مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
ممنون دوست عزیز.
عزیز پس من با فیلتر nd با میزان 8 میتونم رنگ رو تیره کنم در تمام جاها و مشکل میمونه خیلی تیره شدن خود سوژه . اگه نور پردازی با چند فلاش صورت بگیره پس این مشکل حل میشه درسته ؟
عزیز 1 سوال دیگه فیلتر های مخصوص پرتره چیه ؟ من تا حالا ندیدم !
پس یا ان دی یا جی ان دی + فیلتر پرتره ... .
درود
سوالاتتون کلیه و پشت سر همه و پاسخگویی به آنها کمی در هم خواهد شد!
1 خدمتتون عرض کردم با فیلتر ND 8 تمام کادر شما متاثر از اثر تیرگی می شه! بنابراین با نوردهی با فلاش و یا استفاده از تغییر اعدادم دیافراگم و شاتر فقط ممکنه میزان سافت بودن تصویرتون تغییر کنه وگرنه تغییر فاحشی در رنگ ایجاد نخواهد شد! البته این در مورد تصاویر پرتره هستند!
فیلترهایی که برای پرتره استفاده می شوند کم نیست ولی در حال حاضر کیت های کوکین این امکان را برای شما فراهم کرده
مثلا فیلتر های دیفیوزر، فیلتر های گرم کننده رنگ و ...
البته مهمه که شما می خواهید رنگ پوست در پرتره گرم تر شود یا نه؟! و یا اصلا چه انتظاری از فیلتر برای پرتره دارید؟
در خصوص طبیعت و تیره کردن رنگ آسمان دو نوع فیلتر گرادیانت آبی و ND8 وجود داره که باز هم شرکت کوکین سری مربعی آنها را تولید کرده و برای تغییر رنگ آسمان استفاده می شوند.
فیلتر پلاریزه در طبیعت برای اشباع غلظت رنگ و در موارد داخلی و مکانهای دارای انعکاس برای حذف اثر انعکاس نور کاربرد دارند/
ارادتمند
ویرایش توسط msh2200 : Monday 10 November 2014 در ساعت 22:58
دوست عزیز فیلتر ان دی هیچ تاثیری در روشنایی عکس شما نخواهد گذاشت! (با عینک آفتابی مقایسه نکنید)
این فیلتر نور ورودی به دوربین را کم میکند و دوربین هم سرعت شاتر و ایزو و ... را تغییر میدهد و دقیقا همان عکس اول را بشما میدهد. مگر عکسی که در نور شدید آفتاب میگیرید روشنتر از وقتی است که فرضا هوا ابری و نور کمتر است؟ خیر.
HTB1t8SLFXXXXXcjbXXXq6xXFXXX9.jpg
شما اگر میخواهید کل تصویر را کم نورتر کنید با تنظیم exposure compensation دوربین میتوانید اینکار را انجام دهید و نیازی به فیلتر ندارید.
برای روشن کردن سوژه هم از فلش یا همان رفلکتوری که گفتم میتوانید استفاده کنید. برای تغییر نور فلش فیلمهای رنگی موجود است. رفلکتورها هم با رنگهای نقره ای و طلایی وجود دارند. در واقع فیلتر را روی منبع نور بسته اید نه روی لنز!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
شاید با این 2 عکس بتونم راحت تر بیان کنم... .
(البته این 2 عکس با فتوشاپ درست شده , اما من فیلتری می خوامم تا حدودی به این تغییرات برسم در شرایط نوری زیاد ( آفتاب ) ... )
درودشاید با این 2 عکس بتونم راحت تر بیان کنم... .
(البته این 2 عکس با فتوشاپ درست شده , اما من فیلتری می خوامم تا حدودی به این تغییرات برسم در شرایط نوری زیاد ( آفتاب ) ... )
برای ایجاد چنین تصاویری همانطورکه مشخص هم هست از فلاش استفاده شده!
شاید از فیلتر فلاش استفاده کنید بتوانید رنگها را تغییر دهید
در خصوص تیره کردن رنگها در تصاویر در محیطهای آزاد تا حدودی فیلتر پلاریزه می تواند مفید واقع شود!
ولی باز هم نیاز به پردازش غیر قابل انکار خواهد بود.
ارادتمند.
ك در عكس اول در صورت نبود شخص، فيلتر ND gradient صفحه اي كه يك نيمه تاريكتر از نيمه ديگر دارند، با كمي تاريك كردن اسمان ، باعث مي شود كه highlight ها اسمان بهتر ديده شود ولي شما به يك خط افق نياز داريد.
در اين عكس ها كه شما قرار داديد، با استفاده از ACR اندكي اسمان و highlight بهبود يافته است. شايد در اين موارد بهترين روش استفاده از تصوير برداري در حالت bracketing روشنايي و burst و انداختن تصوير با دو ميترينگ متفاوت و استفاده از فوتوشاپ براي تركيب اسمان با فرد و زمين است. البته منظور من تصوير برداري HDR نيست.
ويرايش: با مصطفي عزيز خط رو خط شدم
ویرایش توسط M.Mobin : Tuesday 11 November 2014 در ساعت 11:52 دلیل: حذف عکس به دلیل ابعاد غیر مجاز
ویرایش توسط M.Mobin : Tuesday 11 November 2014 در ساعت 11:52 دلیل: حذف عکس از نقل قول
اشتباه پستي بود و موفق به پاك كردن پست نشدم.براي همين ويرايش كردم و نكاتي را اضافه كردم.
با اندكي جستجو، چند مقاله خوب در رابطه با كاربرد فيلترها در عكاسي موجود مي باشد كه شايد مطالعه ان مفيد باشد. فيلترها اپتيك ابزارهاي سودمندي هستند ولي توقعات بايد متناسب با كارايي انها باشد.
سلام
یک فیلتر تا 100 هزار تومان برای لنز 250-55 دهنه 58 معرفی بفرمایید... به فیلتری نیاز دارم که زوم بیشتری هم به لنز بدهد و هم رنگهارا زنده تر و شفاف تر نمایش دهد ترجیها ND
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram