درود
این هم فایل مربوط به تست
دانلود فایل
سلام دوستان خسته نباشيد.
من لنزهاي زير رو دارم، 17-40 ... 24-70 f2.8 و 700-200، و براي دو لنز اول نياز به فيلترهاي ND و پلاریزه دارم، من حقيقتش اصلا با فيلترها تا حالا كار نكردم، و خيلي در خصوص تنوعشون و ... اطلاعاتي ندارم، طبيعتا دهانه لنزها هم ۸۲ و ۷۷ هست، و از مقداري كه خوندم متوجه شدم بهتره براي دهانه بزرگتر فیلتر تهیه کنم و با تبدیل برای کوچیکتر استفاده کنم.
و در خصوص استفاده از فيلترهاي مربعي و... كه خيلي متوجه نشدم، ببخشيد اگر خیلی ابتدایی سوال میپرسم... ممنون میشم راهنمایی کنید.
ميشه راهنمايي بفرماييد ؟ :(
درود
الان دقیقا سوالتون چیه؟
در خصوص انتخاب فیلتر رینگی، همانطور که فرمودید باید دهانه بزرگترین لنز را لحاظ کنید. ولی راه اصولی استفاده از فیلتر های مربعی هست.
در این سری هم Nisi با ابعاد 10x10 برای کار شما مناسبه.
اینکه چه غلظتی از ND به کار شما بیاد، باید در خصوصش بحث بشه.
عکاسی مناظر و حتی خیابانی برای نرم کردن حرکت ها و یا حذف اجسام متحرک بیشتر ND بالا نیاز داره. ولی ممکنه در شرایطی مثل داخل جنگل های فشرده همین ND1000 بشه بلای جان. چون مدت نوردهی شما را ممکنه به چند دقیقه افزایش بده
فیلتر پلاریزه و ND معمولا برای لنزهای واید استفاده داره بنابراین خیلی شاید روی لنز 200-70 کاربردی نباشه مگر اینکه برنامه خاصی مد نظرتون باشه.
اگر دقیقا کاربرد، هزینه و سوالات احتمالی را بفرمایید در خدمتتون هستم
ارادتمند
با تشكر از جواب شما
من اطلاعاتي در خصوص فيلترها دارم، فقط با توجه به دو لنزم، ميخواستم اگر راهنمایی کنید که دقیقا چه نوع فیلتری مناسبتر هست
یعنی مثلا تهیه کردن فیلتر مربعی و ....
یا استفاده از تبدیل و...
نهايت هزينه اي كه ميتونم تأمين كنم حدود ١ تومان هست.
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگدارم
درود
1 میلیون برای تهیه یک هولدر و یک فیلتر ND1000 کافیه. ولی برای پلاریزه باید به فکر هزینه بیشتر باشید.
صد البته تهیه فیلتر مربعی دست شما را برای تهیه لنزهای آتی بازتر خواهد گذاشت. بنابراین اگر توان تهیه فیلتر مربعی را دارد، بدون شک پیشنهاد من همون مربعی خواهد بود. البته باید بررسی کنید پلاریزه در ابتدا بیشتر به کارتون میاد یا ND بعد تصمیم بگیرید کدام را اول تهیه کنید.
ارادتمند
خیلی ممنونم، مارك خاصي رو ميتونين براي هر سه (هولدر و فيلتر ان دي و پلاریزه پیشنهاد بدید)؟ خريدم طبيعتا اينترنتي هست و امكان خريد حضوري رو اصلا ندارم