يك دنيا ممنون جناب بياتي بسيار عالي بود
يك دنيا ممنون جناب بياتي بسيار عالي بود
من فکر می کنم تو عکاسی از اماکن قدیمی مثل بناهای تاریخی و کلا جاهایی که شلوغ باشه بکار می آد.
مثلا از یک مسجد که می خوای عکس بندازی مردم میان و می رن ، با این فیلتر می شه عبور مرور مردم رو مختل کرد تو ثبت !!!
می شه کاربردهاش رو گسنرش داد با توجه به قیمتش.
راستی! ممنون بابت راهنماییتون.
می گیرمش ایشالله.
سلام دوستان
من تازه یه d7000 گرفتم و با خوندن مقاله های سایت در مورد فیلتر تصمیم دارم یه فیلتر UV خوب برا لنز 105-18 بخرم. .و میخوام اگه بشه طوری باشه که بعدا بتونم روی لنز 85-16 هم ازش استفاده کنم
نظرای دوستان رو که خوندم دیدم دیدم نظر دوستان روی Hoya HD مثبته. با توجه به اینکه من قصد دارم از خارج از کشور خرید کنم آیا تا رنج قیمت 80 دلار مورد بهتری پیدا میشه ؟
به موضوعی رو هم متوجه نشدم و اون اینه که از کجا باید بفهمم چه عرض دهانه ای برای چه لنزی مناسبه مثلا برا همین لنز 105-18 (تو مقالات سایت اشاره بهش نشده بود ).
لطفا راهنماییم کنید.
67 میلیمتربه موضوعی رو هم متوجه نشدم و اون اینه که از کجا باید بفهمم چه عرض دهانه ای برای چه لنزی مناسبه مثلا برا همین لنز 105-18 (تو مقالات سایت اشاره بهش نشده بود ).
سلام دوستان
کسی در مورد فیلترهای UV رودن اشتاک Rodenstock اطلاعاتی داره؟
کیفیت،انواع مدلUV ،قیمت و...
با ما شدی ناسازگار!
قیمت بالا کیفیت خوب من معمولا از uv استفاده نمیکنم ارزش این قیمت بالا رواین مارک نداره پولاریزه بگیرید یا هاما بگیرید اگه هدف حفاظت از لنز هست که بازم من استفاده نمیکنم
دوستان کسی در مورد مارک F & b چیزی شنیده ؟ فیلتر متغیر ان دی این مارک رو بهم قیمت دادن 250 هزار
هادی . م
با سلام کسی از دوستان ماکرو کار هست که با فیلتر های close up روی لنز ماکرو کار کرده باشه و از مارک های مختلف و کیفیت اونا اطلاع داشته باشه؟