سلام
چند وقتیه تو فکر گرفتن یک فیلتر ND1000X و یک فیلتر GND هستم اما هیچ اطلاعی نداشتم از مدل هاشون که کدوم بهتر و کدوم بدتره!!
دوستانی که استاد این کارهستن و دارن علی الخصوص جناب عبدل پناه و جناب سعادت منو راهنمایی کنن!!
باتشکر
پ.ن:اگه حد و حدود قیمتارو هم کسی میدونه بگه بد نیست
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
در مورد GND اطلاعات زیادی ندارم. اما استفاده از فیلتر GND بدون هولدر چندان جالب نخواهد بود. (به دلیل عدم توانایی رگلاژ)
در مورد ND 1000x ... هم هیچ تبحر ویژه ای در آن ندارم که استاد خطاب می کنید، آدم تو جواب دادن معذب می شود.
فکر میکنم تهران تشریف دارید. تنها استفاده ای که برای چنین فیلتری در تهران به نظرم می آید حذف ماشین ها و عابرین پیاده در اماکن عمومی، برای عکاسی از محل های خاص، در نور روز و به روش سنتی است!
این فیلتر به نظر بنده جز مورد بالا و اِسموت کردن موج های "غیر تکراری" دریا و دریاچه ها کاربرد خاص دیگری ندارد، برای رودها و آبشارها به دلیل جریان های دائمی و وجود خطوط جریان فیلتر های مرتبه پایین تر مناسب تر هستند.
این فیلتر را با برند B+W و دهنه 77 مم حدود 40 روز پیش 195 تومن (با چانه) خریدم در حالیکه دو سه هفته قبلش 160 قیمت داده بودند.
خلاصه به نظر من با توجه به مصرفی که دارید و خصوصا تعداد دفعاتی که آن نوع عکاسی را انجام می دهید، راه های ارزان تری هم می توان پیدا یا جایگزین کرد.
---------------------------------------------
این چند مورد هم به عنوان معایب این فیلتر از قلم افتاده بود:
وین یت در فوکال های پایین، ته رنگ شدید که حس می کنم مقدارش همیشه هم ثابت نیست و تابعی از خود فیلتر + زمان نوردهی است، ترکیب بندی بسیار سخت! به طوری که ترجیح می دهید یا به عبارت دیگر ناچارید! که فیلتر را باز کرده ترکیب بندی کنید و دوباره ببندید که خود این پروسه در عین آسانی ملال آور است.
البته شاید از نوشته من این گونه بر بیاید که از خرید این فیلتر پشیمانم. اما خیر این چنین نیست، بنده به دلیل محل زندگی کاربرد بیشتری برایش می توانم داشته باشم و در کل بسیار راضی هستم از خرید این فیلتر. اما باید قبول کرد که فیلتری است که به درد هر عکاسی نمی خورد.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Saturday 10 March 2012 در ساعت 21:01
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
میخواستم اطلاعاتی درباره ی فیلتر ND 1000 به دست بیارم
از کاربرانی که اطلاعاتی درباره ی این فیلتر دارند تقاضای راهنمایی دارم
سلام به همه دوستان
با توجه به اينكه قصد خريد فيلتر ان دي ١٠٠٠ رو دارم، براي خريدش به يكي از دوستان كه تهران تشريف دارن زحمت داده بودم، ولي توي بازار گيرش نيومده بود، و يكي از فروشنده هاي ناصر خسرو فيلتر ان دي ٤٠٠ رو پيشنهاد داده بود و گفته بود كه فقط يك استاپ كمتر از ان دي ١٠٠٠ سرعت شاتر رو كم ميكنه .
از دوستان عزيز در اين خصوص آيا كسي اطلاعاتي داره ، آيا واقعا ان دي ٤٠٠ تا ٩ استاپ سرعت رو كم ميكنه؟ ممنون و متشكر