نوشته اصلی توسط
djmehdi_67
جواب سوال اولتون مثبت هست
یعنی میشه روی هر لنزی بست و فقط باید سایز دهانه مورد نظر بسته بشه
فیلتر نگذاشتن به مراتب بهتر از فیلتر بد گذاشتن ست. یه قانون بی چون و چرا
برای پلارایز من هویا مولتی کوتد و سیگما رو پیشنهاد میدم البته جدیدا دیدم B+W هم تو بازار اومده ولی خیلی بعید به نظز میرسه که اصل باشه لذا فعلا دو تا پیشنهاد اول رو مد نظر داشته باشید
در مورد فیلتر skylight هم به نقل قولی از دوستان(مهدی مرادی) در فروم مربوطه بسنده میکنم
نقل قول :1- در عكسبرداري روي فيلم رنگي ريورسال نور روز (57000 كلوين) در سايه نزديك به آفتاب.
2- در روزهاي آفتابي كه آسمان شفاف و تميز است هنگام ظهر اغلب حرارت نور آفتاب از حدود 5800 كلوين تجاوز ميكند براي جبران رنگ آبي اضافي ميتوان از اسكاي لايت فيلتر استفاده نمود.
3- صحنههايي كه در اثر انعكاس رنگ آبي آسمان به رنگ آبي تماس پيدا كرده .
4- عكسبرداري در نقاط كوهستاني خصوصاً ارتفاعاتي كه از 2000 متر تجاوز نمايد.
5- در عكسبرداري از مناظر پر برف در آفتاب .
6- عكسبرداري از دريا در نور آفتاب و عكسبرداريهاي هوايي.
7- بعضي از فلاشهاي الكترونيك ارزش حرارت نوري آن بالاتر از 5800 كلوين است و عكسهاي رنگي كه با اين نوع فلاشها برداشته ميشوند تمايل به رنگ آبي و به اصطلاح ( سردي رنگ ) دارد در چنين شرايطي استفاده از فيلتر اسكاي لايت نتيجه مطلوبتري ميدهد.
در ضمن لازم به عرض است با توجه به اینکه حدودا 13 سال است که کلیه شرکت های تولید کننده عدسی جهت انواع لنز از شیشه هایی با قابلیت uv استفاده میکنند دیگر هزینه برای خرید فیلتر یو وی عملا بی معناست و بهتر است از فیلتر اسکای لایت بهره برد چرا که مانند فیلتر یو وی هم نقش محافظتی فیزیکی دارد و هم کاربرد های بهتر و بیشتری گذشته از اینکه بهره مندی همزمان از دو فیلتر پلاریزه و اسکای لایت در نور غروب و یا عکاسی از مناظری که طیف رنگی خورشید را در خود دارند بسیار بسیار ترکیب عالی و منحصر به فردی خواهد شد
-------------
فیلتر پولارایز هم که کاملا مشخص هست موارد استفاده و پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات بیشتر به فروم فیلتر پلارایز مراجعه کنید
-----------------
در پناه اورمزد یکتا