میفرمایید به جز هد ها دیگه چه چبزهایی هست .. ؟ست فومکس 400 ژول 3،200
پـوریـا ارشدی
خدا به داد برسه با این قیمتها . قیمت 600 ژول فومکس رو هم آگه دارید ممنون میشم اعلام کنید.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
تا اونجا که یادمه Integra Plus بود. البته بیشتر گرونیش فکرمی کنم مال تجهیزات جانبی و متعلقات باشه چون هدش با فومکس 600 زیاد فرق نمی کرد. 55 هزارتومان. اما ست کاملش حدود 2،120 میلیون تومان گرونتر بود.
همون طور که در پستهای قبلی گفتم ست کامل 600ژول فومکس 4 میلیون .قیمت 600 ژول فومکس رو هم اگه دارید ممنون میشم اعلام کنید.
به جز هدها که 3 عدد است 3 عدد سه پایه، یک سافت باکس 60*90 و یک سافت باکس 40*60 و یک اسنوت، یک شیدر (بارن دورز) ، یک عدد کاسه استاندارد به اضافه 7 عدد فیلتر رنگی و فکر کنم 2 عدد لامپ مدلینگ اضافه هم داشت.میفرمایید به جز هد ها دیگه چه چبزهایی هست .. ؟
بله درسته فومکس کیف نداره.ولی یادمه موقعی که همین مجموعه بجای 3.2 حدود 2 بود، موارد اعلامی توسط آقای سرلک، شامل سه هد 400 (سری غیر HD) دو سافت و سه عدد سه پایه و یک کاسه فلاش (احتمالاً یه کم خورده ریزهای ارزانتر) بود، بدون کیف حمل. (فومکس ظاهراً کیف حمل نداره)
فلاش ها بزرگه و سافت باکس ها هر کدام 2 تا جعبه داره . . . کلا نیازی به کیف هم نداره مگر اینکه یک چمدان خیلی بزرگ باشه . . . اصلا قابل حمل نیست که بخواد کیف داشته باشه
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 7 March 2012 در ساعت 13:15 دلیل: 2 تا
دوستان برای آتلیه با ابعاد 20 متر مربع میخوام سه پایه تهیه کنم
چه برندی خوبه ؟
و ارتفاع در حالت باز چقدر باید باشه ؟
فلاش نایس 300 ژول مدل A300
280 تومان
تهران - خیابان باب همایون
ویرایش توسط Nima Sadigh : Saturday 28 April 2012 در ساعت 02:07
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"