شماره تماس از نمایندگی فومکس ندارید ؟
یا ادرسش رو لطف کنید بدید
شماره تماس از نمایندگی فومکس ندارید ؟
یا ادرسش رو لطف کنید بدید
تنکس
ببنید با فلاش هایی که نوشتم این وسایل خوبن بیارم
سافت باکس 80-120
چترسافتباکس هشتگوش با گرید – ۱۲۰ سانتیمتر
بیوتی دیش با داخل سفید و قطر ۷۰ سانتیمتر همراه با دیفیوزر سفید
---
شيدر به همراه زنبوري و کيت رنگي
لامپ مدلينگ 1000
کاسه نرمال
خرطومي (اسنوت)
ببنید منتظم
مچکر
تازه تماس گرفتم گفتند هر هد فلاش 400 سری d یک میلیون و 400 هزار میشه
ویرایش توسط sihod : Thursday 11 December 2014 در ساعت 17:39
انتخاب یه سافت باکس دوم، با ابعادی حدود ۶۰*۴۰ به اکتاباکس (هشت گوش) ارجح تره (ضمن اینکه ارزون تر هم هست، اگر هم هم قیمت بودند، من بازم سافتباکس دوم رو ترجیح میدادم) ...
کاربرد بیوتی دیش (مصارف محدود به پرتره های نسبتا خاص) به نسبت کمه
ترجیح با داشتن «دو» کاسه نرمال، و برای هر کدام، شیدر (Barn Door) و زنبوری است (قیمتی هم ندارند، اما کاربرد زیادی دارند)
یه پایه نور کوتاه (۷۰ سانت یا کمتر) برای نور فون میتونه کاربرد داشته باشه
اسنوت و لامپ و اینها هم که سر جای خود
برای نصب فون ها هم:
۱. پایه فون پرتابل (برای آتلیه های خانگی و نیز کار سیار مناسب اند.
۲. پایه فون (نصب بر روی دیوار یا زیر سقف) در دو نوع زنجیردار، یا برقی (که برای استفاده در منزل مناسب نیستند)
ببخشید من اینقدر سوال میکنم ولی فکر میکنم یکم گیج شدم دوباره باهم مرور میکنیم
----------------------------------------------
3 عدد فلاش فومکس 400 ژول
هر فلاش 1 میلیون و 400 هزار
سه پایه ی نور بادی
سافت باکس فومکس
120-80
و 60-40
برای هر کدوم شيدر به همراه زنبوري
اسنوت
لامپ مدلينگ 1000
دو کاسه نرمال
درسته دیگه ببینید چیزه دیگه ای از قلم نیوفته
شیدر و زنبوری رو برای «کاسه نرمال» ها عرض کردم، و نه برای برای سافتباکس ها
Screen Shot 2014-12-11 at 8.26.08 PM.png
برای سافتباکس هم چیزی مشابه زنبوری و موسوم به Grid وجود داره.
برخی سافتباکس ها، با لبه های بیرون زده هستند و موسوم به Recessed Front یا RF که قابلیت نصب Grid دارند.
Screen Shot 2014-12-11 at 8.21.33 PM.png
برخی دیگر لبهء تخت و غیر بیرون زده دارند و موسوم به Flat Front یا FF که قابلیت نصب Grid رو ندارند.
Screen Shot 2014-12-11 at 8.21.13 PM.png
معمولا از سومین هد برای نور بک-دراپ استفاده میکنند، مگر اینکه طراحی نور سوژه هر سه شاخه رو به خودش اختصاص بده و چهارمی نیاز بشه ... کمتر این حالت پیش میاد و شاید نقش سومین هد را بشود با یک رفلکتور پارچه ای جایگزین کرد و نیاز به چهارمین هد رو مرتفع کرد.
هد ها، بطور همزمان از ۲ نوع لامپ بهره میبرند:
۱. لامپ مدلینگ یا لامپ مدل یا Modeling Lamp
۲. لامپ نعلی
از لامپ مدلینگ برای پیش-نمایش (Preview) نورپردازی (نور و سایه ها) استفاده میشه - این لامپ رو میتونید بصورت continuous روشن بذارید.
از لامپ نعلی که مثل فلاش سر دوربین عمل میکنه و ماهیتش بصورت تخلیهء انفجاری و شدید هست و در زمان بسیار بسیار کمی (کسری از ثانیه) تخلیه میشه و حالت ممتد نداره و موقع شاتر زدن یا تخلیهء عمدی خازنهای شارژ شدهء داخل هد، میزند(تخلیه میکند)
در حینی که لامپ نعلی تخلیه میکند، لامپ مدل بطور اتوماتیک خاموش و سپس روشن میشود که روی کلوین عکس، تاثیری نگذارد.
لامپ نعلی تقریبا به حالت ۲۷۰ درجه (یا بعضا نزدیک به ۳۶۰ درجه) از یه دایرهء کامل هست.
لامپ مدل شبیه لامپ چراغ جلوی ماشین و بحالت سوزنی است. بعضا سرپیچ دار هم روئیت شده اند.
لامپ مدل، معمولا در وسط لامپ نعلی نصب میشه.
این لامپ ها نباید با دست لمس شوند.
معمولا روی هر دوی این لامپ ها، یک حباب شیشه ای محافظ نصب میکنند که در برخورد اولیهء احتمالی، ضربه را گرفته و لامپ نعلی و مدل در امان بمانند.
همانطور که علی گفت :
اکتا باکس به فضای زیاد نیاز دارد و در ضمن گران هم هست. به نظرم میشه با پولش یک سافت باکس 40-40 یا 60-60 باضافه یک 80-120 خرید درسته؟
بیوتی دیش : گرچه جذاب است اما اول اینکه شما گرید براش ننوشتید. بیوتی دیش بدون گرید مثل ماشید کوپه بدون سقف است . اون دیفیوزر سفید که سرجاش. بعد اینکه چرا داخل سفید؟ همان داخل نقره ای بگیرید لازم باشه کمی در ادیت رنگ ها رو گرم میکنید. کلا هم با توجه به هزینه توصیه نمیکنم . به جاش همان دو تا کاسه با گرید برای هرکدام را بگیرید
کیت شیدر همراه با ژل رنگی هم به نظر نیاز نیست. با کاسه و 4 تا طلق رنگی همانکار را می توانید انجام دهید
اگر از اسنوت استفاده کردید لامپ مدلینگ رو کم کنید و مواظب سوختن دست و داغ شدن فلاش باشید
سپاس بی نهایت از دوستان
فقط یه چیزی نگفتید رفلکتور پارچه ای چند سانتی بگیرم و چندتا و چه رنگی ؟
بازم ممنون