باید فلاشتون قابلیتش را داشته باشد. دارد؟
باید فلاشتون قابلیتش را داشته باشد. دارد؟
فلاشتان قابلیت تغذیه DC دارد؟ اگر ندارد که باتری به درد شما نمی خورد . باید یک باتری و همراهش یک اینورتور داشته باشید قبلا دربارش زیاد صحبت کردیم .نمی دونم کدام تاپیک بود.
برای این قابلیت dc که میفرمایید باید روی فلاش علامتی یا چیزی نوشته شده باشه ؟ اطلاع ندارید fomex این قابلیت رو دارد یا نه ؟
البته خودم به این فکر افتادم که به جای خرید باتری، یک فلاش 866 و یک 622 nissin تهیه کنم با چتر.. حمل نقلش هم راحت تر هست..
به نظر شما این کار عقلانی هست ؟ و به نظرتون جوابگو هست ؟
این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی پاسخ نداد متاسفانه.. و اونم اینکه مثلا آخرین قدرت فلاش 866 معادل حدودا یک فلاش چند ژول استدیویی هست ؟
پـوریـا ارشدی
سلام و عرض ادب
این مدل رو در یکی از سایت ها برای فروش به قیمت 60000 تومان گذاشتند . ظاهرا قابلیت مانور خوبی داره .
tehrani5903_60301-26459!1.jpgtehrani5903_60301-26459!2.jpg
ویرایش توسط alirezasabaghi : Saturday 8 December 2012 در ساعت 15:17 دلیل: تصحیح غلط نوشتاری
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خیر فلاش های معمولیش ندارد.اطلاع ندارید fomex این قابلیت رو دارد یا نه ؟
در مورد سوالتان هم اگر به نور مدلینگ نیاز ندارید و کار حرفه ای مداوم انجام نمیدهید فکر بدی نیست. اما با یک فلاش مثلا 600 ژول نمی توانید مقایسه اش کنید.
سلام
من شهرستان کیت 160 ژول مارک JTL رو قیمت گرفتم 680
بعد از اینکه گفتم برام بیاره میگه اشتباه کردم قیمت SOMITA رو 680 بهم داده و JTL رو 1080 قیمت داده
میخواستم بدونم قیمتهایی که داده خوبه
اگه دوستان شماره ای از مغازه های تهران دارن که این کیت فلشها رو دارن لطف کنن پیغام بدن
ممنون
سلام دوستان
پنج شنبه 91/09/16
کیت 150 S&S رو از پاساژ جوانمرد به قیمت 1.100.000 یکو صد خریداری کردم.
به امید خدا موفق میشم.
سلام و عرض ادب
سافت باکس داینافوس 50*60 همراه زنبوری و دو عدد فریم به قیمت 70000 تومان خریداری شد . قرار است جهت فلاش های هات شو مورد استفاده قرار گیرد .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم دیروز وسایل زیر را مارک S&S خریدم:
2 شاخه 300 ژول ،1 شاخه 200 ژول ،1 سافت 60 در 90 ساده+1 چتر+ 1 شیدر+3 تا پایه+رادیو فلاش= قیمت کل 2 میلیون و 15 هزار تومان شد.