سلام.قصد ساخت هولدر فیلتر برای لنز ۱۴ سامیانگ و توکینا ۱۶...۲۸ رو دارم.کسی نقشه ای ازش رو داره و یا میتونه هولدرشو چند هفته بهم قرض بده؟
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
اوکی مرسی دوست عزیز
خیلی ممنونم که با صبوری به تمام سوالاتم پاسخ دادی.
تا سوالات جدید برایم پیش بیاید دوباره مزاحم خواهم شد.
ممنونم
سلام و درود
پس از گشت وگذار های فراوان و بدلیل پیدا نشدن توکینا 16-28 نیکونی، مجبور به انتخاب 16-35 نیکون شدم و در صدد خرید..
جهت خرید فیلتر دایره ای ان دی و پولاریزه درخواست کمک دارم..
1- کوکین برند مورد اطمینانی ست؟
2- در صورتی که قیمت دارین، خیلی ممنون میشم لطف کنین و اطلاع بدید، چون من تهران نیستم.
3- فیلتر ان دی متغیر رو در نهایت پیشنهاد می کنین یا نه؟
4- چنانچه ورای همه این موارد پیشنهادی دارین، بفرمایین...
پ.ن:
از خطای ایکس در فیلتر های متغیر مطلعم. کیفیت و پرکاربرد بودن برام ارزشمنده. در عین حال این متغیر ها وسوسه کننده...
شاخه های فعالیت طبیعت و تبلیغاتیه.
14-24 و 15-30 رو نمیتونم بخرم چون فیلتر مربعی سری ایکس پرو میخان و خیلی زیاد میشه...
بی نهایت ممنونم
سلام.لنز ۱۴ سامیانگ دارم و قصد تهیه فیلتر nd رو دارم براش.در اینکه باید هولدر مربعی داشت شکی نیست.اخیرا با نماینده شرکت نیسی در ایران صحبت کردم ایشون فرمودن انگار لبه های هولدر فیلتر ۱۵۰ در عکس میوفته و وینیت قابل توجهی ایجاد میکنه.هولدر و فیلتر خاصی اگه مد نظرتون هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
PicsArt_12-08-10.05.06.jpg
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
درود
بله ولی برندهای دیگه هم هستند که شاید از نظر هزینه و کیفیت وضعیت خوبی داشته باشند.
مثل هویا (به شرط پیدا شدن اصلشون)، نیسی، مارومی
قیمت فیلترها به دهانه اونها وابسته است. برای پلاریزه،2- در صورتی که قیمت دارین، خیلی ممنون میشم لطف کنین و اطلاع بدید، چون من تهران نیستم.
در برند مارومی فکر کنم برای دهانه مورد نظر شما در سری Exus حدود 400 بشه
نیسی بین 330 تا 350 باید باشه.
کوکین رینگی هم در همین رنجه.
هویا اگر بشه پیدا کرد باتوجه به سری ساخت بین 250 تا 400 باید باشه.
برای VND ها هم بین 450 تا 700 باتوجه به برند و میزان غلظت متفاوته.
بستگی به شما داره و استفاده شما!3- فیلتر ان دی متغیر رو در نهایت پیشنهاد می کنین یا نه؟
اگر می بینید به ND 2 تا 400 نیاز دارید، بلکه کاربردیه. مهم این هست که محدودیت ها را بشناسید.
ترکیب ND1000 و VND بدون شک ترکیب بسیار کاملی از انواع ND ها خواهد بود.4- چنانچه ورای همه این موارد پیشنهادی دارین، بفرمایین...
ارادتمند
درود
بجز آزمایش راهی ندارید!
بنظرم حضوری امتحان کنید
نیسی با فیلتر 180 داره برای نیکون 14-24، کنون 14 ، تامرون 15-30 هم فیلتر می زنه
ولی شاید اونجا تست انجام دادند .
اما اگر قرار باشه این سایز روی لنز شما جواب نده، هولدری مخصوص سامیانگ در سری 180 وجود نداره!!
اگر هم این ویگنت محدود باشه و به اندازه ای باشه که مثلا شما کادرتون را بازتر بگیرید و در پردازش کراپ کنید، باز هم بنظرم از هزینه کردن برای هولدر و فیلتر 180 منطقی تره
بهترین راه همانطور که عرض کردم تست و اطمینان از این اتفاقه.
راه کار هم در صورت وجود باز گرفتن کادر و استفاده از ابزار کراپ خواهد بود (در صورتی که نخواهید زیاد هزینه کنید)
ارادتمند
قابل توجه دوستان دارنده لنزهای 17-40 و 8-16 کنون و 14 نیکونی
این لینک جدیدا به چشم بنده خورد که بنظرم جالب بود!
در این لینک شما مشاهده می کنید در قسمت پشت لنز محلی برای نصب فیلتر وجود داره!
این مسئله باعث می شه دیگه نیاز نباشه مقدار زیادی برای برخی فیلترها هزینه بشه.
البته بدون شک این امکان نمی تونه جای فیلترهای مربعی و یا رینگی رو پر کنه ولی مثلا برای عکاسی مادون قرمز و یا استفاده از ND1000 شاید بعنوان یک مسکن موقت راه حل بدی هم نباشه.
پیشنهاد می کنم نگاهی بهش بکنید.
اگر ابعاد فیلترشون هم موجود نباشه، شاید با صرف هزینه کم برای فیلترهای رینگی قدیمی بشه با برش به این حالت رسید.
ارادتمند