سلام دوستان هنرمند
برای لنز 600-150 تامرون که کار پرنده گری میکنم نیاز به فیلتر uv با سایز 95mm دارم
توی بازار فقط مارومی mc پیدا کردم / اگه تجربه استفاده از این برند رو دارید لطفا راهنمایی کنید
البته ساخت ژاپن بر روی آن حک شده تا چه اندازه اصلی باشه الله و اعلم ولی حتما باید تهیه شود
اگر برند دیگری سراغ دارید و بهتر است و جایی دیده اید لطفا معرفی کنید ... ممنون میشم
با سلام
من برای یه دستگاه اسکنر سه بعدی که چهار تا لنز داره می خوام فیلتر فقط محافظ در مقابل گرد و خاک و ... بگبرم.
دهانه لنزها 25 میلی متر هستش. رفتم توی سایت هویا چک کردم و فیلتر برای این سایز پیدا نکردم.
HOYA | The Difference is Clear
کلا 4 تا فیلتر بیشتر نتونستم پیدا کنم.
Digital Concepts
TIFFEN
Vision optics
ProMaster
اولین سوالم اینه که بهترین مارکی که میشه پیدا کرد کدومه که کیفیت اپتیکی رو تغییر نده؟
و اینکه چاره دیگه ای ندارم ؟ منظورم اینه که نمی تونم به طریقی مثلا از هویا HD Protector استفاده کنم ؟
سلام دوستان
برند معتبر و با کیفیت برای فیلتر لنز چیه؟ و چه برندی بگیرم که اتحال تقلبی بودنش نزدیک به صفر باشه ؟ :)
برای انتخاب فیلتر UV چه فاکتورهایی رو باید مد نظر قرار داد؟
لنز : 18-55
16mm f/2.8D AF
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
ممنون :)
اگه امکانش هست توضیح مختصری بدین درمورد اینکه گفتین "دقت در استفاده"
یک سوال اساسی که برام ایجاد شده اینه که آیا واقعا فرابنفش باعث افت کیفیت لنز و دوربین به مرور زمان میشه یا نه؟؟
بنده تازه کارم و مشتاق به کسب اطلاعات جدید...اگه مقاله یا چیزی هست که مفید باشه در این مورد و معرفی کنید ممنون میشم
باقی اساتید هم اگه کسی اطلاعات مفیدی داره لطف کنین اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار بدین خیلی خوشحال میشیم و استفاده میکنیم
تا آقا امین آنلاین بشن، منظورشون اگر اشتباه نکنم عدم هزینه برای فیلتر UV و بجای اون دقت در نحوه نگهداری از لنز هست!
شما الان می خواهید یک فیلتر برای لنز 55-18 بگیرید در حالی که این لنز قیمتش اختلاف کمی با یک فیلتر مرغوب داره و حتی ممکنه قیمت فیلتر گرانتر هم باشه.
لنز 16 هم که اگر اشتباه نکنم از سر Fish eye هست و داستانش جداست. در واقع فیلتر روش بسته نمی شه و اگر بشه هم ممکنه مشکلاتی در زمینه ایجاد ویگنت داشته باشه.
حالا اگر از UV صرفا برای محافظت از لنز می خواهید استفاده کنید که نظر امین آقا بسیار خوب بود.
اگر هم برای کاهش اثر UV که دوربین های جدید با وجود لایه فیلترهایی متعدد در جلوی سنسور این قابلیت را تا حدودی پوشش می دهند.
استفاده دیگر هم که بنده سراغ ندارم
ارادتمند
سلام دوستان
دیروز توی یوتیوب یک کلیپی دیدم که نخوه تشخیص فیلتر یووی خوب از بد را توضیح داده بود لینک اش را می گذارم مفید واقع می شه از فیلتر های امروزی من اطلاع کاملی ندارم راجب اینکه تقلبیه یا اصلی اما من یک لنز پنتاکس برای ماکروگرافی با رینگ معکوس گرفتم که روش یک فیلتر کنکو ام سی قرار گرفته بود تمام اون مشخصاتی که یک فیلتر یو وی خوب باید داشته باشه را داشت مشخصاتی که این بابا توی ویدیو ذکر کرده بود عبارتند از 1. فیلتر باید کاملا شفاف باشه یعنی شما حس نکنی شیسه یا گلسی توی رینگ قرار گرفته 2. بازتاب نور را تا جای ممکن کم کنه منظورم اینکه فلر و گاست را کم کنه 3.باعث حذف نور زاید بشه اگر لامپ ال ای دی یا مهتابی یا لامپ معمولی تو خونه روشن باشه وقتی به فیلتر نگاه می کنید در انعکاس نور نور را تجزیه کرده باشه نه اینکه مثل شیشه همه نور را برگردانه حالا من نمی دونم این فیلتر تقلبیه یا اصلیه اما ظاهرا قدیمیه چون لنز و دوربین هم قدیمی بودند و بهگفته طرف از روز اول فیلتر روی لنز بوده من عکس فیلتر و او لینک یوتیوب را هم کی گذارم
راستی یکی از دوستان گفته بود برای لنز 50 اس تی ام که لنز توی بدنه قرار داره فیلتر لازم نیست و صحبتشون هم درسته منتها نمی دونم چطوری لنز یکمی کثیف شده بود من با دستمال مخصوص به ارامی روی لنز را پاک کردم اما بخاطر تو رفتگی تمیز کردن اش یکم مشکله بنظرم اگر فیلتر داشته باشه دیگه مشکلات را نداره به هر حال من لینک می گذارم خودتون ببینید
https://www.youtube.com/watch?v=l7_WJU8HlJI
امروز رفتم بازار این فیلتر های کنون را که توی جعبه کنون قرمز و سفید هستند از نزدیک دیدم افتضاح بودند شیشه عادی بهتر از این فیلتر هاست اگر کسی فقط بخواد از رینگ اش استفاده کنه می تونه اون را بخره بعد شیشه اش را در بیاره و از رینگ خالی اش استفاده کنه وگرنه پولتون را سطل در اشغال نی اندازید