درود
امروز فیلتر B+W تهیه کردم با شگفتی باور نکردنی شارپنس عکس و نور درون ویزور با نمونه تقلبی قابل قیاس نیست از دوستان به خاطر راهنمایی تشکر میکنم
به زودی عکسهای مقایسه رو هم قرار میدم دقیقا مشکل بنده در نویز به خاطر نوع تقلبیه فیلتر بود
ارادتمند
درود
امروز فیلتر B+W تهیه کردم با شگفتی باور نکردنی شارپنس عکس و نور درون ویزور با نمونه تقلبی قابل قیاس نیست از دوستان به خاطر راهنمایی تشکر میکنم
به زودی عکسهای مقایسه رو هم قرار میدم دقیقا مشکل بنده در نویز به خاطر نوع تقلبیه فیلتر بود
ارادتمند
مبارکتون باشه و به سلامتی.
دوست عزیز بارها و بارها چه در این فروم و چه در فرومهای خارجی از مزایای این فیلترها گفته شده. اگه بودجه لازم رو داشتید و نیاز به خرید فیلتر داشتید و تو فروشگاهی دیدید تو خریدش لحظه ای درنگ نکنید.
پس با توجه به تجربه شما، مورد اضافه شدن نویز یا چیزی شبیه به نویز هم به معایب فیلترهای تقلبی اضافه میشه.
ممنون از اطلاع رسانیتون.
بله 100% اگه فیلتر از نوع مرغوب باشه تاثیر مثبت بر روی رنگها و همچنین شارپنس تصویر هر چند به مقدار کم داره. چون با دفع اشعه ماوراء بنفش و حذف haze یا ماتی عکسها به خصوص در ارتفاعات باعث میشه تا عکسهای شارپ با کنتراست مناسب داشته باشید.
خیلی ممنون عطا جان از توضیحاتتون.
میتونید یک مدل فیلتر یو وی مرغوب با قیمت مناسب به من معرفی کنید؟
دیروز جای شما خالی به بام شهر رفتم. دقیقا همین مشکل بسیار واضح به چشم میخورد.
سپاسگذارم خواهم شد.
درود
همونطوری که قول داده بودم عکسهای مقایسه لنز بدونه فیلتر UV B+W و با فیلتر B+W UV قرار میدم همه عسکها با لنز Canon EF 100 mm f 2.8L Macro IS USM گرفته شده
متاسفانه عسکها خوب نشده و اساتید به بزرگی خودشون ببخشن یه مشکل اساسی با 3 پایه دارم که دارم حلش میکنم
همینطوری که توی عکسها مشخصه من تغییری در نور و حرارت رنگ نمیبینم این در حالیه که با فیلتر های تقلبی نور در ویزور هم کاهش پیدا میکرد
منتظر نظر کارشناسی دوستان هستم
بافیلتر
دانلود zip
بدونه فیلتر
دانلود None Filter zip
ارادتمند
دوستان الان که بیشتر دقت میکنم به نظرم میاد با فیلتر رنگها گرمتر دیده میشن شما هم این تغییر رو میبینید ؟؟
ارادتمند
به اين نتيجه رسيدم كه خريد اين فيلتر از خريد بادي و لنز و ... مشكلتره!
تو فروشگاه شناخته شده اي قيمت B+W رو 180 گرفتم. يه جاي ديگه گفتن اصلش بالاي 250 هست و اين حتما تقلبيه و قيمت تقلبيش 80 تومنه كه 180 ميگه.
بقيه برندهايي كه دارن Phottix و Benro و ... بودن و Hama و Hoya نداشتن. و من همچنان نميدونم با قيمت 100-150 چه فيلتري و از كجا بخرم! كه هم اطمينان رو كيفيت برند داشته باشم و هم بدونم كه جنس اصل دارم ميخرم. البته خب انتظارم هم قد بودجه خريدمه...
علي يارقلي
من که در مورد استفاده از فیلتر UV به این نتیجه رسیدم بهترین کار اینه که بیشتر مراقب لنز باشم و تا حد امکان از فیلتر استفاده نکنم.