای عکاسی از طبیعت رو دارن ممنون میشم راهنمایی کنن..
بین این دو فیلتر B+W 77mm MRC 110M Solid Neutral Density 3.0 Filter (10 Stop)
و
Tiffen 77mm Variable Neutral Density Filter
کدوم یکی رو مناسب تر میدونین؟ فیلتر تیفین متغیر هست و چون قبلا با ND های متغیر کار کردم همیشه با اون هاله آبی رنگ X شکل مواجه میشدم ، کسی کیفیت این ND رو تایید میکنه یا بازهم در استاپ های بالا دچار بروز این حالت میشه؟؟ و در مورد فیلتر B+W (10 Stop) هم اگه نکته ی منفی داره ممنون میشم دوستان یه توضیحی بدن..
https://www.bhphotovideo.com/c/produ...d_Neutral.html
https://www.bhphotovideo.com/c/produ...l_Density.html
سپاس
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
بنده شخصا خیلی تمایلی به استفاده از فیلتر روی لنز ها بخاطر افت کیفیت خروجی ندارم.
با این حال، در خصوص شما همه چیز به هزینه بستگی داره!
اگر تا 500 الی 600 هزار تومان هزینه می توانید بکنید بنظر من سری Exus شرکت Marumi و یا فیلترهای Nisi خوب هستند
مارومی که فکر کنم اکثر UV داره ولی Nisi محافظ هم داره.
اگر اختلاف قیمت محافظ و فیلتر UV کم باشه منطقی تره که UV بخرید چون فروشش راحت تر خواهد بود.
در خصوص برند های دیگه هم بدون شک برندهایی مثل هویا یا B+W بسیار خوب هستند ولی زمانی که از اصالت کالا 100% مطمئن باشید و حتی اندکی شک به تقلبی بودن آنها نداشته باشید.
ارادتمند
درود
مقایسه شما بین دو سری فیلتر کاملا متفاوته.
اگر در تاپیک مطالعه بفرمایید به کرات در خصوص ایجاد اثر X در تاریکترین بخش فیلترهای VND یا ND متغیر بحث شده و این مسئله در گوگل هم قابل مشاهده است. بنابراین اگر قراره از فیتلر در ND1000 استفاده بشه بدون شک باید دور VND را خط بکشید.
فیلتر VND بعنوان یک فیلتر تکمیلی برای ND1000 بسیار کاربردی هست و نه جایگزین!!
اما در خصوص برند، TIffen بیشتر با تخصص فیلم برداری محصولاتش رو تولید می کنه و B+W عکاسی، البته این دلیل خوبی برای انتخاب نیست ولی بر اساس تست هایی که از ND1000 ها در نت موجود هست عملکرد B+W از نظر ته رنگ و شارپنس بهتر از ND1000 های Tiffen می باشد.
نکته مهم بعدی هم این هست که این برند ها در بازار ایران به شدت مبتلا به جنس تقلبی هستند.
شما اگر قصد خرید VND دارید، از فروشگا های معتبر می توانید برند هویا را تهیه کنید و یا از نمایندگی های فروش Nisi و Marumi خریداری نمایید.
در خصوص ND1000 هم به همین ترتیب می باشد ولی هویا در این رده افت شارپنس داره و بنظرم انتخاب مطمئن ND1000 های مربعی Nisi هست و یا Cokin
ارادتمند
سلام. چندروز پیش برای خرید لنز به فروشگاه فوجی فیلم رفتم. و فروشنده فیلترهای خود فوجی EBCرو برای بستن روی لنز پیشنهاد داد.. کسی راجب فیلتر فوجی اطلاعاتی داره؟ ممنون
با سلام از کجا خرید کردید؟
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
سلام
برای لنز nikon 24-70mm G فیلتر 77mm میخوام تهیه کنم.
1- اینکه لازمه فیلتر uv داشته باشم و همیشه روی لنز باشه برای محافظت؟
2- فیلتر UV و پلاریزه و ND مناسب با کیفیت خوب که خروجی تحت تاثیر قرار نگیره برای این لنز معرفی کنید لطفا.
و اینکه خرید فیلتر اینترنتی جواب میده یا باید حضوری خرید کنم؟؟