سلام
برای لنز ماکرو 105 نیکون قصد خرید فیلتر UV دارم چه مارکی رو پیشنهاد میدید.
خودم Sigma DG UV رو انتخاب کردم.
ممنون
سلام
برای لنز ماکرو 105 نیکون قصد خرید فیلتر UV دارم چه مارکی رو پیشنهاد میدید.
خودم Sigma DG UV رو انتخاب کردم.
ممنون
حمید قاسمی
سلام به همه
ببخشید من یک در خواست از تمام دوستانی دارم که فیلتر UV اصلی دارن
میشه لطفا با استفاده از نور دستگاهها تشخیص اسکناس امتحان کنید ببینید اگر فیلتر جلوش قرار بگیره تاثیری روی اسکناس داره یا نه؟
من دیشب از بهار فیلتر HAMA UV 67MM گرفتم 40 تومن.... که به خاطر توضیحاتی که توی فروم فیلتر خونده بودم بردمش عینک فروشی توی بهار شیراز که تستش کرد و گفت UV ش صفره ...
کلی راه رو برگشتم و پسش دادم فروشندهه می گه دستگاه تستر عینک فروشی نمی تونه یو وی رو تست کنه و یو وی عینک با فیلتر دوربین فرق داره ...پول رو پس داد و همش عذر خواهی می کرد ولی می گفت دارین اشتباه می کنین...
در هر صورت ...می شه لطفا راهنمایی کنین فیلتر یو وی ، سیگما بگیرم خوبه؟تقلبی نداره ؟ سیگل کجا هست که اونجا هم سری بزنم فیلتراشو ببینم...یا اینکه هویا یا هاما از کجا اصل بگیرم که این همه داستان تعویض و اینا پیش نیاد باز ...
مرسی از راهنماییتون و از اینکه باعث شدین جنس تقلبی نخرم.
تا كاوه خان بياد من عرض كنم كه:
1-مواردي كه ايشان اشاره كردن كاملن درست است و الان مارك b+W هم اگر پيدا كنيد جز بهترنها هستند.
2- قيمت فيلتر يو وي مارك هاما اگه اصل بوده باشه با اين وضع دلار قطعا بالاتر از 150000 تومان است .
3-شايد با قيمت 40 تومن فروشنده بجاي فيلتر يو وي به شما پروتكتور داده باشه كه در اينصورت فقط خاصيت محافظ لنز شماست.
4-در خصوص تست هم بايد عرض كنم فيلتر هاي موجود در بازار اكثرا تكنولوژي كوتينگ دارن و بخاطر همين چند لايه بودنشون(بعضا مدعي هستند سازندها تا 14 لايه ساپورت ميكنه) دستگاههاي تست يو وي عينك سازيها نميتونن ميزان اون رو دقيق اندازه گيري كنند.علاوه بر اين برخي دستگاههاي تست يو وي خود عينكها هم اگر جنس شيشه عينك كه جديدا پلي كربنات استفاده ميكندد باشد بازم نميتونند يو وي اون را دقيق اندازه گيري كنند چه رسد به فيلتر كه چند لايه است.
5-شركت سيگل هم در خيابان آفريقا هست در نت جستجو كنيد سايت و آدرس و تلفنش موجوده.اين شركت علاوه بر زيگما بيشتر برندهاي معتبر را دارد .
سلام
در حال حاضر عینک فروشی ها معمولا از دو دستگاه برای تست uv استفاده می کنن!
یکیشون فقط با led نمایش می ده ولی یکی دیگه که هم جدید تره و هم پیشرفته تر، قابلیت نمایش تغییر در میزان uv رو دارن!
من هنوز هم از اون دوستانی که فیلتر uv ای مثل سیگما دارن خواهش می کنم یه تست روی فیلتر انجام بدن اگر جواب می ده بتونه برای همه دوستان مفید باشد
در مورد تست uv هم من یک راه دیگه معرفی کردم که اتفاقا روی شیشه های پلی کربنات جواب داد (از استفاده از دستگاه تشخیص اسکناس) این روش روی شیشه های طبی هم جواب داد، ولی اگر این روش هم چک بشه خیلی خوبه!
دوستان امروز فيلتر HOYA HD UV 77 رو از دبي ٣٠٠ درهم قيمت كردم، ظاهرا فيلتر خوبي است ايا به اين قيمت مي ارزد ؟ و در كل چگونه است؟