cockin.jpg
بايستي توجه داشت كه علاوه بر فيلتر ، بايستي هولدر و رينگ (براي اتصال هولدر به لنز) هم بگيريد.
فرض كنيد شما سه لنز با دهانه هاي 77، 72 و 58 م م داريد و مي خواهيد يك فيلتر GND كاشه اي كوكين براي هر سه لنز بخريد. با توجه به اينكه بزرگترين دهانه لنز شما 77 م م است پس يك فيلتر نوع P، يك هولدر P و سه رينگ 77 و 72 و 58 احتياج خواهيد داشت.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 13 May 2013 در ساعت 12:46
پیرو صحبت دوست عزیز جناب چگینی، سری 121 هم فیلترهای GND هستند که کاربردش بد نیست. فقط این فیلتر ها زود خش برمیدارند و باید در نگهداریشون دقت کنید.
Nikon D750
سلام
قصد خرید یک فیلتر UV عالی برای دهانه 58 میلیمتر را دارم و برای انتخاب فیلتر مردد هستم
به نظر شما بین Hama pro class و Sigma کدام را انتخاب کنم؟
با سلام
از کجا میشه فهمید دوربینی قابلیت نصب فیلتر رو داره؟
یکی گفت باید گزینه Lens Thread ===> yes باشه که من تو سایت dpreview تو صفحه دوربین مورد نظرم ( sx50hs) همچین گزینه ای رو پیدا نکردم
ممنون میشم کسی کمکم کنه
در مورد این دوربین فیلتر باید بشه نصب کرد:
Amazon.com: 67mm HD Wide Angle Lens Kit For Canon SX50 HS, SX50HS, SX40 HS SX40HS SX30 IS SX30IS Includes 67mm Vivitar 0.43x High Definition Wide Angle Lens with Macro + Necessary Filter Adapter (Replaces Canon FA-DC67A) + 3pc Filter Kit (UV-CPL-FLD)
58mm close up lens filter kit +1 +2 +4 +10 +20 macro canon SX30IS SX40HS SX50HS | eBay