دوستان عزیز، برای لنز تامرون ۱۵۰-۶۰۰ با دهانه ۹۵ میلی متر که اندکی بزرگتر از مقادیر رایج هست به مشکل خوردم. پیشنهادتون برای تهیه فیلتر یو وی برای این دهنه چیست؟؟؟؟
درود
دوست گرامی اگر کمی در ناصر خسرو بگردید حتما پیدا میکنید ولی پیشنهاد میکنم hoya Hd یا Rodenstock تهیه بفرماییدB+W هم خیلی عالیه ولی تقلبی زیاد داره باید از آشنا تهیه کنید من چند روز آینده یه سر میرم کمی خرید دارم اگر پیدا کردم براتون پیام خصوصی میکنم
یه سوال دیگه 150 - 600 کدوم مانت دارید چقدر خریدید چون خیلی پیگیر خریدم ولی قیمت ایران منطقی نیست
ارادتمند
خيلي ممنون ميشم، تلفني چند جا استعلام گرفتم، برندهاي مورد علاقه ام يعني Rodenstock و B+W نداشتند.
من براي نيكون از طريق يكي از دوستان از آلمان تهيه كردم، البته پريروز براي يكي ديگر از دوستانم از شركت آفورما حدود ٤٢٠٠ خريداري كرديم. مال خودم با هزينه هاي حمل و نقل و قيمت يورو، حدود ٣٤٠٠ تمام شد.
دوستان آیا مغازه ای می شناسید که جنسها ی اصل فقط داشته باشه.منهم دنبال فیلتر uv هستم دهانه 77 البته
درود
دوست گرامی متاسفانه بله این برند و بقیه برندهای معروف کپی سازی زیادی شده و حتی هولوگرامها هم کپی شده به همین خاطر توصیه میکنم از فروشگاه مورد اعتماد خرید بفرمایید چون تشخیص انواع این محصولات از نوع تقلبی اون دشوار میباشد تا حدودی از روی ساخت می شود به برخی از تقلبات پی برد ولی مطلق نیست
هیچ نمونه ای از مقایسه را در اختیار ندارم ولی وقتی وارد بازار و قیمتها میشوید کاملا به این موضوع پی خواهید برد
برای مثال وقتی فیلتری که به صورت آنلاین 150 $ قیمت دارد با قیمت 50 تومان در دسترس است شکی برای شما باقی نخواهد گذاشت
از آن بدتر اینکه شما همان فیلتر را با قیمت دلاری خرید بفرمایید
در کل آشفته بازاری در این قسمت وجود دارد که می تواند آزار دهنده باشد
ارادتمند