سلام
زنبوری( grid ) برای سافت باکس میخوام.
سایز سافت باکس هام :
40x55
60x80
از کجا میتونم بگیرم؟
قیمتهاش در چه حدودیه؟
ممنون
سلام
زنبوری( grid ) برای سافت باکس میخوام.
سایز سافت باکس هام :
40x55
60x80
از کجا میتونم بگیرم؟
قیمتهاش در چه حدودیه؟
ممنون
درود روزبه خان،
من زنبوری رو روی سافت باکسم خریدم، چون شنیده بودم جدا پیدا نمیشه! ولی چیز پیچیده ای نیست با یک تسمه سیاه به عرض حدود 4 سانت میتونی خودت بدوزی (اگه تسمه با عرض بیشتر پیدا کردی بهتر عمل میکنه شاید حدود 10 سانت ایده آل باشه).
برای دوختن هم کافیه تسمه ها رو دوتا دوتا روی هم به فاصله مورد نظرت (حدود 10 سانت خوبه) بدوزی با الگوی زیر:
2012-05-01 10-56-19 ق.ظ_0107.jpg
برای اتصال به سافت باکس هم میتونی از نوارهای چسبی (ولوت!) استفاده کنی.
بدرود
ممنون افشین جان
راستش ظاهرا درسته...به راحتی گیر نمیاد.اگه هم گیر بیاد خیلی گرونه.
در مورد ساختش هم من تو نت یه همچین روشی که شما گفتید رو دیدم ولی به نظرم خیلی سخت اومد !
کار دوختش خیلی باید زیاد باشه .
محل دوختاش در حد یک کوکه یا باید کامل دوخته بشه؟
روزبه جان، سافت باکسهای شما از نوع RF - Reccessed Front (لبه های ولکرو دار بیرون زده) است و یا FF - Flat Front (لبه های تخت و بدون ولکرو) ؟
اگر RF باشد، و برایش شبکه (Grid) پیدا نشود، میتوانید بصورت DIY از متد ساختی که دوستمون توضیح دادند و یا متد زیر (با دوخت و دوز کمتر) اقدام به ساخت کنید.
تسمه های مشکی پارچه ای (تار و پود از مواد، که تسمه شق و رق بایستد) بعرض 8 الی 10 سانتی متر.
ایجاد شیارهائی با قیچی برای تسمه های عمودی و افقی که در نهایت، از داخل یکدیگر عبور کنند و در عین استحکام، نیازی به دوخت و دوز زیاد نباشد.
و سرانجام، یک کلاف از ولکرو برای محیط شدن بر شبکه ی برپا شده؛ و اتصال به سافتباکس.
اگر هم بصورت FF باشد، باید تسمه های کمکی به سافتباکس وصله کنید، تا شبکه را به آن متصل نمائید.
ممنون علی جان
روش جالبی بود! یعنی واقعا عملیه؟
فقط این تسمه های پارچه ای شق و رق رو از کجا میشه تهیه کرد؟
اگه بتونم تسمه ها رو پیدا کنم حتما سعی میکنم بسازم.
خوب من این کار رو تا بحال نکردم!، ولی نباید سخت باشه، بستگی به نوع نسمه پارچه ای داره، زیاد لازم نیست شق و رق باشه (فکر کنم تو کوچه مهران، یا یک پاساژی کمی پایین تر توی لاله زار که بورس وسایل خیاطی هست بشه پیدا کرد)
کمی فکر کردم برای یک شبکه 4 در 4 خونه به این ترتیب باید بدوزی، اگه فاصله خونه ها حدود 10 سانت باشه براحتی با چرخهای معمولی خونگی قابل دوخته (با کوک و دستی هم میتونی بدوزی ولی هم سختره و هم دوام نداره)
2012-05-01 01-47-20 ب.ظ_0108.jpg
این هم یه نمونه 5 در 6 خونه، باید دقت کنید که بین هر دوخت تا دوخت بعدی به اندازه دوبرابر ضلع هر خونه فاصله بگذارید (برای مثال اگه خونه های 7 سانت میخواهید بین هر دوخت با بعدی در طول تسمه باید 14 سانت فاصله باشه.
2012-05-01 04-27-57 ب.ظ_0109.jpg
اول باید دور تا دور یک دور تسمه رو بکشی که بعنوان نگهدارنده عمل کنه.
اگه تعداد شبکتو بگی ترتیب دوخت رو هم برات میکشم (یادش بخیر خیلی قدیما کار خیاطی هم میکردم!)
پاینده باشی
دوستان قیمت بیوتی دیش با قطر دهانه 10 سانتی متر چند هست ؟که هم زنبوری داشته باشه هم دیفیوزر
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ویرایش توسط masoudrejae : Saturday 12 May 2012 در ساعت 01:44